Jego 20-letni brat jest srodkowym napastnikiem i calkiem niezle strzela:)
-
-
Re: TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd..
Jeszcze tylko napastnik ! Panowie - standardowo, jak macie przecieki to można się pochwalić. :)
Jest przeciek.
Napastnik z życiorysem w Serie A.
Dobrze jest niech Szatałow to wszystko poukłada i będzie SUPER. Na dzień dzisiejszy Profesore i Tomek spisują się na medal teraz zobaczymy czy kibice zrobią to samo!!!TYLKO PASY!!!
Na profesora nie ma co narzekać bo gdyby nie on zapewne tkwilibyśmy dalej w III lidze. Należy mieć nadzieje że Filipiak zosanie z Pasami nawet jak spadniemy (w co nie wierze). Tomek Rząsa też stara się wykonywać swoje obowiązki porządnie. Jedynie ten Tabisz mi tu nie odpowiada.....
http://pl.wikipedia.org/wiki/Shabani_Nonda
Zwróćcie uwagę na miejsce urodzenia i przeszłość piłkarską
Traktować z przymrużeniem oka ;)
Faktycznie,niby wszystko sie zgadza. Proferor mówił o pewnej bombie niedawno. Chciałbym aby to była prawda,to byłby hit.
Coś mi się wierzyć nie chce w to :D lepiej się nastawić na tego Gołębiewskiego. 33 letnia bomba ma zbawić Cracovię?
Awaria sam go spytaj -przecież do dobrze znasz.
Mnie to nie interesowało rozmawialiśmy o napastnikach i padło na to nazwisko.
Zdziwił mnie brak zainteresowania bo cena nie wysoka , a facet jak by nie patrzeć statystyki ma świetne.
Czy byśmy go wzięli czy nie to jest druga sprawa .Od oceny przydatności jest trener ,a twój kolega żadnym ekspertem nie jest.Kłania się tu brak scautingu bo wtedy mamy czas by go wcześniej zobaczyć i zasięgnąć języka o podejściu piłkarza do wykonywanego zawodu .
Wiedzę twojego kolegi można spożytkować bo jak chodzi na Spartę to ogląda na co dzień jej mecze i przeciwników i zawsze może jakieś ciekawe nazwisko wskazać.
Co do tych nowych testowanych -po okresie testowania śmietnika trafiają do nas na testy dobrzy piłkarze.Jak by zakontraktowali całą 3 to Jurij miał by ogromny ból głowy związany z kłopotem bogactwa szczególnie na bokach pomocy -reprezentant Łotwy ,2 reprezentantów Burundi,reprezentant Mołdawii ,Sacha ,Dudzic -a miejsc tylko 2.Nawet jak jeden z nich pójdzie grać w ataku to mamy 5 a miejsc 2.Teraz pora na napastników!!!!
Skład robi się ciekawy nawet bardzo i byłbym spokojny o utrzymanie jak byśmy mieli 12-13 pkt.
Stratę mamy jednak ogromną i obawiam się że zdobędziemy sporo punktów ,a braknie na koniec 1-2.Do tej pory drużyny z taką ilością punktów spadały z hukiem.Wyjątek to Groclin ,ale wpompowano tam wielkie pieniądze i Zagłębie S za czasów Gierka które ...nie mogło spaść.
Nonda gral w Monaco byl on wowczas tym ktory mial zastapic Thierrego Henry kiedy odchodzil do Arsenalu
potem wykupila go Roma i tam gra z mniejszym powodzeniem... ten zawodnik to bylby HIT transferowy
proponuje sie na nakrecac :)
No jest bez przynależności klubowej, bo widziałem na 90minut.pl ale żeby poszedł do Cracovii? Nie ma szans. Może kiedyś, no ale nie teraz, nie do ostatniej drużyny polskiej ligi i nie za taką kasę... Jestem mocnym sceptykiem :)
będzie Di Canio :) ! hehe
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> proponuje sie na nakrecac :)
Dobra propozycja ;)
jak już jedziecie po bandzie to może Zbigniew Boniek .
[quote=Santo]
proponuje sie na nakrecac smiling smiley
[/quote]
Nakręcanie się jest zajebiście pozytywnym stanem uniesienia emocjonalnego. Po tych kilku/kilkunastu szarych i ponurych paskudnych dniach, które przybliżały mnie do sezonowej deprechy, działa jak lekarstwo. A za oknem słońce. Oby świeciło dla Cracovii :D
A tu proszę - ciekawy artykuł weszło dotyczący piłkarzy z bałkanów. W obliczu naszych ostatnich transferów też napawa optymistycznie ]:>
Pantelić, Kolarov, Ivanović, Żigić - kogo nie chcieli u nas...
[url=http://www.weszlo.com/news/6304][weszlo.com][/url]
g4lu - akurat w tym tekście nie ma nic ciekawego, zadnych konkretow, zadnych dat - typowa gadanina niespelnionego menago.
Nakręcać czy nie nakręcać?:D
Nakręcać, nakręcać to nic nie kosztuje:) Idziemy na środek tabeli:)
Na tego piłkarza szans nie ma .Powodem są zarobki.
Zatrudnienie tego zawodnika to byłby absolutny hit-niestety nie stać nas.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)