rok temu pierwszy sparing przegralismy tez z Sanokiem 4-3
-
-
Sparingi Cracovii przed sezonem 2011\12
no proszę jaki super snajper- 4:2 - Seidler 49:47 (5/5):)
koniec 4-2 czyli podobnie jak rok temu ,na tym etapie to nie zły wynik ,Cracovia na pewno będzie silniejsza (Kostuch,Sucharski ,Chmielewski moze Łopuski czy jakiś inny kanadzior )na pewno by pasował jeden, moze nawet dwóch mocnych obrońców !
Wychodzi ze najlepiej zadebiutował Seidler?? moze ktoś zda relację z Sanoka jak pozostali ??
Tragedia, przegrywamy pierwszy sparing! Słaba obrona! Radzik bez formy! Laszkiewicz nie strzela!
Będziemy walczyć o miejsca 3-5!
;)
Pozdro Karvin;)
Ale dziś Sanok świętuje! :)
PS. Agent i Karvin - myślę, że powinniśmy już myśleć o walce o utrzymanie w PLH :)
qsss Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale dziś Sanok świętuje! :)
jedno im trza przyznać ze się potrafią nawet na sparowanie zmobilizować (około 2000 widzów),ciekawe jak My na rewanż juz w piątek odpowiemy ?
Zebyście tylko tylko trenera nie zwalniali po tej przegranej :)
*REVENATOR* Napisał(a):
> qsss Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ale dziś Sanok świętuje! :)
> jedno im trza przyznać ze się potrafią nawet na
> sparowanie zmobilizować (około 2000
> widzów),ciekawe jak My na rewanż juz w piątek
> odpowiemy ?
No, tak ale byłeś kiedyś w Bieszczadach jak od kilku tygodni lało ? Myślisz, że jest tam co robić ?
*REVENATOR* Napisał(a):
> qsss Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ale dziś Sanok świętuje! :)
> jedno im trza przyznać ze się potrafią nawet na
> sparowanie zmobilizować (około 2000
> widzów),ciekawe jak My na rewanż juz w piątek
> odpowiemy ?
W tamtym roku bywało nas czasami 15 osób na sparingach... a w piątek ja niestety nie dam rady więc 14 ;-/
arbat: Myślisz, że tutaj ludzie nie mają co robić? Mylisz się. O ile mi wiadomo to w całej Polsce były ciągłe opady. Ale co to ma do rzeczy??? Zapewniam Cie, że na Podkarpaciu, tak samo jak i w Twoim Krakowie, ludzie pracują, mają swoje domy czy rodziny i ręce pełne roboty! Tutaj ludzie czekali z utęsknieniem na te mecze. A konfrontacja z taką drużyną jak Cracovia, mimo że to sparing, wzbudza nie lada ciekawość u kibiców. :)
Wywiad z Rohaczkiem po sparingu-http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/rudolf_rohacek_gra_na_pewno_bedzie_lepsza
9.08.2011 chyba mecz w Krakowie z Sosną
Cieszy mnie to ze duzo dobrego slychać po pierwszym sparingu o młodym Czechu Petr Seidler i nawet nie chodzi o te dwie bramki
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ponad 2000 ludzi obejrzało drugi przedsezonowy sprawdzian hokeistów z Sanoka. W starciu z aktualnym mistrzem Polski po raz pierwszy w sanockich barwach wystąpili Marcin Kolusz i Dawid Maciejewski, w zespole z Krakowa zadebiutowali Nicolas Besch, David Brodawski, Łukasz Kulik i Petr Seidler, zaś z trybun spotkanie obserwował Aron Chmielewski.
Szczególnie podobać mógł się młody Czech, który w 3 tercji zaliczył dwie bramki, a już od początku spotkania należał do najbardziej aktywnych w drużynie gości. Wynik spotkania otworzył, zdegradowany do czwartego ataku, Dariusz Gruszka. Kolejne trafienia dołożyli Krzysztof Zapała(2) oraz Ivo Kotaska. Pod koniec drugiej odsłony walkę na pięści z Piotrem Sarnikiem stoczył ulubieniec sanockich kibiców ? Martin Vozdecky.
oczywiście do sparingów należy mieć dystans, zwłaszcza do tych pierwszych... Sanok kilka dni dłużej na lodzie i dla nich to był drugi sparing a dla nas pierwszy ale daleki jestem od tego aby całkowicie do nich nie przywiązywać żadnej wagi, przeciwnie chyba jednak po coś się te sparingi gra !
i na gorąco teoretyzując na podstawie relacji internetowej:
Sanok - dwie pierwsze piątki ma ekstra, trzecią niezłą, obronę lepszą od nas
Cracovia - w ataku duży potencjał zwłaszcza jak się weźmie pod uwagę że ma dojść Kostuch, Chmielewski, Sucharski i może Łopuski, obrona dziurawa jak ser szwajcarski po prostu za dużo luk...
Popieram Revenatora chcę 2 obrońców pokroju Bescha ! w obronie naprawdę jesteśmy ciency
Mam nadzieję że Sucharski to będzie ten środkowy co zastąpi Pasiuta... bo jak nie to trza szukać
Jeśli dziś w sparingu dla nas jedyne dwie bramki zdobył junior tzn. że byli i obecni reprezentanci Polski i kanadyjczyk nie dali wbić ani jednej, trochę dziwne..
