hehe jaka spinka? kazdy ma swoja opinie wiadomo :), tak samo kazdy ma swoj styl no byle nie pedalski
-
-
Hooligan Fashion - czyli ubieramy się na mecz
5 dni później
http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/54569/stringi_na_wierzchu_jestescie_na_tak/ A jakie jest Wasze zdanie?
bez spodni byłoby lepiej.
Pamiętam aferę po meczu otwarcia nowego stadionu, dotyczącą dziewczyn, które ubrały się jak na dyskotekę. Część z nich jak w artykule wklejonym przeze mnie powyżej.
Wiadomo, że bez spodni jest lepiej:)
Wiem, że fajnie na takiego żbika popatrzeć, ale czy one nie czują, że czasami mają odsłoniętą znaczna część kupra?, czym kusi niezmiernie, a totalną prowokacją z ich strony są leginsy!!! Tu mamy jawny jawny przykład ich nikczemności:
http://fundir.org/gallery,dziewczyny_w_leginsach_nr2,6155,0,0.html
Co do H-Fassion, to miałem nieprzyjemność przewozić dziś dwie wiślackie niewiasty (jechałem gejmonta, gdy obydwie zaczęły piszczeć z podniecenia na widok kurnika) płci męskiej posiadające damskie torebki, obcisłe spodnie, szaliki, pierścionki, dziwne buty, pomalowane paznokcie. To jest dopiero casual style, bo nikt nigdy nie rozkmini, że taki pedał lubi avanti:)
Od dziś lubię ledżynsy czy jak to się wymawia ;)
Spoko jak jest to zgrabna dziewczyna, bo jesli jakis hipcio to juz nie za bardzo. Tak ogolnie to wiocha z tymi wystajacymi stringami.
Jak to Frycz powiedział w "To ja, złodziej", "Ładną zawsze wydupczę, a i brzydką chętnie posunę" ;)
Redcclise Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bez spodni byłoby lepiej.
Wiadomo, że byłoby lepiej. Ale pamiętaj, że kobiet się nie rozbiera, tylko ubiera we wstyd.;)
No nie musisz mi tego mówić ;)
Pewnie że wiocha z wystającymi stringami, dlatego mówię że bez spodni byłoby lepiej ;)
Panowie... legginsy zAWsze spoko :D
Zależy skąd wystają. Ja ostatnio pociągnąłem za "jakiś sznurek", który wystawał zza łóżka i okazało się, że to stringi. Jeżeli właścicielka czyta ten post, to niech zgłosi się na PW. Oczywiście nie oddaje fantów za darmo, musimy to powtórzyć.;)
Redcclise Napisał(a):
> No nie musisz mi tego mówić ;)
>
> Pewnie że wiocha z wystającymi stringami,
> dlatego mówię że bez spodni byłoby lepiej ;)
>
> Panowie... legginsy zAWsze spoko :D
Nobel za legginsy!
Kamil dobrze że na czerwony dynamit nie trafiłeś pociągając za sznurek :D
A co bart tobie sie zdarzyło trafic? hahahaha eksplodowal? :D
No całe szczęście nie był to "dynamit".:D Zdarzyło mi się tylko trafić na czerwone morze, ale dobry marynarz to i w czerwonym popływa.;)
BartAcid Napisał(a):
> Kamil dobrze że na czerwony dynamit nie
> trafiłeś pociągając za sznurek :D
[img]http://www.chamsko.pl/demot/0_0_1366959677_Okres_przez_fekalnyhumor_middle.jpg[/img] :D
Kamil_Cracovia Napisał(a):
> No całe szczęście nie był to "dynamit".:D
> Zdarzyło mi się tylko trafić na czerwone morze,
> ale dobry marynarz to i w czerwonym popływa.;)
A dobry koń to i po błocie pójdzie :D
Guma z bieżnikiem i lecimy Camel Trophy.
Rad, dał bym lubię to ale nie ma na forum na szczęście.
Jak wygląda szew ponad stópką, to pedalskie czy można tak chodzić?
90% wpisów na tej stronie powinno trafić do śmieszności.
czemu tu nie zaglądałem wcześniej ;)
W ogóle 90% wpisów z tego forum.;) I właśnie za to za to je kocham. :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)