myślę ze dzis pokazał ze nadaje się na niezłego spikera
dla mnie super :-)
sorki za nowy temat ale jestem nawalony jak ten niemiecki samolot
meser.................cośtam coś
-
-
ANIOŁ
haslo "lysy na idola" rzadzi :)))))
Albo jak zarzucił hasło żeby się nawalać śnieżkami :D
Powinien Go ktoś "natrzeć" (śniegiem). heheheh
a na Łysego idol czeka
hasło "Łysy na idola" wymyslilem ja, a on je podchwycił...
:D:D
kto byl ten wie
pozdro dla kumatych
pozdro
Wojtek
a w II polowie haslo do walnej bitwy sektor na sektor dal Swistak :)
ostro było...10,9,8..:)i atak:)))))))))
Brajt ;). Akcja była fajna, ale jeszcze lepiej by było gdyby zaatakować łuk .. :))))
ooooooo tak było by baaaardzo "ciekawie" :-))))))))))))
Anioł, spikerka znakomita.. zwłaszcza okrzyki w trakcie bitwy na snieżki w stylu: "opamiętajcie się! zamkną nam stadion! przestańcie! ;-))))) he he he
Odpowiedni czlowiek do prowadzenia dopingu!!!!!!!!
ANIOŁ wróć prosimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(z mikrofonem w rece)
Zawsze mi sie podobalo czy mecz u siebie,czy wyjazd caly sektor rowno
ANIOŁ NA WODZIREJA
A z tym zamknieciem stadionu to ktos na tym forum myslal na powaznie,ale ubaw
W Szczecinie prowadził, ale że by wrócił na stałe to nie wiem czy jest to możliwe... ale napewno bylo by git
Anioł nadaje się wodzireja jak nikt inny!!!!.Jako działacza ja osobiście też go bardzo cenie-wykonuje wspaniałą robotę.Nie mogę zrozumieć że są ludzie na pasach którzy go nie lubią.Choć nie ukrywam że bardzo mi się nie spodobało hołubienie A.Tureckiego. Turek był kiedyś naszą legendą ,ale umoczył na całej linii ( ostatnie derby z zwisłą na naszym stadionie). Wiecie dobrze o co chodzi!!!!.U mnie i wielu innych pasów to persona non grata na CRACOVII.
Z tego co pamiętam to Anioł miał bardzo uboki repertuar.W kółko tylko:,,Cracovia,Cracovia,Cracovia...''-z klaskaniem,wzięte z Wysp.
tyle, ze on teraz to "upadly aniol" ;-)
[img]http://www.polonia.warszawa.pl/fotki/2003.2004/2004.01.01trening/bigimages/17.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)