WITAM WSZYSTKICH MIŁOSNIKOW CRACOVII!!!!!
MAM PROŚBE DO WAS....W LATACH 1979-1983/4 GRAŁEM W CRACOVII W TRAMPKARZACH POD WODZĄ TRENERA HEFKO POTEM RAPACZ A POTEM DUDA.KIEROWNIKIEM SEKCJI I WIELKIM JEJ MIŁOSNIKIEM BYŁ ZMARŁY JUŻ BAZYLI MĄCZYŃSKI Z TEGO CO PAMIETAM.JAKOS WŁASNIE W TYCH LATACH UKAZAŁ SIE KOLOROWY MAŁY TERMINARZ Z ZAWODNIKAMI PIERWSZEJ DRUZYNYnp. józef konieczny,cezary tobolik,andrzej turecki,janusz stokłosa i innych.BYŁY TAM TEŻ INFORMACJE O MŁODSZEJ KADRZE JUNIORÓW I TRAMPKARZY,IMIONA NAZWISKA. TUTAJ MOJA PROŚBA.JA WŁASNIE TAM JESTEM WYPISANY I PILNIE POSZUKUJE TEGO TERMINARZA.CZY JEST KTOS Z WAS W JEGO POSIADANIU??? BEDE NAPRAWDE WDZIĘCZNY.prosze o odpis na forum albo maila wojtekdiro@wp.pl DZIEKUJE
-
-
SZUKAM PAMIĄTKI Z TERMINARZA 1982
ale dlaczego krzyczysz ?
Dokładnie, łeb pęka, bo na Scorpionsach się łyknęło, a tu taki wrzask
-- moved topic --
napisz to tak zeby dalo sie przeczytac ...
Mowi tak bo mu zalezy i jak nie macie czegos co potrzebuje to nie badzcie chamscy!
JaCyCHamSCYTEGOpopROstUnIEdAsiEprzECZYTAc!!!!
Da sie. Co to za różnica ze masz napisane malymi albo duzymi literami ? Jeden pies. A po za tym moze dostal naglej weny i jakos tak wyszlo?
no niepotrzebna dyskusja....ale nazwiska zwłaszcza zawodników Cracovii wypada z duzej litery napisać ...taka rada na przyszłość..
noiproks Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no niepotrzebna dyskusja....ale nazwiska
> zwłaszcza zawodników Cracovii wypada z duzej
> litery napisać ...taka rada na przyszłość..
To prawda ,co nie zmienia faktu ,ze poprzednicy maja gowno do gadania -po za przypierd@laniem sie do wszystkiego o czym maja male pojecie.Zrobil WAM cos zlego jak na debiutanta? ON przynajmniej gral w Cracovii - a teraz szuka pamiatki!
a zreszta szkoda pisania bo ON przeciez gral w Cracovii ;(
wiLLu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a zreszta szkoda pisania bo ON przeciez gral w
> Cracovii ;(
Grales dla klubu ktory kochasz? Poczules ta odpowiedzialnosc i prestige gry w pasiastej koszulce? Starzejesz sie by zlapac i przypomniec swoje moze jedyny sukcesy? Jezeli nie to nie szydz i nie DYSKUTUJ.
WRACAJAC DO TEMATU - NIESTETY DIRO 69 NIE MOGE CI POMOC ,ALE ROZUMIE ....SAM MOJA LEGITYMACJE CRACOVII TRAKTUJE JAK RELIKWIE.
Edit.
Xddd - akurat Ty pozytywnie zareagowales :) Nie jestesmy tu wlasnie by sie spierac - pomoc tak ,jak mozna.
dalej nie ogarniam i ty chyba tez jak widze co ma granie dla Cracovii do poprawnego stylu wypowiedzi na forum ?
pzdr eot
Izbik. Ja sie do niczego nie do walam tylko mowilem koledze ze nie wolno byc chamskim.Ale nie jestesmy tu po to zeby sie spierac.
62 dni później
Bardzo mozliwe ze ja mam.
W Krakowie bede za 2 tygodnie i wtedy bede w stanie sprawdzic.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)