Ja myślę, że on będzie z Holandii i się dołączy do zespołu właśnie na ich obozie.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
ja mysle ze nie bedzie stopera, tylko lewy obronca.
http://www.futbol.pl/artykul/89296.html
A tu kolejny ,drugi odcinek - rankingu transferow Ekstraklasy.
Osobiscie mysle ze .to ciekawe podsumowanie tygodniowych zmian- choc ten portal nie jest super na czasie i na topie. Ktokolwiek pisze ten ranking ,nie jest "glupszy" od telewizyjnych "ekspertow" - zwlaszcza z TVP(tak na marginesie- bo nie ma co sie spierac na ten temat- ranking tylko daje nam mozliwosc osobistych porownan). Wiec bede go przedstawial dalej tu i pisal ,choc mysle ,ze moze to dobry pomysl by otworzyc nowy Watek o spekulacjach , przewidywaniach ,jakie sily widzimy w Ekstraklasie i na kim sie "zawiedziemy" w tym sezonie - tak w sezonie ogorkowym ?
Przydalby sie nam jakis dobry lewy obronca , szkoda ze Henriquez zostal w Lechu bo chetnie bym go widzial na stronie z Saidim :D Na srodek obrony moglby przyjsc http://www.transfermarkt.de/de/valery-twite-nahayo/profil/spieler_59872.html kolezka Saidiego :D
jutro PODOBNO na treningu o 10 nowy zawodnik, ale część - jak zawsze - może być rozczarowana jego nazwiskiem ;).....
Ufam Ulatowskiemu, że wie co robi....
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jutro PODOBNO na treningu o 10 nowy zawodnik, ale
> część - jak zawsze - może być rozczarowana
> jego nazwiskiem ;).....
> Ufam Ulatowskiemu, że wie co robi....
potrafisz wkur... :D
coś podobno wiesz, a ja będę czekał na info do godź. 17
Ja tak samo od rana będę czekał na wiadomość:D
Ian -wiec mozesz powiedziec jaki to PODOBNO ?!
EDIT-
Inaczej -czy Ty bedziesz zadowolony z tego nazxwiska ?
powiedz chociaz jaka pozycja
Jutro ma się stawić "pretendent" do gry w Cracovii, więc to chyba jeszcze nie mowa o "tym" obrońcy na którego większość z nas jeszcze wyczekuje...
Ostatnio nasza cierpliwość się opłaciła więc lepiej niech nie piszą kto przyjdzie tylko tak jak ostatnio po załatwieniu napiszą kto to będzie
Ian możesz już coś zdradzić, wszak do 10 rano niewiele się zmieni ;)
o ile nie bedzie korkow w piotrkowie trybunalskim to bedzie na 10
co jest grane? co to za piłkarz?
nie denerwujcie mnie, jestem na Islandii w krainie lodowców i gejzerów i dość mi tu daleko do informacji,
dawać mi tu zaraz jego nazwisko :D
Moi drodzy pijemy banie za Pasy, wiadomośc z ostatniej chwili - koniec kasy nie bedzie transferów!
odpuscie emocje.
Tak naprawdę to mam info od gościa ;-))) co rozmawiał z pewną osobą i cos będzie...
szczegóły wkrótce...
zawodnik zostanie przedstawiony w okolicach 12.
kj
uff Zmartwiony przez Ciebie otworzyłem piwo a chcialem dzis nie pic
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (9 użytkowników)
Goście (9)