Pasiasty92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> rozrabiaka, uchyl rąbka tajemnicy ^^
Nie ma żadnej tajemnicy kolego,gdzieś tam ptaszki zaćwierkały,a czy nie zbyt pochopnie to się wszyscy wkrótce przekonamy :)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
http://legionisci.com/news/38152_Korzym_jednak_do_Cracovii.html
czy ten korzeń bedzie twardy zeby razem z reszta nas prowadzic do zwyciestw ? zycze mu jak najlepiej. mam jego zdjecie z gazety w koszulce cracovii:-)
W końcu chlopak z Nowego Sącza ;)
Kiedyś tu pisałem Artjom Rudnevs niestety :( już w Lechu
Olszar też pisałem brać:(teraz wali gole dla Ruchu
Wkurza ta skąpska zasada przy transferach:(Załujemy centów i tracimy co najlepsze na rynku:(
Korzym to wzmocnienie na miare naszych mozliwości.
Pytanie czy to wzmocnienie na miarę ambicji które miał obrazować nasz nowy stadion, w to watpie. No ale trudno.
Tefal Olszar ponoć wali gole w każdym sparingu a w lidze jak widać było nie jest aż tak kolorowo.
Dla mnie Korzym to taki wieczny talent i jakoś mnie ten transfer nie przekonuje. Jednak trener Ulatowski pracował z nim w GKSie więc na pewno zna jego możliwości i skoro uznał, że warto go sprowadzić to trzeba mu zaufać. Oby ten talent w końcu się nam ujawnił.
...na bezrybiu ,rak ryba...... Choc uwazam to za dobry transfer.
Ciekawe czy to prawda z tym Skabą - bramkarzem z legii . Kiedyś coś tam w fakcie pisało że ma do nas przejść .
pasy_fan96 Napisał(a):
> Ciekawe czy to prawda z tym Skabą - bramkarzem z
> legii . Kiedyś coś tam w fakcie pisało że ma
> do nas przejść .
nie wiem po co nam bramkarz o gorszych umiejetnosciach niz Cabaj
Racja . Mimo że Cabaj robił czasem różne kiksy , to nieraz wyciągnął takie piły ...
Skaba jest lepszy od Cabaja,
a Korzym nie raz naz zachwyci, to taki typ walczaka,co nie odpuszcza, a takich gości nam potrzeba, bo czasem braki w umiejętnościach można świetnie nadrobić ambicją i wolą walki (patrz-Plastik)
Bardzo dobry transfer. Zobaczycie że będzie z niego dużo pociechy na lewym skrzydle. Dwie przednie formacje nie wymagają na chwilę obecną wzmocnień. Robaka nie potrzebujemy. Teraz tylko młody (Serb) i doświadczony (?) stoper, lewy obrońca i będzie git. Ewentualnie jeden środkowy, ale lewego powinniśmy kupić.
Dobrze się ta niedziela zaczęła :)
o ile mnie pamięć nie myli to Korzym był kiedys na testach w Anglii, czy nie przypadkiem w Chelsea? było nawet jakies zdjecie w gazecie w koszulce Cracovii czy on przypadkiem nie jest Pasem?
Nie myli Cię, był na testach w Chelsea w wieku 15 lat, było wtedy głośno o nim w kraju - nawet na tym forum był temat poświęcony jego osobie.
Byl w wieku 15-16 lat byl na testach w Chelsea ale nie przeszedl pomyslnie ale samo zaproszenie do takiego klubu na testy to juz jest wyroznienie i gracze jacy tam sa zapraszani musza cos potrafic i sie wybijac ponad przecietnosc.Teraz tylko czekac by pokazal swoje umiejetnosci na lewym skrzydle w pasiastej koszulce!!
Na środek obrony potrzebny nam jest ktoś taki: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=96
za młody
[quote]KruszynaKSC Napisał(a):
> Byl w wieku 15-16 lat byl na testach w Chelsea ale
> nie przeszedl pomyslnie[/quote]
Nie tyle nie przeszedł pomyślnie co nie wypalił pomysł utworzenia tam międzynarodowej akademii dla młodych graczy ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)