pijcie. mamy obronce
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Dwóch zawodników - Potter myliłeś się co do kierunku!
będę pił jak się dowiem jakiego
Pozbiera to ktoś do kupy ?
Jeden czy dwóch ?
Z Piotrkowa czy z innego kierunku ? ( a może przez Piotrków będzie przejeżdżał ? ;) )
Jakieś konkretniejsze informacje?
a imię jego krzysztof :)
ciekawe czy polaki czy zagraniczniaki
Zagranica
jak z Piotrkowa to wg google wychodzi Krzysztof Jodłowski (sic!) :) (nawiązuję do Twojego kj wcześniej)
krzysztof z piotrkowa zagraniczny grojek. ciekawe :)
wezcie pod uwagę że ludzie muszą sie klasc spac bo idą z rana do roboty i przestańcie grac w ch*ja :)
nazwiska ładnie poproszę :)
zagraniczny stoper czy moze saidi?
Panowie LUZ - niektórym ciężko poczekać na transfer kopacza 11 godzin gdy inni czekali na transfery długie lata :D
Uczymy się cierpliwości :D żeby Wam się lepiej spało dodam - pomocnik który grywał na boku obrony oraz że imię i nazwisko składa się z 14 liter.
No to dodaj inicjały i napisz czy jest Polakiem czy nie ? :)
no to mam rozkmine na całą noc ;)
dziękuję dobranoc
zaledwie 14. i wynalazł go lenczyk
promotor nie kładz sie. jeszcze kilka wskazowek i najlepiej googlujacy forumowicze w kraju przedstawią nowego zawodnika przed konferencją ;)
Pewnie Janus
Ja stawiam na Krzysztofa Janusa
teoretycznie wszystko sie zgadza
Krzysztof Janus? :D
arkadiusz klimek jest zaledwie 11 lat starszy :) miłej nocy chłopaki, idzcie spać, nie warto, naprawde :)
Dzięki za tego Janusa chłopaki.
Do jutra :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Lisowski
fiedka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja stawiam na Krzysztofa Janusa
>
> teoretycznie wszystko sie zgadza
Oprócz tego że o 2 litery za dużo,
chyba że Ian użył zdrobnienia Krzysiek. :D
awaria Napisał(a):
> http://pl.wikipedia.org/wiki/Tomasz_Lisowski
Jeśli to on to ja oceniam go bardzo pozytywnie
edit: 10 lat młodszy od Klimka, nie 11 , więc to nie on ;) :D
.
dudi74 Napisał(a):
> fiedka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ja stawiam na Krzysztofa Janusa
> >
> > teoretycznie wszystko sie zgadza
>
> Oprócz tego że o 2 litery za dużo,
> chyba że Ian użył zdrobnienia Krzysiek. :D
Krzysztof Janus...ewidentnie 14 liter kolego;)
noi co przecierz na gazetcie to piosze noi co to za typ co to za wzmocnienie dawać jakiegoś konkretnego obrońce a nie ochlapy :(
ale on sie nie miescil w skladzie widzewa ostatnnio! dajcie spokoj z takim zawodnikiem
Opryszek już wie :D
Cracovia zamierza wzmocnić defensywę. Jest kandydat
Szymon Opryszek
2010-07-14, ostatnia aktualizacja 2010-07-14 21:22
Trener Rafał Ulatowski chciałby pozyskać jeszcze dwóch obrońców. Jednym z kandydatów jest dobrze znany szkoleniowcowi Krzysztof Janus. - Wszystko wyjaśni się w czwartek - mówi piłkarz GKS-u Bełchatów
Piłkarze Cracovii wrócili do treningów po trzech dniach przerwy, a do klubu przyjechał nawet prezes Janusz Filipiak. Co prawda zabrakło Tomasza Rząsy (złamał kość śródstopia i porusza się o kulach), ale dyrektor sportowy cały czas pracuje. Swojego współpracownika chwalił nawet Filipiak, który przyznał, że wyniki prowadzonych przez niego negocjacji są "zauważalne".
- Będą kolejne transfery - stwierdził prezes Cracovii, przekomarzając się z dziennikarzami. Ani on, ani żaden inny pracownik klubu nie chciał zdradzić nazwiska zawodnika, który jest blisko przenosin pod Wawel. Udało nam się jednak ustalić, że chodzi o obrońcę, a w klubie trwało nerwowe oczekiwanie na faks z Bełchatowa.
