10/10 za chęci dla Niedzielana, 1/10 za zimną krew w kluczowych sytuacjach :(
-
-
Lechia Gdańsk - Cracovia 14.08.11 godz.17:00
Wtorek zawalił to powinno byc 2-1
nie, to powinno byc 4:1
Kroniteki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wtorek zawalił to powinno byc 2-1
Powinno być 4:1
uffff, dziekuje, postawa godna Pasow, szkoda 3 pktow bo byly okazje
Bardzo dobre spotkanie w naszym wykonaniu.
Panowie pamiętacie nasze mecze na wyjeździe rok temu? Także zero narzekania, patrzymy wszyscy z optymizmem w przyszłość!
Tylko Pasy!
Jeeeeee :D Gwizdy betonów - miód na moje serce :D
1 punkt w tym meczu to niedosyt ! Bardzo dużo zmarnowanych sytuacji, cieszy natomiast gra zespołu. Wygląda to na prawdę dobrze.
JEST OK
Zepsuliśmy im otwarcie, brawo dla Pasów była walka brakło skuteczności . Trochę Lechi pomógł sędzia nie uznajac nam bramki. Brawo brawo brawo Pasy
Dobry mecz panowie , nie jest źle , chociaz powinnismy to wygrac , mimo wszystko po tym meczu jestem spokojny o naszą gre
No to wygląda na to (wnioskuję z relacji radiowej) że betony zdobył punkt z pomocą Małka, czy też raczej liniowego no i oczywiście Niedzielana.
remisujemy wygrany mecze ... szkoda bo powinny byc 3 ptk :)
ale brawo chlopaki :) Super mecz, jakby skutecznosc byla to bysmy lechii nastukali ze ho ho :)
no i mamy pierwszy punkcik , duży niedosyt po tym meczu bo mogliśmy wygrać z betonami.....
ufffff
Jest dobrze, nasi chyba muszą mieć duża presję, żeby grać !
stadion milkł na długie minuty.
bezcenne.
bravo!
Mam nadzieję że nam tych dwóch straconych punktów gdzieś tam na końcu nie braknie.
Dobry mecz. Na koncu nasi oddychali ciezko, co na to trener..
Brawo za walke i punkt!
Radomski zawodnik meczu według mnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)