Może ktoryś z pasiaków kto posiada ten kanał (to jest jakis testowy kanal na żadanie) i przy okazji posiada tuner tv do komputera moglby sie przysluzyc i rzucic streama na jakims ustreamie albo justinie?
Jakby co sluze pomoca przy odpaleniu takiej transmisji internetowej.
-
-
GKS Bełchatów - Cracovia 29.05.2011 godz. 17:00
a o jaki kanał właściwie chodzi bo ja nie łapie dalej
http://www.90minut.pl/news/157/news1575490-Plan-transmisji-30-kolejki-Ekstraklasy.html
"IPTV to jest telewizja w technologii kablowej z Telekomunikacji Polskiej. "
Inna osoba jeszcze pisala ze to sa kanaly testowe cyfry plus.
czyli kto moze miec taki kanal? na jakiej platformie?
edit: wydaje mi sie ze ma to cos wspolnego z neostradą, ale znając działanie iptv pewnie leci to przez lifeboxa
No albo posiadacze cyfry plus maja w okolicach dziewiecsetnego kanalu te wszystkie testowe programy, albo wlasnie posiadacze neostrady z telewizją.
No mam u siebie na cyfrze ten kanał ale na razie nie działa. Trzeba mieć jakiś dobry pakiet żeby był?
Ja mam pakiet neostrada+telewizja i mam te kanały, które DLA WSZYSTKICH klientów neostrady (nawet dla takich jak ja, co mają tylko pakiet podstawowy) są odkodowane. Transmisja ruszy tradycyjnie 10 min. przed meczem.
testowe na C+ posiadam, ale w środę nijak nie mogłem znaleźć pozostałych meczów.
Może będzie uruchomiony dopiero na 17
Kamaz masz może kartę TV w kompie?
Karczu niestety nie.
No to teraz niech ktoś kumaty skontaktuje się z włascicielem Emocji albo EFC, zeby czlowiek wiedzial jak sobie zaplanowac popoludnie niedzielne ;)
w EFC leci multiliga
jaki nr kanału na cyfrze?
904
Huczo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> w EFC leci multiliga
Ale może mają mozliwość puszczenia tego kanału,tylko po prostu o tym nie wiedzą? :)
http://www.90minut.pl/news/157/news1575490-Plan-transmisji-30-kolejki-Ekstraklasy.html
kurcze mam neostradę z tv..... ale u mnie najwyższy kanał to 550 :(....
Slavo u mnie pojawiły się nowe kanały dosłownie na dzień przed 29 kolejką. Po 29 kolejce tylko zmienili mecze :)
PS: 550 kanał?! U mnie najwyższy to bodajże 184, na pewno przed 200 :)
Jak będziecie mieć link do meczy to nie zapomnijcie się podzielić :)
koniecznie !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)