Ja pierdole... znowu zjebany tydzien się zapowiada
-
-
Jagiellonia - Cracovia 21.08.11 godz.14.30
Kto wszedł za Niedzielana,bo mam wrażenie ,że w 10-ciu gramy?
Brawo Alex:
- za determinację
- za piękne wykończenie
- i ZA NIE PODAWANIE DO DUDZICA.
po meczu dalej spiewajmy "hej hej Cracovia" i dalej chuj nam z tego ... zaczna grac wtedy jak F. sypnie premia...
Suvorov był najgorszy na boisku i gol tego nie zmieni.
Krzysiek90 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Suvorov był najgorszy na boisku i gol tego nie
> zmieni.
Aaa Kosanovic najlepszy
Cisnie sie pytanie - dlaczego znowu przegrywamy po frajerskich bramkach?:(
Panie filipiak ...czekamy na transfery. A jak powiesz ze za Zyda za duzo chca .. to sobie Clepardie posponsoruj tam pilkarz kosztuje 2 flaszki !
tydzień temu przepraszałem za to co powiedziałem 2 tygodnie temu pana trenera i TR. odwołuję przeprosiny. po raz pierwszy (mimo 3 lig itp) zrobiło mi się dzisiaj przykro, kurwa. Fajnie mieć taką zajebistą wizytówkę na YT jak Rok, tylko czemu okazuje się kolejnym szrotem?
jak im się nie nudzi ciągle przegrywać...
Najgorszy na boisku był zdecydowanie Kosanovic. I nikt nie jest w stanie go przebić.
Bez rozgrywającego będzie kicha....taka jak jest....
Dudzic na boisku - KASZANA !
Czemu Jurij nie wpuścił Biezena, może jakieś zamieszanie by zrobił chociaż.
Brawa dla Suvorova mimo wszystko za bramkę - ładnie powalczył. Sędzia mu zablokował jeden strzał.
Jagiellonia na prawdę nie gra wielkiej piłki - bez Franka by nie istniała.
To był mecz co najmniej na remis - szkoda tego karnego.
To nas jednak nie usprawiedliwia. Akcję potrafimy przeprowadzić tylko z kontry lub w czasie gdy przeciwnik broni wyniku.
BEZ ROZGRYWAJĄCEGO ZAPOWIADA SIĘ WALKA O UTRZYMANIE !
Najgorszym na boisku byl Saidi - fatalny mecz naszego asa. Ogolnie dryzyna zagrala dzis abrdzo zle, na stojaco, bez walki.
4 mecze - 1pkt
Powoli mozna chyba zatrzynac kolejny watek zatytuowany 'Walka o utrzymanie sezon 2011/2012'.
nie ma to jak sie usmiechac po porazce Panie Bartczak.
Moim zdaniem klub powinien zatrudniać piłkarzy, a nie kopaczy :) stary temat wciąż aktualny, a najlepsze było to jak nasz trener tłumaczy im w którą stronę grać mają ha a jak widziałem po bramce na 2:1 - 2min do końca, a on musi im krzyczeć żeby poszli na stronę jagieloni pod ich bramkę :) No comment
Bagno nad bagnami a w tym bagnie "dzisiaj".... Kosanovic, Saidi, Straus, Niedzielan i Dudzic (podobno grał)
powinni zapieprzać na trenigu dwa razy mocniej. ludzie zarabiacie tyle kasy, co jest? jak wyjdziecie na nasz stadion na mecz z łksem jak jeszcze w lubinie przegracie? co będziecie czuć? jesteście z siebie dumni zbierając jeden punkt w czterech meczach? jakiej motywacji potrzebujecie? przecież umiejętności macie jak na ekstraklasę wysokie. czegoś Wam brakuje? wody? dodatkowego masażysty? nowego samochodu? chciałbym, by każdy z nas o tym wiedział, bo jestem w szoku, że ciągle dajecie dupy. nie jestem w stanie zrozumieć tego co się z Wami dzieje.
może psycholog sportowy dałby radę coś wskórać, Szatałow coś niestety stracił, nie ma tego co na wiosnę
Dłuższe rozmowy/analizy to parę godzin po meczu, żeby zdążyć ochłonąć.
Tak na szybko - Kosanović bardzo słabo, Niedzielan odcięty od podać, Viśnja z entuzjazmem który został szybko zgaszony. Ktoś tu próbował napierdzielać na stoperów - cisza, bo takiego ustawienia żądała co najmniej połowa forum. Nie uważam, byśmy przegrali przez brak siły, wręcz przeciwnie - wcale nie odstawaliśmy pod tym względem. Zadecydowały przebłyski niemal geniuszu w grze jadźki i nasza niefrasobliwość.
No i najważniejsze. Suworow zaczyna chyba kompletować akcje do filmiku na youtubie. Żenujący mecz, bardzo ładny gol. Początkowo uważałem to za wariactwo, ale jeśli facet rzeczywiście jest zdecydowany na odejście - trzeba będzie go sprzedać w zimie. Co mecz zapraszajmy skautów z różnych klubów europejskich, będących w jego zasięgu (2. bundesliga, spadkowe rejony austriackiej itp.), może facet wtedy złapie motywację na cały mecz. Niewątpliwie ma duży talent, więc żeby wyraźnie nie odstawać od poziomu drużyny wystarczy mu grać na 60%. Problem jedynie w tym, że piłkarz Cracovii za Pasy powinien zawsze grać na 105%.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)