pijcie. mamy obronce
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Dwóch zawodników - Potter myliłeś się co do kierunku!
będę pił jak się dowiem jakiego
Pozbiera to ktoś do kupy ?
Jeden czy dwóch ?
Z Piotrkowa czy z innego kierunku ? ( a może przez Piotrków będzie przejeżdżał ? ;) )
Jakieś konkretniejsze informacje?
a imię jego krzysztof :)
ciekawe czy polaki czy zagraniczniaki
Zagranica
jak z Piotrkowa to wg google wychodzi Krzysztof Jodłowski (sic!) :) (nawiązuję do Twojego kj wcześniej)
krzysztof z piotrkowa zagraniczny grojek. ciekawe :)
wezcie pod uwagę że ludzie muszą sie klasc spac bo idą z rana do roboty i przestańcie grac w ch*ja :)
nazwiska ładnie poproszę :)
zagraniczny stoper czy moze saidi?
Panowie LUZ - niektórym ciężko poczekać na transfer kopacza 11 godzin gdy inni czekali na transfery długie lata :D
Uczymy się cierpliwości :D żeby Wam się lepiej spało dodam - pomocnik który grywał na boku obrony oraz że imię i nazwisko składa się z 14 liter.
No to dodaj inicjały i napisz czy jest Polakiem czy nie ? :)
no to mam rozkmine na całą noc ;)
dziękuję dobranoc
zaledwie 14. i wynalazł go lenczyk
promotor nie kładz sie. jeszcze kilka wskazowek i najlepiej googlujacy forumowicze w kraju przedstawią nowego zawodnika przed konferencją ;)
Pewnie Janus
Ja stawiam na Krzysztofa Janusa
teoretycznie wszystko sie zgadza
Krzysztof Janus? :D
arkadiusz klimek jest zaledwie 11 lat starszy :) miłej nocy chłopaki, idzcie spać, nie warto, naprawde :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)