Dzięki!;)
-
-
MOSKIT DZIĘKUJEMY!!!
Szkoda. Dzięki za wszystko!
Tomek Moskała Cracovii Duma i Chwała !!!!
co kolwiek to znaczy chodzi Ci o grupe trzymajaca wladze w klubie?
Dzieki Moskit !
Dzięki Tomek
Dzięki Moskit.
bu3o Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> co kolwiek to znaczy chodzi Ci o grupe trzymajaca
> wladze w klubie?
dokładnie
Dzięki Tomek. Mam nadzieję, że odszedłeś z powodu dzieci, a nie innych "pozasportowych"...
dzięki za grę -szkoda że odchodzi bo świetnego lewego obrońcę nam Orest odkrył,a w przeciwieństwie do Ulatowskiego, Szatałow też to zauważył.
Dzięki wielkie za wszystko ! Mam nadzieję, że nigdy nie zejdziesz na psy.
Dzięki Moskit!
Mam nadzieję, że nie usłyszymy o Tobie jako o kolejnym cichym "bohaterze" meczu z Zagłębiem... Z całego serca wierzę, że powodem Twojego odejścia były sprawy czysto rodzinne.
Dziękujemy !
dzięki
A moze Filipiak z Tabiszem wywali Moskale bo chca zatuszowac ladowanie UFO na Wielickiej, ktorego to Tomek byl swiadkiem ???
Panowie ... jak inni maja nas szanowac .. jak sami siebie nie szanujemy.
Powodzenia Tomek ! :)
Szczerze mówiąc przeżyłem szok widząc tę wiadomość na oficjalnej. No cóż, DZIĘKI Ci Tomek za walkę, ambicję, za serce w Pasy i za wszystkie mecze w barwach Cracovii. Wielka szkoda, że nie zobaczymy Cię już w Pasiastej koszulce bo nie wyobrażam sobie Cracovii bez Ciebie. Jeszcze raz DZIĘKI :(:(
Dzięki Tomek!
Dzięki wielkie.
Dzięki
Dzięki! Oddawałeś serce za Cracovię!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)