Witam i wielu bramek życzę
-
-
Pavol Masaryk - żegnamy.
Powodzenia i życzę dużo bramek :)!
wielu bramek i omijania kontuzji!!
Dziesięciu bramek conajmniej Ci życzę w tym sezonie!
Witam i zycze gradu bramek strzelanych dla Cracovii!
Witam, powodzenia
Powodzenia!!!
Był już w lidze "Kiełbasa" teraz jest "Masarnia" oby tyle samo bramek strzelał!
Witaj! I strzel mnóstwo bramek naszym przeciwnikom!
Witaj i powodzenia!
Witam i o dużo goli proszę.
Witam i życzę mnóstwo strzelonych bramek dla Twojego nowego klubu - CRACOVII!!!!
Witaj , jedno mnie w twoim transferze zdenerwowało - albowiem twój numer 33....... osobiscie ma on dla mnie duże znaczenie ale nie liczy sie numerek i nazwisko tylko bramki ! Powodzenia !
24 dni później
Solidne wejścia w końcówkach, myślę że będzie bardzo dobrze. Powodzenia Pavol!!!
Tez tak mi się wydaje, podoba mi się jego zaangażowanie w grę i widać że nie odpuszcza! Będzie z niego solidny zawodnik,
czekam na jego pierwszą bramkę w Naszych Barwach!
Bardzo dużo osób woła o Masaryka w pierwszej 11, po dzisiejszym meczu chyba nikt nie ma wątpliwości, że jest bez formy i że to Dudzic jest lepszy!
Nom, tak to niestety wygląda.
Poziom występu porównywalny z Krzywickim.
A ja dalej jestem przekonany, że będziemy mieli z niego pociechę gdy drużyny będą się bronić i trzeba będzie grać atak pozycyjny. Do tej pory graliśmy z kontry (legia, śląsk, Lech i pod koniec II połowy z Koroną kiedy wszedł Masaryk). Przyjdą takie mecze jak Zagłębie, widzew, nawet Arka jeżeli będzie do dnia meczu miała nad nami przewagę, podobnie ruch). Wtedy ktoś kto potrafi się zastawić, przepychać się z obrońcami, odegrać piłkę do tyłu, wywalczyć rzut wolny będzie bardzo potrzebny.
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35800,9337970,Pavol_Masaryk__Zaufanie_rzecz_swieta.html
Ja caly czas wierze w niego i mam nadzieje ze odzyska forme i wkrotce zobacze go w pierwszym skladzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)