1 - 4 na wyjeździe póki co drugi mecz wygrany :)
-
-
czy, gracie moze w to? .goalunited. fajny menager
Niespodzianka :) Wygrana 2-1 na wyjezdzie!!!! Pierwsze punkty :))))
Gratulacje ;) a jednak da się wygrać z lepszymi :D
no dzis mialem mecz vs najsilnieszy na wyjezdzie :) 2-2 (obronilem karnego + remis w 92 min meczu)
Poki co przegrywam 0-2 do konca 10 min.Od 3 minuty gram w 10. Czyli Iskierka Bialograd jest lepsza :)))
Ja niestety mimo prowadzenia zaliczyłem remis 1:1 z najsilniejszym przeciwnikiem w lidze.
Graty!! ja w 9 i trzy do zera :( ale pewien cykl musi trwac aby byc wielkim:)
Ja 2 - 1 w jednym z najsilniejszym zespołów w lidze ;) 9 punktów na 3 mecze ;D ;)
6 dni później
slask pokonany 5-4 :} tak wiec poki co lider ^^
i juz widze ze kolejny mecz w pucharze tez bedzie ciekawy vS jaga :}
Sprzedam 3 konta na Football Team za 20,00 zł
1 powyżej 150 tys um
2 powyżej 100 tys um
+ Własny Klub
Po tej kolejce wskoczyłem na drugie miejsce. O lidera bedzie ciezko bo mam druzyne ktora ma siłę 22 ale zobaczymy :)
Ja dzisiaj osiadlem w strefiespadkowej :( Przegralem u siebie ze Szczecinem 1-3. Pasiasty w ktorej Ty lidze jestes ze, masz oficjalnie sile 22??
Sory źle sie wyrazilem, jakaś druzyna z ligi mojej ma siłe 22. W 8 lidze
6 dni później
jak tam pany ?
ja puchar na + i ostatnie 2 mecze ligowe tez na + poki co 1sze miejsce roznica bramek ^^
Ja puchar oddpuscilem :) Wczoraj wygrana za 6 pkt.z ostatnim zespolem 5-1 i opuszczenie strefy spadkowej :)
w lidze 5zw i 1remis z najgroźniejszym rywalem. Walczę o wyjście z pierwszego miejsca mam niezły skład.
W lidze ostatnio 6:1 do przodu i w pucharach gram dalej, a jest szansa na kolejną rundę, bo słabego rywala natrafiłem :)
Ale za to dwa ostatnie mecze juniorów porażka i remis :/ A wyciągnę niedługo dwóch dobrych graczy do pierwszego składu.
tak sledzilem dzisiaj sprzedaz zawodnika ... i dostaje sie tylko to co daje bank ... wszystko wyzej co zostanie wylicytowane hmmm znika ;) bo napewno nie trafia do sprzedajacego ;/
Wprowadzili takie zabezpieczenie, żeby nie oszukiwać kupując przeciętniaków za astronomiczne ceny.
nie no ale sprzedajesz chlopa za jakas kase a to co wylicytowane powinno isc do ciebie ... co chyba wydaje sie logiczne oO
takiePZPN:) czarna dziura:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)