Kłs i GOOLLLLLLL!!
-
-
Sanok - Cracovia 4.02.2011, g.18.15
3:4 :)
No i w końcu bramki spod niebieskiej!
A jednak ! :D
4:3
KONIEC ! GRATULACJE
I jeszcze ze strony hokej.net::
"- Koniec Meczu. Brawo Kępa. " :D
NO I WYGRANA!
HOKEIŚCI SĄ WIELCY!
CRACOVIA PANY!
Juz mozemy pogratulować drużynie ze po sezonie zasadniczym jesteśmy na pierwszym miejscu w PLH (choć mamy jeszcze mecz w Krakowie z KTH)
Dziś w Sanoku widać ze chcieliśmy wygrać ,duze brawa dla naszch za walkę ,z dużym optymizmem możemy patrzeć na zblizające się play-offy!!
Lidera mamy i już go nie oddamy !!! :D 3:4 dla nas !!! :)
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> KONIEC ! GRATULACJE
>
> I jeszcze ze strony hokej.net:
>
> "- Koniec Meczu. Brawo Kępa. " :D
błahahaahah!
No nie mogę... to już się zaczyna robić nudne z ich strony!
no tak - w końcu mieliśmy tyle samo kar co oni :) to skandal jest :)
Wielkie brawa dla całej drużyny. Wszyscy wiemy jak się gra w Sanoku.
Sanok jak zwykle poszkodowany hehe ;) Gratulacje dla Pasów! Jak widać po wyniku mecz był bardzo wyrównany, i jak wiadomo w Sanoku gra się bardzo ciężko więc tymbardziej BRAWO! :)
Następny BONUSIK !!!TYLKO PASY!!!
L. Laszkiewicz - Słaboń - Pasiut, D.Laszkiewicz w czwartej formacji a Sarnik na środku z Łopuskim i Piotrowskim. To mi się nie podoba.
Dlaczego ?
po dzisiejszym spotkaniu widać że ten manewr się sprawdził.
Daniel Laszkiewicz już dawno powinien w 4 formacji grać.
w tym stanie personalnym może grać w 4 bo ją wzmacnia i zespół nie traci.
Wielkie brawa,naprawde! Jakby ,Nasze grajki piłkarskie,oddawaly tyle serca i walki w kazdym meczu,byłbym spokojny o utrzymanie ..
Bo atak Piotrowski - Sarnik - Łpouski nie istnieje. Z Sarnika taki środkowy jak za mnie modelka.
Martwi forma Piotrowskiego. Nie dość, że pożytku mało, to jeszcze głupie kary łapie nagminnie :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)