Już niedługo pierwszy mecz Cracovii na wyjezdzie .... :)
-
-
Polar Wrocław ... Pierwszy Wyjazd
Spodziewam się że pojedzie ponad 500 osób i będziemy większością na tym stadionie.Za to pewnie policji nasciągają i żadnych rozrób tam nie będzie.śląsk pewnie się pojawi bo się będzie chciał pokazać ,ale nic nie będą wstanie zdziałać .
To jest pierwszy mecz Cracovii .... więc powinno pojechać sporo osób :)
Śląsk napewno się bedzię na nas szykował .
Ciekawy czym pojedziemy ?
Pozrdo
DO WROCLAWIA JEDZIEMY POMSCIC NASZEGO BRATA Z ARKI.....MARI PAMIETAMY....... CRACOVIA KRAKOW
Polar chcial ten mecz zorganizowac na stadionie Slaska...
to bedzie jeden z gorszych wyjazdow ... ja sie wogole boje co bedzie na blekitnych ...
No cóż, zawsze się znajdzie pare takich wyjazdowych "kiszek"...
Ale do wrocka trzeba jechać ! pewnie Arka nas wspomoże ! ZA BRATA Z ARECZKI !!!!
WSZYSCY DO WROCKA !!
No i właśnie przez takie posty sporo osób zostanie w domach. Może byście trochę pomyśleli?
A brajt bedzie jednym z nich
buhaha
napinacz, jak masz cos do mnie, to pisz na maila
napinacz poprostu sie nie napinaj...
Napinacz: ile masz wyjazdów;))???
Ja sie znowu musze Santo doczepic...Nie wiem chlopie co ty masz w sobie,ale mnie draznisz...Piszesz o wyjazdach a ile razy byles?
w II lidze nie byłem na żadnym ale co to ma do czego ... chciałem jechać na niektóre ale nie mogłem a np. na trki mecz z błekitnymi napewno by mi się nie chciało ...
to ma do tego że rzucasz się na ludzi a sam nie jeździsz - nie jeździsz ok no problem ale nie czepiaj się innych
a tak przy okazji to już np. do Łodzi, Bielska czy do Gliwic to mogłes pojechać - nie był to ani jakiś koszmarny koszt no i szkoły chyba nie masz w weekend
Ale przez on gra w wielkie mecze,o ktorych to cale forum informowal nie raz nie dwa...
myślish że nie chciałem jechać do Łodzi ? albo do Jaworzna ? i wcale się nie naśmiwałem tylko strasznie smiesznie to zabrzmiało jak napinacz napisał że Brajt będzie jednym z nich ... ja sam do Brajta nic nie mam ale ten txt był dobry ...
ten tekst wcale nie było dobry, miał na celu ośmieszenie:( i to jest smutne...
Santo: chciałeś a nie pojechałeś:))))))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)