Ale znakomity new-sik:D
Chlop od czarnej roboty jakiego u nas brakowalo!!!
Mam nadzieje ze uporzadkujesz nasza bryndze w srodku pola!!!
Powodzenia!!!
-
-
Mateusz Bartczak
W mojej opinii najlepszy (na równi z Sobolewskim) defensywny pomocnik ligi. Niesamowite wzmocnienie szczególnie po tak udanej rundzie jesiennej w Zagłebiu Lubin - 15 meczów i 5 bramek. Witaj i powodzenia ;)
Witojcie :)
Witaj i Powodzenia !!! :)
Witamy !!! :D
Chłopie bierz się do ostrej pracy na treningach żeby z Tobą nie było jak z Golińskim.Chociaż jedyny plus to,że z Tobą mamy kontrakt na pół roku a Golina te pierwsze pół roku zagrał o.k.a później już każdy wie jak było.
Czekam co dzisiaj na konferencji powie trener czy to jego transfer bo przyjście Bartczaka któregoś z zawodników eliminuje a widać po pierwszym meczu że trener nie ma jeszcze 100% zaufania do nowych zawodników!!! Jestem ciekawy czy Bartczak normalnie przygotowywał się do rozgrywek z ZL bo było powiedziane że na pewno odejdzie z klubu!!!
Świetna wiadomość. Witam i powodzenia!
Witam
Powodzenia
KOlejnego gola rundy tym razem w derbach !!!
Dziendobry Panie Bartczak. Życzę Panu wyje.bania Pana Radomskiego z pierwszego składu :)
i love Cracovia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dziendobry Panie Bartczak. Życzę Panu wyje.bania
> Pana Radomskiego z pierwszego składu :)
Ludzie trzymajcie poziom na naszym forum!
Tego nam było trzeba.Zawodnik z gatunku tych którym gdy odpadnie noga,weźmie ją pod pache i pobiegnie dalej.
Da sygnał do ataku wtedy gdy już wszyscy zwątpią w odniesienie sukcesu.Witaj w Cracovii!
dajcie sobie spokój z komentarzami typu :"tego nam było trzeba","w końcu pomocnik z prawdziwego zdarzenia" itp...przypomnijcie sobie co pisaliście o Radomskim...poczekajcie aż zagra pare meczy i wtedy będziecie mogli pisać - TEGO NAM BYŁO TRZEBA !!! oby
witaj
Przypomnij sobie przy jakim trenerze przyszedł Radomski i jak wtedy grała Cracovia.Trener z Pasją wprowadził do drużyny totalny chaos przy którym nawet najlepsi zawodnicy zgubili by forme i ochote do gry.Czy Radomski źle grał z Ległą?90%forumowiczów uznało że Arkadiusz się odrodził.Z Bartczakiem stworzą pare doświadczonych def.pomocników.
Kto by nie grał czy Bojlevic,Radomski,Szeliga,Bartczak musi byc w formie bo konkurencja jest duza,to cieszy.
Witaj...
Obyś zaliczył taką rundę jak w Zagłębiu...
Dopiero dzis sie dowiedziałem o tym transferze ( niestety nie miałem dostepu do komputera i byłem zajety itd.... ) i 1 reakcja przypomniała mi sie bramka z Lechem :D no coś kapitalnego z Polonią to tam wiecej szczescia było ale z betonami z gdanska też ładna brameczka. Zycze powodzenia i witam ale przedewszystkim mysle że radomszczak bedzie musiał ciezko pracować a nie sie obijać ! Witamy na pokładzie !
Witam
mam nadzieje ze bedzie to owocna oraz dluzsza niz pol roku przygoda z Pasami
Prezentacja Mateusza Bartczaka w Cracovii - pełna relacja w [b][url=http://www.malopolskatv.pl]Małopolska.TV[/url][/b]. Zapraszamy.
Wkrótce - retransmisja całej konferencji trenera Jurija Szatałowa. Szkoleniowiec Pasów odniósł się do meczu z Legią, ocenił konkretnych graczy i zarysował taktykę na Śląska Wrocław.
Ma power w nodze. Podobają mi się te transfery.
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/03/01/mateusz-bartczak-misja-wydaje-sie-trudna-ale-bedzie-dobrze-f/
Mateusz Bartczak: Misja wydaje się trudna, ale będzie dobrze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)