Czy zrobili coś na stadionie nowego od zakończenia pierwszej rundy??zmiany zapisujcie w tym temacie...
-
-
PRACE NA STADIONIE...
Nie bylo widac nic nowego chyba nic nie zrobili :(
Tak zadaszyli dwie trybuny i postawili maszty oświetleniowe.Od poniedziałku ma być podgrzewana murawa.
NO FAKT NIE ZAUWARZYLEM :)
nie pie...... że nic nie zrobili i nie zrobią może coś na pierwszą lige!
jest chyba nowe nagłosnienie
Głośniki już były ale skombinowali bezprzewodowy mikrofon :)
Położyli śnieg specjalnie na Trening Noworoczny zeby w błocie nie grać :)
Nie wiem czy to juz nie bylo na ostatnim meczu jesiennym, ale zalozone sa nowe szyby na budach graczy rezerwowych (takie jasno blekitne).
ej ale ŁYSY z mikrofonem to wcale nie jest głupie....
Mam nadzieje, że ten mikrofon będą częściej udostępniać do celów dopingowych :)
mikrofon byl razem z glosnikami ;-) Co do mikrofonu na doping tez jest "za". Ale pewnie nie przejdzie :(
A co z mikrofonem na gniazdo? Kiedys na czyms byl taki megafon (na Belchtowie?) I co? Niesprawdzil sie?
i wszystko zostawiają na ostatnią godzine jeśli wyjziemy do 1 ligi to prace będą musiały być grube na tym stadionie a pieniędzy od miasta i tak nie będzie tak jak miało być ze stadionem!!!
ChłopakWPasy - i wszystko jest żle ,ściagamy zawodników z V ligi Tarnowskiej
a walczymy o utrzymanie w 3 lidze co nie? Opanuj się człowieku! Nie po to ComArch
nakładem dużych środków buduje 1 ligową druzyne aby odpuścić temat stadionu.
Przesadziłeś moim zdaniem zdecydowanie.
Wiadomość zmieniona (03-01-04 23:50)
nie pie.... że to po co obiecują jak nie dotrzymują obietnic...
jakich obietnic?
ChlopakWPasy: ale o co Ci chodzi? czy gdziekolwiek widziales, aby prace remontowe byly przeprowadzane w grudniu? przeciez sezon zaczyna sie dopiero pod koniec marca. roboty na stadionie zaczna sie pewnie w lutym i beda trwac az do konca przerwy, bo wczesniej po prostu nie ma sensu - zima jest. tak jest na calym swiecie.
no a ja slyczalem ze konkretniejsze prace beda robione raczej w przerwie letniej... tak na marginesie
No i tak krytykowany zegar zaczyna prezentować się coraz lepiej:)
A moze by sie tak znalazł madry kibic wisły i zaproponowal wspólny stadion, na co pan Filipiak wraz z panem Cupiałem zareagowali by entuzjastycznie, pan majchrzak dorzucił by swoje dwa grosze - wszak juz obiecane 42 miliony to nie malo. Cupiał jest włascicielem ziem od Skotnik az po Skawine - swietny teren na stadion. Nim ktokolwiek by sie zorientował mielibysmy stadion, na którym grała by reprezentacja, a oba kluby mogły by sie pokazac w europie... korzysc dla miata, klubów i polskiej pilki.
Ech te marzenia...
Z nadzieja i wiara w nowy rok!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)