http://www.lechpoznan.pl/art,16453,bartosz_slusarski_pilkarzem_lecha_pozna_.htm
Dzieki za serce wlozone w gre ... Powodzenia w dalszej karierze...
-
-
Bartek Dziekujemy!!
bardzo mi go szkoda !!!! BARTEK DZIEKUJEMY
[b]Dzięki za wszystko i powodzenia ![/b]
PS.gdybyś miał z kim grać u nas w drużynie - to inaczej by to zapewne wyglądało
TRZYM SIĘ i walnij jakąś bramę w Lidze Europy !
Dziękuje.
Mimo wszystko to jeden z naszych najlepszych transferów w ostatnich lata (co nie jest powodem do szczęścia).
Dzięki za walkę czasem wyglądało, że Tobie chciało się bardziej niż innym. Szkoda, że tak mało strzeliłeś. Trzymaj się.
Dzięki!
W Lechu będzie miał z kim grać (jak będzie w ogóle grał).
DZIĘKI ŚLUSAR!!
Dzięki Bartek !!! W Lechu nie mają (na tę chwilę) za dobrych napastników (oprócz Rudnevsa), więc możliwe że na wiosnę załapiesz się do podstawowej 11-tki albo chociaż do 18-tki meczowej. Powodzenia i wielu bramek w barwach Lecha (tylko nie z Cracovią :D) !!!
Tak czy inaczej powodzenia, bardzo w Ciebie wierzyłem, ale się zawiodłem!!!!!
Jak przychodziłes do nas ,to miałem nadzieje ,że odejdziesz w chwale.... niestety tak nie jest...
Duży zawód.
Powodzenia.
Jako jeden z nielicznych zawsze walczyłeś .
Dzięki Bartek za grę i będzie mi cię brakowało w drużynie !
Dzieki ! Powodzenia w Lechu ;)
Dzięki za wszystko ale raczej nie spełniłes pokładanych w tobie nadzieji. Powodzenia w Lechu
super napastnik tylko ze zapomnial o strzelaniu bramek, za to nie zapomnial o wyplacie...
Jedyny piłkarz, który nie bał się grać, nie bał się przyjąć piłki, szukał gry.
Dzięki Bartek i powodzenia w dalszej karierze.
Dzięki powodzenia ale nie będe płakał za Tobą !!! CRACOVIA TO MY !!!
Wielkie DZIĘKUJĘ.
Byłeś jedynym zawodnikiem w tej drużynie, któremu zależało.
Powodzenia!
Mimo wszystko bardzo się starał... Dzięki Bartek!
My zostajemy z Dudzicami...
Dzięki Bartek, może nie spełniłeś do końca moich oczekiwań, ale pozbywając się takich zawodników jak Ty moja Cracovia zmierza niestety do 1 ligi...
Powodzenia w Lechu..
Dzięki Bartek że odeszłeś! Nie chciałem cie juz więcej oglądać w PASACH!!! DZIĘKI.
wielkie dzięki za wszystko
daj Lechowi awans i jeebnij jakąś brame na Anfield :)
powodzenia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)