To jedziemy optymistycznie ! jest lepiej bo przegrywamy dwoma, a nie pięcioma bramkami ,i niech mi ktoś powie żem pesymista :P
-
-
Sparingi Cracovii przed sezonem 2011\12
Niesamowicie szokujące te wyniki! Chyba nie utrzymamy się w PLH ;)
Zaskakująco słaby wynik zwłaszcza w zestawieniu zwycięstwa Sanoka ze słowackim ekstraligowcem. Zanosi się że dostaniemy dziś w d.... od Sanoka.
A pomysł z zatrudnieniem Romka na stanowisku dyrektora sportowego ds. hokeja wydaje mi się świetny.
zalecam naprawdę dystans do wyników sparingów, drużyny mają różne obciążenia, do ligi jest jeszcze cały miesiąc, jakbyśmy tak grali tydzień przed ligą to bym sie martwił.
Sanok już jest praktycznie Mistrzem Polski (choć nikt nie docenia że naprawdę sie wzmocnili ) a to jest forma dopiero cały miesiąc przed ligą, zalecam dystans, co nie zmienia faktu że gramy te sparingi w duzo słabszym składzie niz rok temu i jak widać mamy wielki problem by uzupełnić luki po ubytkach kadrowych, ja nie mówię o wzmocnieniach, najpierw złatajmy dziury
aha i jescze jedno zastanawia mnie fakt iż w ubiegłym roku Kostuch wysiadł z samolotu i następnego dnia grał sparing w Janowie, a Sucharski przyleciał i musi czekać już tydzień na pozwolenie na pracę....
Kostuch ma polski paszport a Sucharski nie?
Panie Klekot, duża butelka whiskey, że Sanok nie będzie mistrzem?
Sanok nigdy nie będzie mistrzem. a Sucharski bez kontraktu nie bedzie grał i mu się nie dziwię.
nie zakladam się, ja nie stawiam na Sanok, moje słowa dotyczyły tego że na forum hokej.net goscie z Sanoka juz są w finale i prawie juz są mistrzami,
z szacunku do obecnego mistrza piszą finał Sanok - Cracovia, chodziło mi tylko o ten sanocki hurraoptymizm, aczkolwiek personalnie ta drużyna sie bardzo wzmocniła to fakt i będzie groźna
co do Sucharskiego dzięki nieocenionemu marcinowi wszystko jasne, nie może podpisać kontraktu, bo nie ma pozwolenia na pracę, a Kostuch widocznie grał bez kontraktu ok
Na dziś na pewno nie jestesmy faworytem(co najwyzej jednym z czterech ) ,ale musimy pamiętać ze na P.O. nawet ostatnia drużyna moze po wzmocnieniach sporo namieszać ,ale dla mnie najwazniejszey jest na teraz Puchar Kontynentalny i wlasnie juz by pasowało by drużyna była już skompletowana i zgrywana ,a tego chyba najbardziej powinien się domagać prof Filipiak dla tego ze dzieki dobremu występowi w Doniecku mozna zrobić dobrą reklamę dla klubu jak i dla wlasnej firmy
HC 05 Banská Bystrica - HC 46 Bardejov 4:2 (2:1, 2:0, 0:1)
Ciekawe jak zagramy trzeci mecz z Sanokiem ,pasowała by wygrana bo przegrana i remis juz są!!!
Cracovia: Raszka - Wajda, Kozak; D. Laszkiewicz, Słaboń, L. Laszkiewicz - Wilczek, Brodawski; Sarnik, Dvořak, Martynowski - Dulęba, Prokop; Piotrowski, Biela, Bartak - Kulik, Sznotala; Kosidło, Rutkowski, Seidler.
dziś bez Bescha ??ciekawe dla czego ??
