zadziwia mnie to co zrobił Lenczyk z tą drużyną
-
-
pozostałe mecze XX kolejki
Lenczyk po prostu jest dobrym trenerem i bardzo inteligentnym człowiekiem. Gdy trafi na podatny grunt, to może wiele zdziałać. Oczywiście seria śląska kiedyś się skończy, ale na wiosnę miałem okazję widzieć ich w meczach przeciwko Pasom i legii i naprawdę robią wrażenie mocnej drużyny.
Co nie zmienia faktu, że z nami na swoim terenie nie wygrali. Też jesteśmy mocni i trzeba zrobić wszystko, aby w następnym sezonie startować w tej samej lidze i włączyć się do walki o wyższe lokaty.
Dokładnie tak. Mamy dobrą drużynę tylko żeby im się chciało walczyć tak do końca sezonu... Wierzę, że tak właśnie będzie
Trochę dziwią mnie wpisy że Śląsk byl drużyną lepszą od Lecha;-)Faktycznie przy odrobinie szczęścia mógł nawet wygrać ale przewaga Lecha nie powinna podlegać tu żadnej dyskusji.W pierwszej połowie posiadanie piłki z miażdzącą przewaga na korzyść Kolejorza (66%),bramka dla Wroclawian z kapelusza(jeśli nas spotkałaby taka sytuacja cały miesiąc pisalibyśmy jak to nas sędzia przewalił na punkty)więc trochę zluzujcie.Śląsk zagrał mądrze taktycznie grając z kontry(podobnie jak my z Lechem u siebie)i to by było na tyle.
Rozczarowaniem był wczorahszy występ Ślusarskiego(już chyba sam posadził się na ławkę na kilka meczy)oraz mega gwiazdy naszej ligi Cetnarskiego w meczu Lechia-Bełchatów.Połowa ligi chciała go z Bełchatowa wyciągnać a w formie z tego sezonu nie chciałbym go nawet w ME widzieć.
ArbuzKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dokładnie tak. Mamy dobrą drużynę tylko żeby
> im się chciało walczyć tak do końca sezonu...
> Wierzę, że tak właśnie będzie
eeee...ja myśle że po meczu z Zagłebiem dadzą sobie spokój i odpuszczą...będą patrzeć na innych i wierzyć że utrzymają się właśnie kosztem inyych zespołów...
Rozmawiałem z chłopakami i sami przyznali, że jeszcze do meczu z GKSem będą próbowali coś ugrać, ale po nim to już nie mamy na co liczyć, na bank odpuszczają i będą patrzeć na inne zespoły.
Śląsk gra nudną piłkę i ma kupę szczęścia. Nie wiem czym się podniecacie.
ZL-Polonia poziom dramatycznie słaby , nuda i nic nie wskazuje na jakieś bramki.
do przerwy bezbramkowy remis w Lubinie.
mecz bardzo słaby.
komentator napomknął, że PB nie udało się spłacić długów, a wg ugody mieli to uczynić do końca marca.
7-ego kwietnia ma zapaść rozstrzygnięcie w tej sprawie.
"dramatycznie słaby" to łaskawa ocena tego wyrobu meczopodobnego, jak dla mnie to mogą sobie remisować
I Zabłębie prowadzi 1:0
Czy dobrze?
Najpierw trzeba złapać Arke i Polonie.B, a resztą będziemy martwić się później :))))))
2:0 dla Zagłębia
2x Pawłowski
Legia prowadzi z Ruchem 1:0
2:0
Zagłębie już 2-0 i Legia po 8 minutach z ruchem 1-0
znaczy się remis też byłby dobry (a może nawet lepszy)bo ZL nie uciekłoby od strefy spadkowej za daleko.
Legia jedzie z Volksdeutschami :)
2:0
Z drugiej strony jak Zagłębie ucieknie, to łatwiej będzie ich ograć u nas.
Zwycięstwo ZL dobre, nie wydziwiać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)