Tak wozic kase w walize w dzisiejszych czasach.....
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd.
Zastanawiam się ILE RAZY MUSI ZOSTAĆ NAJLEPSZYM PIŁKARZEM MECZU I ILE BRAMEK STRZELIĆ ma
Waldemar Sobota by ktoś na Cracovii zauważył że warto było by go mieć u nas.Szykamy nie wiadomo gdzie ,a tu b.dobry zawodnik pod nosem.Panie Rząsa obudź się pan w końcu z zimowego snu!!!!!
Dokładnie,i warto dodać fakt,iż kończy mu sie kontrakt i bedzie za darmo.
Dajcie spokój z tym Sobotą - dla mnie gracz słabszy od Kaszuby czy Dudzica kolejne zaciągi do ME ? nam potrzebne są konkretne transfery do pierwszego składu a nie gracze słabych 1 ligowych klubików w których wystarczy trochę więcej umiejętności i staje się gwiazdą.
Poniżej najistotniejszy fragment artykułu, do którego link jest na końcu
To był ostatni mecz Soboty w barwach MKS-u. Jest już przesądzone, że przechodzi do klubu z ekstraklasy. Najbardziej zainteresowane nim są Górnik Zabrze i Śląsk Wrocław, ale jest on również na "liście życzeń" Cracovii Kraków i GKS-u Bełchatów. Z formą jaką prezentował przez trzy lata w MKS-ie powinien spokojnie dać sobie radę w ekstraklasie. Kiedy tuż przed końcem spotkania "Waldi" opuszczał boisko kibice zgotowali mu wielką owację.
[www.nto.pl]
Potter prezes Filipiak juz Cie przeczytał , takze szukaj teraz kogos innego , hehe
Joistick rozśmieszasz mnie z tym porównaniem Soboty do Kaszuby czy Dudzica .Piszac że Sobota jest słabszy albo lewitujesz w świecie absurdu ,albo kompletnie tego zawodnika nie znasz.
Sobota w zasadzie co mecz jest najlepszym piłkarzem na boisku.Zdobył w słabiutkim Kluczborku 11 goli i miał podobną ilośc asyst.Strzelal też nie byle komu bo np KSG wbił w Zabrzu 2 gole kto ten mecz ogladał wie że bynajmniej nie bylo to dołożenie nogi na pustaka z metra .Ogladałem 4 cale mecze Soboty i stwierdziłem że ten czlowiek przerasta 1 ligę ba jest w tej lidze najlepszym zawodnikiem.Nie Robak tylko wlaśnie on kolego bo to duża sztuka zdobyć 11 goli w slabiutkim Kluczborku .Robak to król strzelców ale gra w drużynie ktora bije pozostałe na glowę i ma w każdym meczu co najmniej kilka wylożonych piłek przez kolegów.
Co ma do zaoferowania w 1 lidze ,,lepszy ''od Soboty Dudzic.Ano kolego 0 czyli tzw null czyli zero goli .To co tu wg porownywać Katowice miały podobny do Kluczborka zespół ,a może mocniejszy .
CO do porównania do Kaszuby gole w młodej ekstraklasie nijak się mają do tych zdobytych w 1 lidze.Jest w 1 lidze zdecydowanie trudniej jest zdobyć.
Miejsce Kaszuby to właśnie teraz maks 1 liga na sezon by się ograł i nabral doświadczenia.
Przydałaby się nam druga drużyna w drugiej lidze chociażby bo ta młoda ekstraklasa nijak ma się do ligowej jakiejkolwiek.
Nawet nie ma jak porównać poziomu zawodników.
Perykles, ale przynajmniej chlopaki sie nie ucza zlych nawykow z nizszych lig, w stylu "jak sobie nie radzisz z napastnikiem, to przy$%^&* mu w nogi i masz z nim spokoj do konca meczu"
No to fakt bo czasami aż strach było kogoś obiecującego wysłać na mecz Cracovii II do IV ligi....
Swoją drogą ciekawe kiedy niektórzy zauważą że temat Transfery oficjalne nie jest do komentarzy...
Dzisiaj w Dzienniku Polskim tekst o Patryku Bryle, który mówi tak: Moim marzeniem zawsze była w Cracovii.
Co ciekawe, w Zagłębiu Lubin zaakceptował go właśnie Ulatowski.
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=11866
Ktoś pisał ze Sadlok ma podjac decyzje do niedzieli wiec gdzie jakies info ;p ?
Miał ją podjąć, nie ogłosić. ;)
Myślę, że 20-letni chłopak na pewno zaprząta sobie głowę transferem (kiedy okno otwiera się za miesiąc) na dwa dni przed pojedynkiem swojego życia z Torresem, Villa, Silva itd :)
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzisiaj w Dzienniku Polskim tekst o Patryku Bryle,
> który mówi tak: Moim marzeniem zawsze była w
> Cracovii.
