hukOO_dmx Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Plastik i Cabaj odeszli bo za mala kase by
> dostali.
Skąd info ?
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Chyba z dupy ;]
A mnie martwi że kontrakt chce rozwiązać Suworow
Matusiak jeszcze u nas, kontrakt ze śląskiem podpisał ale Rok Elsner
Pełen szacunek dla Sławka Szeligi nie chce uciekać jak szczur z tonącego okrętu.
Tacy ludzie są nam potrzebni anie pseudo gwiazdy szukające tylko kasy.
W pierwszej kolejności trzeba wystawić na listę tansferową Jakubka.Może ktoś się na niego skusi.Jak odejdzie wtedy będzie można mówić o "normalności' przy załatwianiu transferów i może normalność wogóle wróci do klubu!
tabisz ja ci tego kurwa nigdy nie zapomne z Cabajem ! Nigdy ! BO niepprzedłużasz kontraktu z najlepszym zawodnikiem rundy ty gwardyjski grzybie lizodupie i pier........ kur...... !!! ( przepraszam za przekleństwa ale mnie juz krew zalewa) niewspominajac o nawrotczynskim.
tabisz - jestes dla mnie skonczoną gts-owską SZMATĄ !!!!
pozbywamy sie kolejnego dobrego zawodnika a transferów jak nie bylo tak nie ma(nie liczac powrotu Gizy;)) jeszcze brakuje nam tego zeby Alex odeszedł noo ale coz widocznie zauwazyl jaki w zarzadzie jest syf i chce uciec tym bardziej ze kopac pilke umie w przeciwienstwie do niektorych naszych gwiazdeczek ... taaabiszz ocząśnij siee ii odpier*** sie od CRACOVII !!!
my nie możemy tak patrzec co tabisz robi - trzeba coś zrobić
jakos zaprotestować !!! bo to jest zwykła kolaboracja z gts-em !
.
Dobra, dobra..., ale dlaczego tak cicho o pasożycie Golińskim?
Jakub Tabisz jest tylko narzędziem w ręku Filipiaka także każdy inny robiłby to samo, a że gnoi piłkarzy i niszczy atmosferę poza Januszem F. to inna sprawa.
Faja filipiak nas spuści z hukiem do 1 ligi w której zostaniemy przez najbliższe "SIEDEM GRUBYCH LAT" ...
mp_95 Napisał(a):
> tabisz ja ci tego @#$%& nigdy nie zapomne z
> Cabajem ! Nigdy ! BO niepprzedłużasz kontraktu z
> najlepszym zawodnikiem rundy ty gwardyjski grzybie
> lizodupie i pier........ kur...... !!! (
> przepraszam za przekleństwa ale mnie juz krew
> zalewa) niewspominajac o nawrotczynskim.
>
> tabisz - jestes dla mnie skonczoną gts-owską
> SZMATĄ !!!!
Zastanawiam sie czy kierunku tych slow nie pomyliles ?
Ty bys podpisal kontrakt na takich zasadach jakie zaproponowal Cabaj ? Pol roku czyli mam w nosie wyniki plus zaplac prowizje dla mojego menadzera , toz to kpina jakas chyba.
Marcin chcial odejsc wiec odszedl.
Dlaczego Moskala potrafi sie zachowac jak czlowiek a inni nie ?
Prawdopodobnie dlatego że jemu nie robili żadnych problemów. Dostał kontrakt na rok to siedział cicho, zwłaszcza przy jego sytuacji gdzie przez większość rundy siedział na ławce, a jeżeli prawdą jest jak ktoś tu napisał że żonki Moskały i Jakubka sie przyjaźnią to odpowiedź sama nasuwa się na usta!!!!!!
100 % poparcia Teodor.Ja tam nie płaczę.Bardziej martwi mnie,iż następcą Cabaja w bramce prawdopodobnie nie będzie Pilarz a betonowy łeb z Gdańska.
paluch Napisał(a):
> Pełen szacunek dla Sławka Szeligi nie chce
> uciekać jak szczur z tonącego okrętu.
> Tacy ludzie są nam potrzebni anie pseudo gwiazdy
> szukające tylko kasy.
a kto by go kupił:D ?? takie samo drewno jak Nawotczynski jak maja wszystkie "transfery" tal wyg;adac : przedłużenie kontraktów z szeliga , moskała ,czy zakontraktowanie Nawotczyńskiego to lepiej niech nikogo juz nie kupują:D
Ja już po tych transferach,zaczynam już całkowicie tracić nadzieje na utrzymanie:( Miały być wzmocnienia a jest co? NIC NIE MA!
jeszcze się nawet okienko transferowe nie otwarło a ty już piszesz, że nic nie ma...
Już lepiej tego Szelige wyrypać bo nic nie wnosi do gry, a Cabaja zostawić nawet jako rezerwowego bo Merda to dramat totalny;/
Jak narazie na liście zysków:
Giza
Na liści strat :
Plastik, Cabaj i młodoekstraklasowani Matusiak , Ślusarski
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)