Tak sie interesujecie druzyna Besch nie ma lyzew tak samo Sucharski brak sprzetu tak to wyglada
no i przegrana w ostatnim meczu ,tylko proszę nie piszcie mi ze te trzy przegrane pod rząd to nic wielkiego ,chyba nikt nie lubi i nie chce przegrywać z kretesem bez zrobienia ani jednego punkta ,a tym bardziej mistrz Polski .Owszem to nie tragedia
w sumie to nawet dobrze ze sie tak stało moze dotrze do niektórych ze jesli mamy stratę aż czterech kadrowiczów (to prawie blisko 1\4 druzyny ) to trzeba uzupełnić braki konkretnie i pewnie !!
to ze mamy problem z obrońcami to już wiemy ale po tym turnieju widać tez duże braki w atakach ,bo cieżko o wygrane jesli się strzela w meczu po jednym golu, to nie futbol ?!
w sumie w tym turnieju stracilismy 13 bramek1!, strzelając 3
60 min. - GOL! 4-1! Na trzy sekundy przed końcem meczu strzałem z niebieskiej wynik meczu ustalił Mojzis.
no to kochani jak w klubie nie ma łyżew dla Bescha, calego sprzętu dla Sucharskiego to mnie nie dziwi że brakuje 3 500 zł na Chmielewskiego, jesli to prawda to wychodzi szydło z worka, kasa Misiu,kasa oto cała PROFesjonalna Comarch Cracovia, a mnie się marzy walka o Finał CC, sorry ale powoli wymiękam, wychodzi jak zwykle Profesor ma w d.upie hokej, obudzi się 18 grudnia... szkoda słów
Ciarko PBS Bank Sanok - ComArch Cracovia Kraków 4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Bramki:
1:0 Krzysztof Zapała - Paweł Dronia - Pavel Mojzis 7:43 (w podwójnej przewadze)
1:1 Leszek Laszkiewicz - Daniel Laszkiewicz 12:55
2:1 Josef Vitek - Martin Vozdecky - Paweł Dronia 27:41 (w przewadze)
3:1 Marcin Kolusz - Zoltan Kubat - Tomasz Malasiński 45:16
4:1 Pavel Mojzis - Krzysztof Zapała 59:57
Jestem z Sanoka - po meczu powiem jedno - wasi musieli niezle w dupę dostać na treningach - to wida - pomysłu na grę zero - ale wiem że na sezon bedziecie przygotowani - rohacek jest za stary wyjadacz żeby nie wiedział co robi - Pozdro z Sanoka oby mecze między nami były zacięte i czyste
diesel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tak sie interesujecie druzyna Besch nie ma lyzew
> tak samo Sucharski brak sprzetu tak to wyglada
Wierzyć mi się nie chce.
bartos_4 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jestem z Sanoka - po meczu powiem jedno - wasi
> musieli niezle w dupę dostać na treningach - to
> wida - pomysłu na grę zero - ale wiem że na
> sezon bedziecie przygotowani - rohacek jest za
> stary wyjadacz żeby nie wiedział co robi -
> Pozdro z Sanoka oby mecze między nami były
> zacięte i czyste
No i można kulturalnie i miło? Można!
Pozdro :)
Jestem z Sanoka byłem na wszystkich meczach Cracovi i tym sparingowym i tych w turnieju, napisze kilka słów o niektórych waszych zawodnikach. W sparingu bronił Radzik i odrazu było widać różnice na bramie. W turnieju Raszka i młody nie było źle ale to nie to. Brodawski i Besch nie wyróżniali się niczym na tle waszych młodych obrońców ciesze sie że Besch nie trafił do nas bo napewno kontrakt ma wysoki. Sarnik bardzo słaby, Leszek i Daniel lata świetności maja już chyba za sobą było to widać zwłaszcza w meczu z Bańską. A i w meczu z Sanokiem Daniel pokazywał flustracje i bezsilność. Jeśli wypalą wam wzmocnienia w ataku to i tak potrzebujecie solidnych wzmocnien w obronie jeśli chcecie coś zwojować PK co i wam i całemu hokejowi w polsce jest potrzebne pzdr Sanok.
Młody Kolego z Sanoka, zajrzyj do poniższego tematu, na pewno Ci się przyda :)
[url]http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1863848[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)