Finał Continental Cup jest w naszym zasięgu ! Panie Profesorze, Panie Trenerze, Panowie zawodnicy nie spieprzcie tego !
Bójka w Sanoku podczas meczu Ciarko PBS Bank - Comarch Cracovia. Do obejrzenia w Telewizji Sympatyków Cracovii, [b][url=http://www.pasy.tv]PASY.TV[/url][/b]
[b]Skrót meczu Ciarko PBS Bank - Comarch Cracovia w [url=http://www.pasy.tv]PASY.TV[/url]. Zapraszamy[/b]
[img]http://www.pasy.tv/wp-content/uploads/2011/07/mini-baner.png[/img]
Dobry wynik jeśli chodzi o skład nasza 2 piątka w tym meczu wygląda jak 4 przy pełnej kadrze
Zacznę od pozytywów bardzo dobry mecz Raszki w pierwszej tercji wybronil ponad 15 dobrych strzałów potem również kilka świetnych interwencji zawinił tylko przy 3 bramce ale to i tak nie zamazuje naprawde dobrego występu będzie solidny konkurent dla 31#
Piotrowski jako kapitan świetnie się wywiązał z odpowiedzialności wszędzie go było pełno no i ten gol który dostarczył wiecej emocji niż mecze w tamtym sezonie ;)
Francuz dla mnie TRAGEDIA ! nie wiem czy nie chciało mu się grać ale jak będzie prezentował podobny poziom w sezonie to ja już wole Guzika. Besch zero strzałów on niby był napastnikiem??? w obronie się gubi, niepewny, łapie kary to ma być obrońca drużyny z Elity?
Co do Brodawskiego to nie wiem jak go ocenić błedów nie popełniał ale niczym się nie wyróżniał licze na lepszą grę
Obronca w czarnym kasku chyba Kulig? Jeśli chodzi o ofensywe świetnie dwa strzały które bramkarz obronił na swój tylko znany sposób naprawde kto widział przyzna że powinien te dwie bramki strzelić, ale jeśli chodzi o obrone to sanoczanie kręcili nim jak bączkiem musi poprawić gre w defensywie!
Martynowski był niewidzialny, Sarnik to już nie ten sam gracz
Rutkowski dobry mecz myśle że przeskoczył na wyższy poziom gry, Dvorak też dobry występ miał ochote strzelić więcej niż jedną bramkę
Kosidło i chłopak w białym kasku DRAMAT!!! to co ten pierwszy wyczyniał to było śmieszne a dla drugiego ekstraklasa to za wysokie progi narazie
Tyle podsumowania ode mnie
Widzów około 100? Ciekawe dlaczego nie grał Sucharski ??
Powiem optymistycznie jest postęp ,jest remis:)!!
W stosunku do tego co podaje nasza główna strona, to w składzie (oprócz kadrowiczów i kontuzjowanych) zabrakło Sznotali i Karcza.
Wie ktoś może czemu ?
Krótko bo czasu mało a poza tym oglądałem tylko II i III tercję...
1. Jakość lodu na lodowisku to SKANDAL, z takim lodem nie rozegramy meczu w PLH będa walkowery...
2. Raszka w III tercji wyciągnął parę takich kawałków że Radzik ktory oglądał mecz chyba sobie powoli uświadamia, że trzeba trzymać wysoki poziom i to w każdym meczu,
3. na plus zdecydowanie Biela, Dvorak i Ruton - pracowali, walczyli miło było patrzeć
4. Sarnik - spodziewałem sie więcej, troche mnie rozczarował, po przepracowaniu lata ten gość powinien z Leszkiem sie bić o króla strzelców w drużynie, ale pamietajmy to są na razie tylko pierwsze sparingi,
5. Besch - parę super ciekawych zagrań w ofensywie, widać ze szybko i mądrze potrafi operować krążkiem, ale slabszy w defensywie (dwie duże straty gumy) ale ja myślę że jak na kogoś kto w lecie nie trenował to bardzo dobrze rokuje, aczkolwiek fakt spodziewam sie po tym gościu dużo więcej, przeciez gra w I piątce reprezentacji z elity i w I piatce lidera II ligi fińskiej, generalnie jestem spokojny, trzeba czasu,
6. Brodawski - myślałem że zastąpi Benka, a tu duże rozczarowanie, ten gość bdobrze jeździ nałyżwach ale gra jakoś miękko, i chyba zastąpi Landziora a nie Noworytę, ale też trza czasu, choć jestem troche zmartwiony jego stylem (pisałem pare razy że nie każdy wynalazek musi sie sprawdzić tak jak Kostuch, Martynowski,Dvorak i Wilczek w ubiegłym sezonie )
7. Kulik - zgadzam sie zdecydowanie lepszy w ofensywie niz w defensywie- zastąpi Guzika
8. Martynowski - dramat, gość miał problem z dojechaniem do ławki na zmianę w III tercji, używam słowa dramat gdyż porównuję Rafała do jego pierwszego sparingu z ubr z Janowem, prezentował się dużo lepiej, ale tak wyglądają zawodnicy co nie trenują w lecie
9. Prokop - oczekuję że ten junior, Mistrz Kanady, będzie dojrzewał i rozwijał się wczoraj lipa,
10. chłopak w białym - kasku, jak byśmy mieli drużyne juniorów byłby jej liderem, nam trza gości na Fianł CC,
11. Sucharski nie grał bo nie ma jeszcze pozwolenia na pracę
cholera zrobiło się dużo....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)