W kręgu zainteresowań Cracovii byli dwaj boczni obrońcy GKS-u: Jacek Popek i Krzysztof Janus. Pierwszy z nich w czerwcu przedłużył jednak kontrakt. - O przeprowadzce do Krakowa czytałem w prasie, ale oferty nie dostałem, choć pewnie byłbym nią zainteresowany - podkreśla Popek.
Z kolei Janus to nominalny pomocnik, ale w ubiegłym sezonie Ulatowski w GKS-ie wystawiał go na prawej obronie. 24-letni zawodnik próbowany był także na lewej stronie defensywy. Piłkarz ma na koncie sześć meczów w ekstraklasie, strzelił jedną bramkę. Zagrał też w jednym spotkaniu reprezentacji Polski do lat 23.
- Janus? Nie było takiego zawodnika na treningu - uśmiechał się Ulatowski. - Życie trenera uczy mnie ostrożności, przecież wszyscy pamiętamy, jak było z transferem Macieja Korzyma [porozumiał się z Cracovią, a ostatecznie wybrał ofertę Korony Kielce - przyp. red.]. Jesteśmy blisko pozyskania pewnego piłkarza, ale prezes nie przyjechał oznajmić mi, że mam nowego podopiecznego. Nie jest też tajemnicą, że szukamy doświadczonego stopera i bocznego obrońcy.
Uniwersalny Janus stanowiłby rozwiązanie problemów Cracovii. Działacze od pół roku szukają alternatywy dla Łukasza Derbicha i testowali już kilku lewonożnych obrońców. Na domiar złego leczenie kontuzji Łukasza Mierzejewskiego potrwa dłużej, niż zakładano. - Wysłaliśmy wyniki badań do niemieckiego specjalisty i cały czas czekamy na jego opinie - podkreśla Ulatowski.
Mierzejewski i Radosław Matusiak (ma złamany nos) ograniczają się do indywidualnych treningów i nie pojadą na zgrupowanie do Zutphen. W Holandii do drużyny dołączy Saidi Ntibazonkiza, pozyskany w ubiegłym tygodniu z NEC Nijmegen. Ten klub będzie też sparingpartnerem Cracovii zamiast tureckiego Eskisehirsporu. Mecz rozegrany będzie 27 lipca, a bilety można kupić na oficjalnej stronie klubu Eredivisie.
Źródło: Gazeta Wyborcza Kraków
Dla mnie Janus (rezerwowy Bełchatowa )to na teraz żadne wzmocnienie.Mamy nie gorszych Sasina i Szeligę.
dokladnie , zgadzam sie z Toba Potter! to nie jest wzmocnienie to uzupelnienie , pewnie ME
Michal Zewlakow . Doswiadczony 14 liter ;D
chcialbym Lisa. nie znam Janusa w ogole wiec sie nie wypowiadam
I Lenczyk go wynalazł? :)
ssj Napisał(a):
> Michal Zewlakow . Doswiadczony 14 liter ;D
poszedl do turcji , nic z tego transferu a szkoda bo to by dopiero wzmocnienie!
Zobaczymy jutro kto to wie wkoncu kumpel Rzasy z repry
fakt faktem Janus to pewnie prochu nie wymysli
Janus rozegral 6 ( slownie - sześć ) spotkań w ekstraklasie , o czym my tu wogole mowimy!
dajcie spokoj, piłkarz nie na dziś !
zreszta słyszeliście ze - zagranica !
6? Według 90 minut i wikepdii 36 meczy w Ekstraklasie. Mi się szczerze wydaje, że go częściej widziałem na meczach Bełchatowa niż 6 razy.
[i]Z kolei Janus to nominalny pomocnik, ale w ubiegłym sezonie Ulatowski w GKS-ie wystawiał go na prawej obronie. 24-letni zawodnik próbowany był także na lewej stronie defensywy. [b]Piłkarz ma na koncie sześć meczów w ekstraklasie, strzelił jedną bramkę. Zagrał też w jednym spotkaniu reprezentacji Polski do lat 23[/b].[/i]
źródło . Gazeta Wyborcza Kraków
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)