A masz lepszego kandydata na jego pozycję ? Priorytet to 2 obrońców i napastnik.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
NO TAK.Tylko teraz dochodzi jeszcze dobry bramkarz.
Podpisanie kontraktu z Szeligą jest uzasadnione tylko z jednego względu - nie mamy nikogo lepszego. Nie wyobrażam sobie aby w bramce miał stanąć Merda bo gość jest poprostu cienki. Nie przypuszczam również aby Bąk był w stanie godnie zastąpić Marcina - jeśli chodzi o bramkarzy którzy w jakimś stopniu są w stanie zapewnić nam bezpieczeństwo z tyło i możliwych do wyjęcia został jedynie Janukiewicz - nie widzę nikogo innego bo o bramkarzach typu Skaba czy Stachowiak którzy mogliby z powodzeniem stanąć w bramce nie mówię bo są raczej nie do wyjęcia.
Szeliga to w miarę solidny rzemieślnik. Może grać jako defensywny pomocnik jak i na obu bokach obrony. Nie jest to gość, na którym opiera się grę drużyny ale taki uniwersalny walczak jest potrzebny.
Wymienić Ślusara na Gancranczyka, ewentualnie Burica.
ja mam tylko nadzieje że z tym Nowotczyńskim to jakaś plotka albo żart
Rok Elsner zawodnikiem Śląska Wrocław.
@Rozrabiaka
Ja rozumiem, że Ślusarski dobrze macha rękami ale chyba jednak pierwszego bramkarza Kolejorz nam za niego nie odda ;).
no po transferach widac ze jednak dali sobie w klubie spokoj i sie szykuja na srodek 1 ligi :>
SZELIGA PRZEDŁUŻYŁ UMOWĘ Z "PASAMI" do 2012
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?grupa=132006&temat=95028&nr_str=1
masakra....
gronix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> @Rozrabiaka
> Ja rozumiem, że Ślusarski dobrze macha rękami
> ale chyba jednak pierwszego bramkarza Kolejorz nam
> za niego nie odda ;).
pierwszego? hmmm z tego co wiem ostatnimi czasy Kotor jest tym pierwszym:)
Czyli będzie wymiana Ślusarski za Kasprzika i trochę kasy zostanie.
O Ślusarskim to napisała g.w.
Nie brałbym tego zbyt poważnie.
uciekaja jak szczury, najpierw pawlusinski chcial kontrakt do wieku oldobya, a cabajstein po pol roku chcial czmychnąć jakby cos nie poszlo...powodzenia w niecieczy !!!
Szeliga kurwa zajebiste wzmocnienie popierdolilo ich juz calkiem
czyli jak to by mówić na bramkę trzeba kogoś i to natychmiast.
Plastik i Cabaj odeszli bo za mala kase by dostali.
Nawotczyński jutro zostanie "zaprezentowany" na konferencji prasowej
a napastnikow? radusiak do slaska slusar do lech przeceiz nie zostaniemy z dudzickim i kiedy oni sie maja zgrac mial byc jakis transfer przed swietami ale do klubu a nie z
a z tym nowotczynskim to jakies jaja sa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)