mac 654 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Podobno Matusiak chce odejść więc może
> transfer Korzyma dojdzie do skutku .
Nie siej chłopie fermentu i nie powtarzaj plot.
Moim zdaniem ewentualny transfer Korzyma to bardzo dobre posunięcie. Szybki pomocnik/cofnięty napastnik się przyda. Do tego według mnie jest całkiem nieźle wyszkolony technicznie jak na nasze ligowe warunki. Ode mnie ma akceptację.
Jeszcze tylko stoper i będę przeeszczęśliwy.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Powiem wam panowie ze wczoraj myslalem ze wyjde z siebie jak przeczytalem o Korzymie ze ma nas zasilic.Poprostu sie na maxa zdenerwowalem i dopiero dzis w pracy z nudow troszke myslalem o nim i jego grze i troszke nie potrzebnie sie denerwowalem bo tak jak pisza co poniektorzy moze sie okazac on wzmocnieniem ale tylko jesli bedzie on gral na lewej stronie a nie w ataku.Atak jest zarezerowany dla Matusiaka i Slusara a jednak na lewej stronie Korzym moze grac spokojnie!!
Pamietam wlasnie jego mecz z nami gdzie nas upokorzyl ladna gra i do tego wlasnie przez niego strzelona jedyna bramka.
Sorki za zagotowanie sie wczoraj bo na spokojnie i po przemysleniach moze byc dla nas wzmocnieniem.
no ja w sumie mam to samo Kruszyna też wczoraj narzekałem dziś trochę inaczej myślę tyle e ja dobrze myślalęm jakby nas mial zasilać w ataku to nie ma takiej opcji ewentualnie jakby mial po lewej stronie biegać :)
Jego miejsce na lewej pomocy .Tam grał w Bełchatowie .Ma bardzo dobry dryblig ,szybkość ,świetny 1 na 1 .Do tego młody(22 lata) a doświadczony ligowy wyjadacz+walczak.
Niech przychodzi do nas bo się Cracovii przyda.
http://www.youtube.com/watch?v=cRA1fwlhsIg :):):)
Tylko teraz zadaje sobie pytanie kto bedzie do odstrzalu??Mysle ze zostanie tylko Krzywicki i Dudzic a reszta bedzie oddelegowana do opuszczenia nas.(chodzi mi tu o chlopakow z wypozyczen co wrocili)
Korzym to taki charakterek jak Małecki z GTS-u. W/g mnie super posunięcie z nim - jeszcze tylko odrodzony Kurowski i mamy graczy, co do których trudno będzie użyć sformułowania "pipki" :)
hmmm to jak to jest? LegiaLive też podało, że Korzym jest w Koronie już (źródło: http://legionisci.com/news/38135_Korzym_nie_trafil_do_Korony.html)
Dudzic małe szanse ma na grę .Krzywicki bardzo sie rozwinął a jak widziałem go na gierce wewnętrznej to wpakował 3 gole ( w tym 2 stadiony świata).Widać że sie rozwinął (w swoim klubie zdobył 13 goli).Nawet biega inaczej -znacznie szybciej .
Do wypożyczenia wg mnie Uszalewski ,Dudzic,Snadny,Kostrubała,Baliga,Dynarek .
QBAQ1906PASY Napisał(a):
> hmmm to jak to jest? LegiaLive też podało, że
> Korzym jest w Koronie już (źródło:
> http://legionisci.com/news/38135_Korzym_nie_trafil
> _do_Korony.html)
w twoim linku pisze ewidentnie Korzym nie trafił do Korony
Dla tych co powracali z pracy i nie wiedzą o co kaman:
Po południu poszło info że przechodzi do Korony. Tak zwany fakt medialny. Przed około dwoma godzinami ktoś z Korony wypowiedział się że nie doszło jednak do sfinalizowania kontraktu a sam Korzym jest ponoć w drodze do Krakowa. Sprawa jest świeża więc pewnie nie wszędzie jeszcze zaktualizowali.
Mysle jednak tez ze ktos z srodkowych pomocnikow poleci z pary Baran,Szeliga choc bardziej na Barana padnie bo drugi z nich jest jeszcze przydatny na bocznej obronie.
kumpel z Łodzi mi napisał, że Robak ma do nas przejść, ale jakoś mi się w to wierzyć nie chce.
mi tez nie...
No już kiedyś miał przejść razem z Mielcarzem o ile się nie mylę .
ehhh marzenie.... Robak z Ślusarem w ataku wtedy Matusiak moze w....
qtec Napisał(a):
> kumpel z Łodzi mi napisał, że Robak ma do nas
> przejść, ale jakoś mi się w to wierzyć nie
> chce.
Mnie tez dzis w redakcji takie sluchy doszly: w Łodzi mówi się, że po odejściu Janasa, duzo piłkarzy chce zmienić otocznie z RTSu na inny klub.. Wiec moze cos o Robaku prawdziwie się mówi.
qtec Napisał(a):
> kumpel z Łodzi mi napisał, że Robak ma do nas
> przejść, ale jakoś mi się w to wierzyć nie
> chce.
coś w tym musi być. w komentarzach na 90minut.pl też natknąłem sie na taką informację.
pasy_fan96 Napisał(a):
> No już kiedyś miał przejść razem z Mielcarzem
> o ile się nie mylę .
juz był nawet na wielickiej Ale chyba bał się dr.M i Widzew przebił nas o 3 tys zł
Kilka lat temu jak Korzym jeszcze jak kopał w Sandecji to Filipiak wypowiadał się o nim w samych superlatywach , mówił tez ze niestety nie jest realne ściągniecie go do nas itp. Teraz ma na to szanse. Transfer jak najbardziej na plus jesli do niego dojdzie . Do tego jeszcze dobry stoper ,bo Marek to był dobrze rokujący dwa sezony temu i jakoś dziwne ze tyle czasu grał w Sosnowcu. Jeszcze jakby ściągnęli jakiegoś bardzo dobrego wirtuoza piłki który by na pewno frekwencje na stadionie poprawił to byłbym kontent :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)