>
> Co ciekawe, w Zagłębiu Lubin zaakceptował go
> właśnie Ulatowski.
>
> http://www.90minut.pl/kariera.php?id=11866
Pisze też ,że ma kontrakt jeszcze przez rok w ZL
potter - czym Cię rozśmieszam? dla mnie ten gość nie jest realnym wzmocnieniem do pierwszego składu bo wiem, że przychodząc do nas wyląduję razem z "talentem" Kaliciakiem w młodej ekstraklasie, dość już tego durnego toku myślenia, gdzie kupuję się zawodników ze "świetlaną przyszłością" z nadzieją na to że wejdą z marszu do 1 zespołu a potem wielka kicha, powiedz mi ile czasu Dawid Nowak rozwijał się w Bełchatowie? około 3 lat a nam powtarzam jeszcze raz! potrzebne są wzmocnienia do pierwszego składu od razu a nie młoda ekstraklasa. Dość wzniecania nadziei - potrzebne są konkrety.
w Sobotę można zainwestować by było w momencie kiedy mielibyśmy w miarę stabilny i odpowiedni na ligę skład.
Może zamiast Waldemara Soboty którym się tak podniecasz kupią Waldemara Kastę i Będziemy szpanerem choćbyśmy musieli sprzedać nerę.
Sobota na tak ponieważ:
1.może się uda i talent eksploduje
2.nie strzeli nam bramki grając w barwach jakiegoś innego zespołu:)
Czasami warto zaryzykować chociaż po to żeby nie dać szansy innym:)
mknacylopez Napisał(a):
> Dzisiaj w Dzienniku Polskim tekst o Patryku Bryle,
> który mówi tak: Moim marzeniem zawsze była w
> Cracovii.
>
> Co ciekawe, w Zagłębiu Lubin zaakceptował go
> właśnie Ulatowski.
>
> http://www.90minut.pl/kariera.php?id=11866
Znam chłopaka. Jest z Bohaterów Września z Nowej Huty. Czy na osiedlu czy w szkole, często widywałem w koszulce Pasów. Nie wiem jak z formą i potencjałem ale serce na pewno ma w Pasy. Jak na pierwszą drużynę to go nie widzę. Musi troszkę nabrać masy i dorosnąć aby móc się przepychać chociażby na boisku z innymi. Jest jak na razie chłopcem i starsi by go po prostu "zjedli" na boisku więc MOIM zdaniem pomysł bez sensu. Nam są potrzebne konkretne podstawy po których dopiero przyjdzie czas na inwestycje piłkarskie.
Tego Goscia powinnismy brac!!!!
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=13343
A propos wpisu bu3o, pisałem już o tym wcześniej. Ciekawe czy faktycznie to będzie Michał.
http://sport.wp.pl/kat,1715,title,Smuda-zapowiada-sensacje-Powola-Jonczyka,wid,12341412,wiadomosc.html?ticaid=1a4df
sienionh Napisał(a):
> mknacylopez Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Dzisiaj w Dzienniku Polskim tekst o Patryku
> Bryle,
> > który mówi tak: Moim marzeniem zawsze była w
> > Cracovii.
> >
> > Co ciekawe, w Zagłębiu Lubin zaakceptował go
> > właśnie Ulatowski.
> >
> > http://www.90minut.pl/kariera.php?id=11866
>
> Znam chłopaka. Jest z Bohaterów Września z
> Nowej Huty. Czy na osiedlu czy w szkole, często
> widywałem w koszulce Pasów. Nie wiem jak z
> formą i potencjałem ale serce na pewno ma w
> Pasy. Jak na pierwszą drużynę to go nie widzę.
> Musi troszkę nabrać masy i dorosnąć aby móc
> się przepychać chociażby na boisku z innymi.
> Jest jak na razie chłopcem i starsi by go po
> prostu "zjedli" na boisku więc MOIM zdaniem
> pomysł bez sensu. Nam są potrzebne konkretne
> podstawy po których dopiero przyjdzie czas na
> inwestycje piłkarskie.
A kto mówi o tym, że on ma być wzmocnieniem ?:) Po prostu wpadł mi w oko ten tekst. Ale skoro już rozpocząłeś analizę to sformułowania: "Nie wiem jak z formą i potencjałem" i "Jak na pierwszą drużynę to go nie widzę. Musi troszkę nabrać masy i dorosnąć aby móc się przepychać chociażby na boisku z innymi. Jest jak na razie chłopcem i starsi by go po prostu "zjedli" na boisku więc MOIM zdaniem pomysł bez sensu." nie pasują do siebie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)