anulanh Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a jeśli kogoś uraziłam tym co napisalam, to
> przepraszam, ale to tylko moje zdanie ;) i nie
> musicie od razu na mnie naskakiwać i wysyłać na
> drugą stronę błoń ;] tyle w temacie ;]
W tym wątku atakujesz własny Klub za podpisanie kontraktu z czarnoskórym piłkarzem, w innym serwujesz nam ,,ochy i achy'' nad białymi uprawiającymi czarną muzykę.
Może i masz swoje zdanie, ale czy je rozumiesz???
:)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
anulanh Napisał(a):
>
> nie jestem rasistką ale nie wyobrażam sobie
> murzyna w pasiastej koszulce .....
specjalnie dla ciebie, zebys nie musiala nadwerezac swojej wyobrazni
[img]http://www.cracovia.pl/news/n7172.jpg[/img]
to co z tym obronca ?
izbik Napisał(a):
> to co z tym obronca ?
Izbik - Jarabica jutro przyjeżdża do Krakowa, a juz w piątek jedzie z zespołem na sparing z Arabami :)
Troszkę późno ale lepiej późno niż wcale.
Mam osobiście taka cicha nadzieję że dojdzie jeszcze Pietrzak z Sosnowca i Szczur z Żagania chociażby do Młodej Ekstraklasy żeby się troszkę ograł bo nawet przyzwoicie się zaprezentował w sparingu Łęczną.
Marian bardzo ladnie sie wypowiada o Cracovii :D
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/08/04/marian-jarabica-o-transferze-do-cracovii-krok-do-przodu/
No i kolejny raz Mateusz Szczur z Czarnych Żagań u nas ,chyba będzie transfer do ME. jeszcze by się Pietrzak sprzydał.
jarabica o pucharach z nami przebakuje
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35800,8213660,Marian_Jarabica_podpisze_kontrakt_z_Cracovia.html
jarojarecki Napisał(a):
> Troszkę późno ale lepiej późno niż wcale.
> Mam osobiście taka cicha nadzieję że dojdzie
> jeszcze Pietrzak z Sosnowca i Szczur z Żagania
> chociażby do Młodej Ekstraklasy żeby się
> troszkę ograł bo nawet przyzwoicie się
> zaprezentował w sparingu Łęczną.
Szczur bardzo dobrze się prezentował w meczu z Łęczną.
> a tu nagle jakaś Dangorka wysyła dziewczynę na druga stronę błoń.
Dangorka fakt, powinienes ja przede wszystkim odeslac do historii Cracovii, skoro jest tak niedouczona, ze nie potrafi sobie wyobrazic murzyna w pasiastej koszulce.
Czyli dzisiaj o 16 oficjalnie Marian Jarabica założy naszą Pasiastą koszulke!!!!
A Mateusz Szczur kiedy?
Może zaprezentują jeszcze R.Pietrzaka , nie grał on we wczorajszym meczu Zagłębia S. Pucharu Polski, przegranym przez Sosnowiecki klub 1:2 po dogrywce, fajnie byłoby zobaczyć prezentację trzech zawodników dzisiaj - M.Jarabicy, R.Pietrzaka , no i M.Szczura - co do tego ost. to na jakiej on dokładnie pozycji występuję, bo cracovia.pl podaje , że obrońca, a w sparingu z Polkowicami grał o ile się nie mylę jako pomocnik....
W DP napisali że Jarabica dostał powołanie do kadry Słowacji do lat 21 na mecz 11 sierpnia........
Ja ku.rwa nie wiem kim my zagramy w obronie ze Śląskiem......
jeżeli jest tak jak piszesz to nie widzę innej możliwości co do obrony : Sasin (15) Radomski (6) Kosanović (3) Derbich (27) i mamy wyje*ane na śląsk i jego grajków pokroju mili, szewczuka, czy nowo zakupionych gikiewicza, kazmierczaka... mam tylko nadzieje , że zrobi się jakąś fajną oprawę i atmosferę na meczu... może jakieś transparenty nawiązujące do majewskiego i pzpnu w formie rebusa/zagwozdki , żeby od razu na starcie nie dostać kary kilku tys zł. , proponuje po żydowsku , albo symbolami jak to kiedyś było na stadionie na DERBACH .... pzdr.
ach ten Majewski to złośliwy gnom
Przecież ci piłkarze zdąża wrócić na mecz tylko jest pytanie czy zagraja cały mecz i w tedy nie ma nawet mowy o zagraniu w ligoym spotakniu , ale jesli zagraja np 45 minut to chyba to nie bedzie dla nich jakis wielki wysilek spiac sie i zagrac jeszcze dla nas... 5 piłkarzy to troche duzo jesli miałoby nie grac
Tomek Rząsa przy Jarabicy wygląda jak malutki chłopczyk :D
Jarabica chłop jak Dąb :)
Tomek mowil ze byc moze spotykamy sie po raz ostatni na konferencji..myslicie ze temat Pietrzaka upadl ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)