a ja zmieniam swoj glos na 2 lub 5
-
-
Wybieramy ostateczny projekt flagi NIGDY NIE ZEJDZIEMY NA PSY!!!
1 albo 3
3
zdecydowanie 3
3
3
1 2 3 4 lub 5
zdecydowanie numer 5!5555555555555555555555555555555555555555555555555555555555
no_remorse..
numer 5 jest spoko ale nie możemy tam wrzucić aż tylu elementów..
oczy nie nadążą, nikt ci blisko nie podejcie zeby sie przypatrzeć czy to kości czy co innego..
niektórzy to by jeszcze wrzucili poobcinane ręce, rotrzaskane czaszki, wypalone jelita, nie mówiąc już o spalonych szalikach (.....) ;-)
moim zdaniem ta flaga ma pokazywać daleko posuniętą niechęć naszych fanów do drużyny zza Błoń, nie ma sensu wrzucać tam zbyt wiele elementów nienawistnych zgodnie z zasadą, że "wszystko przeciw (....) jest zajebiste"..
Eskalacja nienawiści to nie moja działka.. rozrzucone kości to wg mnie przesada.. każdy wie jaki jest nasz stosunek do (....).. no ale co tam jeszcze mozemy dać? buda buda buda, łańcuch, (sic!) pedigree pal, schronisko dla psiaków, weterynarza..? tym tropem to oni wywieszą cos o Auschwitz, my wtedy coś o wiejskich lekarzach, którzy robią maści z zabitych kijami psów, oni wywalą swastykę a my..? co wtedy? dla mnie to wcale nie będzie przyjemne.. na takim meczu będę sie czuł dziwnie..
więc spokojnie..
wg mnie numer 3 jest najbardziej przejrzysty..
pozdro dla no_remorse
;)
jak wywiesza swastyke to pzpn nazucilby im kare ze caly sezon zyski z bieletow musieliby im oddac;)
NUMER 3 !!!!!!
3
Dotychczasowe wyniki głosowania przentują się następująco:
Nr projektu Liczbe głosów
1) 3
2) 10
3) 24 !!!!!!!!!!
4) 2
5) 7
Ps. Jeżeli ktoś się wahał poniędzy dwoma lub kilkoma prjektami dodawałem kążdej z wymienionyvh flag po jednym głosie !
Jeden głos nie ważny oddany przeż osobnika który Zszedł na PSY :)))
zdecydownie 5 !!!!!!
nr.3
Najfajniejsze są te z pieskiem grzebiącym w śmietniku.Są takie wyraziste :-)))) Mam nadzieje że jeden z nich zostanie zrealizowany......Wogóle hasło na tą flagę to mistrzostwo świata.Wielkie brawa dla Tego kto wpadł na ten pomysł.
3
5 ! jest najwiecej bajeru a pozaty ta odznaka policji na @!#$ psa !! o to chodzi jaazda
najlepszy jest ostatni nr.5
===AvE CrAcOvIa QrDwAnÓw===
nr.5
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)