Już jutro nasi hokeiści rozegrają przed własną publicznością ostatnią kolejkę w rundzie zasadniczej! Przyjdźmy na lodowisko i wesprzyjmy naszych zawodników - pokażmy, że liczymy w tym roku na Mistrzostwo Polski!
[b]Początek spotkania, godz. 17:00.[/b]
-
-
Cracovia - KTH Krynica (06.02) godz. 17:00
WSZYSCY!!!
Wybieram się pierwszy raz na hokej, czy przed meczem można kupić bilety i jak najłatwiej dojechać pod hale z pod stadionu?
Bez problemu w kasie kupisz bilet przed meczem. Tłumów dziś pewno nie będzie :(
Najłatwiej tramwajem nr 1 spod DH Jubilat.
:)
Dzięki.
jak to tłumów nie będzie ja zabieram 3 dziewczyny ;)
Wszyscy Panowie i Panie!!!
musimy zrobić dobrą atmosfere przed PO
Graty za kolejne zwycięstwo(12-ste).Powiem ze po tym meczu (sparingu:)) jestem wreście zadowolony z postawy nie tylko pierwszej i trzeciej formacji ,ale przede wszystkim z drugiej po wymianie Sarnika na Bielę drugi nasz atak nie tylko gra, ale przede wszystkim zdobywa punkty i jest bardzo widoczny !!!Druga sprawa O,Raszka to dobry zmiennik dla Radzika ,choć może i O,Raszka nie miał jakoś duzo pracy dziś ,to kilka interwencji miał na wysokim poziomie .Co prawda w dzisiejszym głosowaniu punktów nie dostanie od mnie Kostuch ,ale cieszy ze znowu (po przerwie w Sanoku :P)trafia do bramki przeciwników i to jak ?!!
Fakt, że dziś ślizgawka straszna :)
Czy z Damianem Słaboniem wszystko okej i dzisiaj miał tylko urlop?!
Wiadomo, że celem tego meczu było zagranie go bez żadnej kontuzji. Fajnie, że Biela wrócił i gola władował:D
Ode mnie wielkie brawa dla kapitana Daniela Laszkiewicza - nareszcie lokomotywa z powerem! :)
Jakby jeszcze ktoś napisał co dokładnie krzyknął do publiki?
Po meczu z kryniczanami poinformowano, że krakowianie wybierają Zagłębie. Nie wiadomo tylko, czy sosnowiecki zespół zostanie dopuszczony do rozgrywek, gdyż przeżywa ogromne problemy finansowe.
więcej -http://sport.interia.pl/hokej/plh/news/plh-cracovia-wybiera-zaglebie,1593443,108
Ale zdjęcie to już z jakiegoś innego meczu dali, bo przecież Słaboń nie grał :)
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale zdjęcie to już z jakiegoś innego meczu
> dali, bo przecież Słaboń nie grał :)
Rzekłbym, że nawet nie z tego sezonu, bo nazwiska na dole!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)