Na mocy porozumienia na linii Klub-Opravcy ;) vlepki są już dostępne w sklepiku w klubie. Są tam prawie wszystkie wzory dotychczas drukowanych vlepek. Również te z najnowszej edycji 4.0.
-
-
Vlepki są już w Klubie
Nareszcie :] szkoda że ostatnio nie było bo mi sie już skończyły prawie a nie mam teraz jak jechac na stadion :(. Jak będe mogł jeżdzić tramwajem jak nie bedzie w nim Vlepki Craxy :-)
A co z Tą siedzibą na kablu???
Mam pytanie do której godziny jest otwarty sklepik klubowy??
Z góry dzięki za info...
Sklepik w klubie otwarty jest od godz 9.00 do godz 17.00 codziennie od poniedziałku do piątku
duzy jest asortyment?dostane koszulke w pasy dla niemowlaka???;)
A cena taka jak w innych punktach czy może potraktowali to tak, że może ktoś przyjedzie po vlepki i skusi się na coś więcej? :)
marketing !!! http://www.le-tic.com/index1.htm macie bo niewiem czy email doszedł . do dzieła panowie :-)
ja aktualnie zbieram na bluze. I przy okazji zakupie jakieś vlepki
Marcin, jak sie szefu dowie ze promujesz konkurencje to moze byc niewesolo :P
PS: Sorry ze dzis mnie nie bylo, ale nie chcialem Wam przywozic drobiazgów, a innych nie mialem (bede w srode).
a po ile vlepki ?? 15gr czy 10 ??
spoko to nie konkurencja dla nas :-) hehe
cena??????
2 zl 10 vlepek
szkoda że nie 30 :-(
Oki spoko vlepki dobra rzecz tylko nie wiem czy można je dostać w klubie bez identyfikatoru, bo naklejki psiarni to w supermarketach sprzedają !!!???
Wiadomość zmieniona (08-01-04 22:12)
A brelok do kluczy też musisz kupowac z identyfikatorem ? Skąd się biorą takie pomysły jak pragnę zdrowia ...
2 zl za 10 vlepek? mam nadzieje, ze to zart
Brajt,ja też mam nadzieję,że to jest żart...Uważam,że cena 10 gr za sztukę jest w sam raz...
rozrabiaka to możliwe ponieważ klub bedzie miał wyższą cene niż my, widać ustalili ją na 20 gr/szt. ale nie wiem czy to jest potwierdzone.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)