http://www.90minut.pl/kariera.php?id=17417 - to jest bardzo dobre wzmocnienie Górnika, uważam że Daniel Sikorski będzie kolejnym objawieniem ligi.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Adrian Marek napewno bedzie wzmocnieniem .... w jakims wywiadzie ktory ktos tu wkleił wypowiada sie ze Cracovia to jego wymarzony klub i gdyby dostał oferte nie zastanawiałby sie ani chwili i dlatego chce aby u Nas grał
JOISTICK-Nie kazdy zawodnik z 2 ligi nie ma umiejetnosci na ekstraklase! Adrian Marek jest dobrym stoperem. MA ZAJEBISTE WARUNKI ,JEST ZWROTNY I SZYBKI.
Kurcze, wy patrzycie na jego umiejętności przez to co powiedział o Cracovii, dobrze że tak mówi ale gadanie nie wystarczy, nie jest on wzmocnieniem z marszu do drużyny tylko kolejny na młodą ekstraklasę ew. ława i dopiero można myśleć o nim jako o obrońcy za 2-3 lata.
O jego talencie gada się od kilku lat, niby wszystkie kluby się nim interesują - ale nic z tego nie wynika, chłopak wręcz wciska się do Cracovii sam tym gadaniem.
Nam są potrzebne konkretne wzmocnienia, doświadczeni gracze przedział wieku 26-28 lat - konkretne wzmocnienia za konkretne pieniądze.
JOISTICK moim zdaniem to on jest lepszy od Wasiluka i razem z Polczakiemstworzył by lepsza pare stoperow
Marek powinien być silnym konkurentem dla Wasiluka i Polczaka, a o to chodzi, żeby była rywalizacja. Chłopak jest młody, grywał w młodzieżówce i ma za sobą już kilkanaście meczów w E-klasie. Na pewno Ulatowski go nie weźmie jeśli uzna, że nie jest w stanie podjąć rywalizacji o pierwszy skład.
ps. o której jutro są treningi?
DSS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> ps. o której jutro są treningi?
zwykle treningi zaczynaja sie ok.10;30 i 18
czy dzien przed sparingiem beda trenowac dwa razy tego nie wiem - w sprawach treningu jestem zielony
No to teraz w mediach piszą o naszej ofercie za Korzyma.
Jak uważacie ?
Obawiam sie żę Korzym prochu nie wymyśli.
Ot kopacz, widać na jakieś spektakularne wzmocnienia nie ma co licczyć.
Nie wierze ze interesujemy sie Korzymem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pytam sie tylko po co nam taki Korzym skoro mamy tylu napastnikow???????????
Chore jest to dla mnie!Gosc w 97meczach w ekstraklasie strzelil 12 bramek!!!!! poprostu w ch.j!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech postawia na Kaszube lub innego mlodego od nas a nie sprowadzac kolejnego mlodego!!!!!!
Kruszyna - luz stary :)
To tylko doniesienia pismaków - pewnie gówno prawda tak jak i z Sobiechem i Sadlokiem, dla mnie transfer nierealny, po co kolejny słaby napastnik? jak nie ma obrońców i pomocy?
Ja myślę, że klub ma tego świadomość - że tutaj akurat niczego nam nie brakuje a potrzebujemy wzmocnień w innych formacjach, to jest czyste rozmydlanie tematu przez media i tak nic nie kupimy :D
Oby bylo to go.no prawda bo naprawde nie zrozumial bym po co nam kolejny kopacz z bozej laski!!!!!!!!!!!!!!!
No nie wiem czy taki nierealny, bo należy pamiętać ,że Ulatowski jednak na niego stawiał w Bełchatowie.
Pojawił się temat Korzyma i wg mnie warto go brać.U Ulatowskiego miał pewny plac w mocniejszym od nas Bełchatowie .
Zgadzam się ze potrzebujemy 2-3 bardzo dobrych zawodników w przedziale 26-28 jednak musimy też brać jak jest okazja takich zawodników jak Marek.Na nim stracić nie sposób- kosztuje grosze ,a gra regularnie w młodzieżówce.
Kiedyś ściągaliśmy Wasiluka za 1,2 mln zł .Ryzykowaliśmy wielką kasę..... za nadzieje na przyszłość i dopiero teraz ta inwestycja zaczyna się spłacać .Marek też gra w młodzieżówce i kosztuje 20 razy mniej.Ryzyko żadne ,a potencjalny zysk wielki .
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> brać jak jest okazja takich zawodników jak
> Marek.Na nim stracić nie sposób- kosztuje grosze
> ,a gra regularnie w młodzieżówce.
> zaczyna się spłacać .Marek też gra w
> młodzieżówce i kosztuje 20 razy mniej.Ryzyko
> żadne ,a potencjalny zysk wielki .
wg wszelkich źródeł na jakie natrafiłem chłopak ma 23 lata (rocznik 87), to w jakiej on gra młodzieżówce?? U Stefana... czyli tej która zagrała 1 mecz bo kolejny odwołali przez wulkan?
powiem tyle niestety jest to prawdziwa wiadomość może i jest to młody obiecujący napastnik ale do chu... mamy Kaszuby Kaliciaki Snadne i jeszcze nie wiadomo o ja bym Kubie kaszubie wolal dać szanse niż sprowadzać takiego kolejnego obiecującego ,po 2 niech się zaczną za stoperem ,lewym obrońcom i lewym pomocnikiem rozglądać a nie tylko napastnicy
Kruszyna -Korzym w wiekszości meczy grywał jako skrzydłowy ,także te 12 bramek nie jest wykładnikiem.
Plus Korzyma to asysty -zawsze miał ich sporo.Zawodnik bardzo szybki ,świetny 1na 1 .Wada to jeździec bez głowy -potrafi znakomicie się urwać by potem nie strzelić w 100 %sytuacji.
Jesli go chcemy to jest to pomysł Ulatowskiego ,a ten pewnie wie co robi.
możecie dać linka do tej wiadomości o Korzymie ?
a możesz mi powiedzieć jako jaki skrzydłowy bo pierwszy raz slysze ?
Odnośnie Adriana Marka to powiem tyle, że był on w kadrze na tych jakże udanych dla nas mistrzostwach świata w Kanadzie. Co prawda był rezerwowym (w którymś tam meczu zagrał) ale rezerwowym był wtedy także Sacha, a co do tego, że on był sporym wzmocnieniem to chyba nikogo przekonywać nie muszę.
Marek jest młody, a ma już spore doświadczenie jak na młodego gracza na tak newralgicznej pozycji jaką jest środek obrony.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)