Witamy!
-
-
Wojciech Kaczmarek Witamy w Cracovii
Witam i życzę powodzenia!
Pierwsze moje spostrzeżenia:
Warunki fizyczne na ( [b]+[/b] )
ambicja i mentalność na ( [b]+[/b] )
doświadczenia na ( [b]-[/b] )
umiejętności ( [b]?[/b] )
forma ( [b]?[/b] )
W każdym razie powodzenia...
i nie zapominaj jakich barw teraz będziesz bronił ( [b]![/b] )
Dasz dupy i pierwszy Ci wypomnę, że trafiłeś tu dlatego, że jesteś kumplem trenera.
Umiejętności, nie znajomości gwarantem pasiastej jakości.
Witamy i powodzenia!
jeżeli o umiejętnosci bramkarza decydował by tylko wzrost napewno bronił byś w reprezentacji :D ale tak pozatym pokaż że umiesz bronić ..... coż witam i powodzenia a jak sie bedziesz opier....... to każdy z nas ci wypomni przeszłosc z wks-u ! pokaż na co cie stać
Teraz sprawdziłem że w całym 2010 roku rozegrał 1 spotkanie w ekstraklasie . SŁOWNIE JEDNO . Trochę jestem zszokowany tym faktem . No ale cóż....nie pozostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia !.
Film z prezentacji Kaczmarka juz do Waszej dyspozycji, zaprasza [b][url=http://www.malopolskatv.pl]Małopolska.TV[/url][/b]
Witamy. Ale jak się nie spiszesz, to będziesz drugi na liście. Za Nawotczyńskim. :D
to mi wygląda na skupowanie piłkarskich odpadów, Nawotczyński, Kaczmarek...
nasz nowy bramkarz jest w niewiadomej formie, ale przecież jak nie umiał grać na przedpolu, tak pewnie się nie nauczy, przy tym wzroście dysponuje pewnie mizerną koordynacją, której brak robi z piłkarza kukłę
zobaczymy jak będzie, ale żadnych rewelacji się nie spodziewam
Witam i powodzenia !!!!
Dziwne wrazenie na mnie wywarl. Jakby byl zastraszony przez Tabisza i Rzasa i mial malo mowic konkretnych rzeczy.
Poza tym dziwi mnie ze wzieli takiego bramkarza bez jakichkolwiek testow i sprawdzenia.
Zycze jednak powodzenia i przyczyn sie do utrzymania Cracovii w E-klasie.
wystarczy popatrzeć na jego warunki, Cabaj przy nim był atletą
słów brak
ale mam jedno: radźse!
Oby trener wiedział lepiej od nas co robi!
Witamy i powodzenia!
nie dla bramkarzy ze Śląska, Lechii i Wisły w barwach Cracovii?
tak czy ovak - powodzenia
jak juz przyszedłeś - to witaj ....
euforii u mnie nie ma....
Witam i powodzenia!
Witam
Fani win z najniższej półki podobno mówili na niego "Babol", więc przynajmniej w jednym elemencie może Cabaja przypominać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)