Musi grać z Hoskiem i jest git!
-
-
Łukasz Nawotczyński - witamy w Cracovii!
Musi to zostać opchnięty w zimie, bo po co nam zawodnik na 3 mecze rundy i reszta na L4. W zamian kupić lepszego
Pasieka nie zmieni pare stoperów która gola nie puściła w 2-ch meczach z rzedu.
I czemu akurat Biały ma zagrać nagle, skoro Kosa i Hosek grają dobrze razem?
wielokrotnie już pisałem, że w każdym klubie Nawotczyńskiego jest taka sama sekwencja:
1. przyjście i niezła gra
2. kontuzja
3. słabość
4. odejście tam, gdzie znowu ktoś da mu szansę
zawodnik ten ma problem z psychiką
Profesjonalna psychoanaliza. Tak za darmo ?
Coś mi się wydaję, że Nawotczyński byłby mimo wszystko stabilniejszy niż Kosa i w sumie dziwie się, że nawet pod wzgląd specjalnie już teraz nie jest brany.
Dzizas, ludzie. 1. Kosa zagrał dwa bezbłędne mecze. 2. Nawotczyński w tygodniu poprzedzającym mecz z Polonią miał kontuzję. Kupcie sobie zupkę w proszku i tam mieszajcie.
12 dni później
Jak dla mnie najlepszy obrońca wczoraj, przede wszystkim pewny i zdecydowany w swoich interwencjach. Wygrywał sporo pojedynków, zwłaszcza w powietrzu. Mam nadzieję, że nie będzie łapał już kontuzji i na stałe będzie grać z Hoskiem.
Bo tylko i wyłącznie TA para stoperów daje nam względny spokój i ład w obronie.
Dzięki Łukasz za walkę do ostatniej minuty i oby tak dalej.
p.s a i błagam tylko kontuzji nie złap w tej przerwie :)
Łukasz, dziękuję. Wróciłeś i (prawie) wszystko wyglądało dużo lepiej w naszej obronie.
Dużo zdrowia i braku kontuzji ,bo potrzebujemy Cię bardzo.
Ma papiery do grania, tylko strasznie kontuzjogenny.
Wczoraj świetny mecz, dla mnie najlepszy zawodnik meczu.
Dobry mecz - możne być wartościowym obrońcą
Łukasz byłby świetnym obrońcą gdyby nie kontuzje. Szkoda, że chłop nie może zagrac paru meczy bez kontuzji.
jeszcze jakby poprawił szybkość to ostoja obrony
Moim zdaniem jest liderem defensywy. Trzyma w kupie całą obronę, oby tylko kontuzje go omijały.
Właśnie o to chodzi ... Łukasz imponuje mi od swoich pierwszych meczów u nas. Jest bardzo pewny, wygrywa główki i nie daje się przepchać. Pokazał też, że jest groźny podczas stałych fragmentów pod bramką przeciwnika. Niestety wiadomo, że jest bardzo podatny na kontuzje i to może być (odpukać) przeszkodą w budowaniu defensywy w oparciu o niego. Nie zmienia to faktu, że jeśli tylko może grać to robi to bardzo dobrze i oby jak najdłużej trzymał taki poziom.
Dzięki za derbową walkę Nawot !
19 dni później
Nie miał siły biegać po boisku.. Czasami sie zastanawiam czy Pasieka by lepiej nie zagral?
i love Cracovia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie miał siły biegać po boisku.. Czasami sie
> zastanawiam czy Pasieka by lepiej nie zagral?
weź Ty wytrzeźwiej.
Lepiej mądrze stać niż głupio biegać. Poprawny występ dzisiaj
i love Cracovia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie miał siły biegać po boisku.. Czasami sie
> zastanawiam czy Pasieka by lepiej nie zagral?
Weź sobie powtórkę obejrzyj, zanim znów się ośmieszysz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)