Jestem ciekaw kiedy przyjdzie z Anglii moda na nastolatki chodzace w samych rajstopach, tzn zadnych tunik i spodniczek zaslaniajacych tylek i najlepiej tez nic pod rajstopami :)
-
-
Hooligan Fashion - czyli ubieramy się na mecz
Kurcze, jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić...
To proste :P Przyjedz do anglii.
BTW, czy takie leginsy ktore maja specjalnie zrobiony ciasny szef, zeby poldupki ladnie (i oddzielnie) odstawaly maja jakas specjalna nazwe ? :)
no ja tez mam nadzieje ze to niedlugo do nas przyjdzie : )
Byleby te angielskie dziewczyny trzymały się zdala od nas.
ja akurat nie bardzo rozumiem czemu wszyscy maja problem z ich dziewcznami. jak w kazdym kraju zdarzaja sie paszkwile i to pewnie w wiekszosci ale te ładne i dobre sa tak apetyczne ze nasze Polki niestety sie nie umywają
Potwierdzam, kumpel który dłuższy czas siedzi na emigracji, mówił mi że są i ładne angielki. No ale o tych specjalnych leginsach nic nie wspominał, ma ktoś jakieś foto żeby zobaczyć jak to się prezentuje na jakiejś zgrabnej pani?
Byłem dwukrotnie w Anglii, za każdym razem przez kilka dni, i nie zgadzam się z opinią że Angielki są ładniejsze od Polek :) Oczywiście jak w każdym kraju są dziewczyny ładne i brzydkie, ale na mój gust procentowo jest znacznie więcej ładnych Polek niż Angielek. Nie podoba mi się też w Angielkach większa niż u Polek bezpośredniość w podrywaniu facetów, zwłaszcza gdy podchodzi do ciebie 100 - kilogramowa dziewczyna i myśli że ma u ciebie szanse :)
Panowie nie dajmy sie zwariować, oczywiście że wszędzie trafi sie ładna sikorka ale w na wyspach to jest jeden na 100. Europa wschodnia to przynajmniej 30-40 na 100 jest "zjadliwych". Angielskie baby w wiekszości to grube ch.uje... dziekuje ;)
W Londynie jest więcej ładnych turystek niż angielek...
Wszyscy wiedzą, że Polski za najpiękniejsze i ogólnie najlepsze, ale trochę rozmyliśmy temat. Strasznie mnie ciekawią te leginsy o których wspomniał Dinth. Mamy tu kilku emigrantów, także Panowie zrobić fotkę z przyczajki jak w przypadku białych kozaków i wkleić tu.;)
Ocos takiego wam chodzilo? haha :D
[img]http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-580/-500/faktonline/634261280197950863.jpg[/img]
Angielki wygladaja swietnie i o ile o urodzie nie ma co dyskutowac, gdyz kazdy lubi co innego, to napewno wsrod Polek jest znacznie wiecej "ogromnych" kobiet.
Troche schodzac z tematu anglii, moim zdaniem najpiekniejszy kobiety to... Australijki i Nowozelandki :)
Co do leginsow/rajstop to chodzenie w nich bez zaslaniania tylka jest norma. Za to widzialem juz wielokrotnie takie specjalnie leginsy z bardzo ciasnym szwem miedzy poldupkami, dzieki ktoremu posladki bardzo seksownie wystaja. Chcialem kupic dla dziewczyny, ale nie moge tego znalesc po sklepach online, wiec pytam czy moze ktos wie jak to sie nazywa.,
Fotki nie mam zadnych, za to lasek w rajstopach jest mnostwo w necie
[URL=http://img135.imageshack.us/i/tumblrlnxbtyokz21ql1cmi.jpg/][IMG]http://img135.imageshack.us/img135/3180/tumblrlnxbtyokz21ql1cmi.jpg[/IMG][/URL]
Pasiak95: eee nie, to zwykle leginsy sa :P
Chodzi mi taki efekt tylko bez tej rurki, na samym szwie:)
[img]http://www.vincegolangco.com/wp-content/uploads/2010/10/girsl-in-yoga-pants-big-booty-hot-babes-tight-tights.jpg[/img]
procentowo trafia sie wiecej ladnych polek ale śliczna angielka może bez problemu przyćmić śliczną Polkę, że dam tu przykład znanej cheryl cole
Oczywiście zgoda, ale banda na bande nie mają podbicia ;)
nie slyszalam nawet o tych legginsach z jakims szwem;> ciekawe ciekawe;d;d ale nawet w normalnych legginsach pośladki wyglądaja lepiej niż w rzeczywistości;] pupa wydaje sie jędrniejsza i pełniejsza ze tak powiem dlatego myśle ze jest taki szał na legginsy hahaha:)
ale te "specjalne" napewno bym kupiła hahaha:)
Nie wiem czy specjalne, trudno mi orzec, nie znam sie :P Moze po prostu biora o dwa rozmiary za male i taki efekt wychodzi, w kazdym razie efekt jest bardzo mily dla mojego oka i to wiem napewno :)
Gość który wymyślił legginsy powinien dostać nagrodę Jobla. Na dzień dzisiejszy nie ma nic piękniejszego niż "[i]dobra dupa w legginsach[/i]".
I nie ma siły żeby się facet nie odwrócił za taką ;)
Pamiętam jak po meczu otwarcia nowego stadionu, były na forum pretensje że niektóre dziewczyny nieodpowiednio były ubrane a ich strój pasował bardziej na dyskotekę. Ciekawe jakie opinie panowałyby na temat tych leginsów gdyby pojawiły się na naszych sektorach.:)
jakie stopki???? co to k..wa jest????
jakie torebki????
jakie obcisłe koszulki???
boże !!!!
od kilkunastu lat:
na okrągło: obuw - adasie "grandprixy" i marathonki.
spodeń: 501/był moment że miałem 6 szt w różnych kolorach/. i M65
góra katana levis tak letnia jak i zimowa z futrzakiem i M65.
polo klasyczne z małym znaczkiem firmowym.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)