bo lubi dobrych piłkarzy :-)
-
-
CEBULA W REPREZENTACJI POLSKI
Ten chłopak jest urodzonym artystą jesli chodzi o piłkę nożną i zawsze był i będzie pasiakiem naszym wychowankiem, a halówka to wynik tego ze jest niski bo na trawie go nie widać, ale maradona tez był niski ha! troszeczkę przysłodziłem mu nawet zapewne zabardzo ale.....(chciałem taką formą to przekazać! ha)! wiem co potrafi grałem z nim i....! zobaczymy uszłyszymy oby! CRACOVIA
marcin_ksc jak dla mnie To Cebulka Jest 2 Razy Lepszy Od Np.Ankowskiego...Ale SKoro Ty Lepiej Się Znasz...Przecież Trener Stawowy Wie Co Robi ;(
rozrabiaka- a czy ja napisałem że Ankowski jest lepszy od Cebulki ?? ;]
a tak na marginesie czy jak Ana strzelał jak na zawołanie to też był w dwa razy słabszy ??
a co do Stawowego to raczej wie co robi bo gdyby nie... to czy bylibyśmy tak wysoko? i to jako beniaminek ... !!! niewydaje mi się .
Panowie opamiętajcie się , trochę zimnej wody by się przydało.Cebula jest utalentowany-ale to żadna gwiazda.Piłka halowa bardzo różni się od normalnej .Jakby tam były gwiazdy to by grali w porządnych klubach.A który z reprezentantów z hali gra??Porównanie Cebuli do ANY nie ma sensu z prostego powodu -grają na innych pozycjach.Rozrabiaka Cebulę możemy porównać do naszych bocznych pomocników.I myślę że jeszcze nie jego czas by wygrać rywalizację z : Nowakiem, Dudzińskim,Wróblem, Bojarskim czy Przytułą.A szkoda by grzał ławę.Choć z drugiej strony nie wiem po co działacze ściągają 9 pomocnika (Piegzik)-ZAMIAST KLASOWEGO ŚRODKOWEGO OBROŃCE.
jestes kolego zalosny!
teraz szkoda zeby grzal lawe-w 3 lidze tez ci bylo szkoda by grzal lawe?
wszyscy chca by kiedys zagral dla nas tylko kiedy?
jak profesor kupi pierwsza lige?wtedy tez nie bedzie gral!!!!!!!!!!!!!!
byly pieniadze na Zawadzkiego jednak dla Cebuli ich zabraklo?zreszta po co na dzien dzisiejszy utrzymywac Piszczka i spolke jesli nie od dzis wiadomo ze w razie awansu nie maja oni szans nawet na lawke?
to ze doczekalismy sie w koncu pieniedzy nie znaczy ze nalezy je wyrzucac w bloto....
a co do klasowych pilkarzy w halowce to poczytaj troszke kolezko bo chyba nie masz pojecia o tej dyscyplinie w Polsce !
ja wiem jedno co do Cebuli jak w ostatnim czasie bylem z kilkoma chlopakami zakiupic komin ;)w crossbaike na woli to typ-wlasciciel bodajrze Figiel?trenowam trampkow CRAXY mowil nam ze lzami w oczach...CHLOPAKI JAK MACIE JAKIES COS DO GADANIA W KSC TO ZROBCIE WSZYSTKO ABY CEBULA WROCIL BO ZAWADZKI TO POWINIEN MU BUTY NOSIC...!!!WIDAC ZE WSZYSTKICH STRON ZE TRALENT NO ALE NIE JA JESTEM OD TRANSFEROW...:)))))POZDRO P.S MOZE STAWOWY WEZMIE JAKAS NASTEPNA ... Z DRUGIEJ SMIERDZACEJ STRONY BLON:(
a kto to cebula !!
ciulek jest to ktos kim ty (specjalnie z malej litery) nigdy nie bedziesz balasie.
No Figiel to mial serducho do nich...Czasami krzyknal,ale super "coach":-)))
A z Cebulka to nie byla taka prosta historia w tych trampkarzach...;-))))
dudwailer- to ty kolego jesteś żałosny.Cebula miał 1 rundę dobrą (wiosna2003)na jesieni grał słabiutko jak cały zespół , a robisz z niego gwiazdę polskiej piłki.Po co cofasz się do 3 ligi-NAS TAM NIGDY NIE BYŁO!!!.Zawadzkiego w klubie też już nie ma-mimo że był to piłkarz STAWOWEGO.Co do Piszczka to już masz amnezję - jak grał dobrze jak był zdrów to nie narzekaleś . Teraz ci przeszkada- tak jak pewnie Ana.Jak zdobył ponad 20goli to był dobry-a teraz pewnie osądzasz go od czci i wiary.Póki co koncepcje STAWOWEGO sprawdzają się niemal w 100%.Podaj mi drugi taki klub który by miał tak skuteczne transfery.Korona miała rok temu większe pieniądze i CO - WDOWCZYK WYRZUCIŁ JE W BŁOTO!!!!. POWINNIŚMY SKOŃCZYĆ TEN TEMAT - TO DO NICZEGO NIE PROWADZI. CEBULA JAK STANIE SIĘ DOBRYM PIŁKARZEM TO DO NAS WRÓCI-NA RAZIE JEST ZA SŁABY BY U NAS GRAĆ!!!!!!!>
Amen.
No fajno ze tam jest. Ale na boisku jest cienki jak barszcz. Jaki wogole ma sens gadanie o gosciu ktory "sposcil" Proszowianke do 4 ligi ze bylby przydatny w 2 (a mam nadzieje ze za pare miesiecy w 1) ? To jakis obled. Technicznie moze i jest dobry ale za to fizycznie za slaby byl juz w juniorach. A w grze w 2 lidze niestety nie mozna byc tylko blyskotliwym technikiem i odstawiac nogi, niech walcza inni. Wedlug mnie jak sie ogra to bedzie gral dobrze w 3 lidze. Moze zaliczy druga, ale na pewno nie w klubie z czuba jakim teraz jest Cracovia.
nie chodzi o to aby gral od kopa u nas juz teraz!!!chodzi o to zeby talentu nie zmarnowac a moze kiedys zagra w 1 PASACH jako wychowanek NASZEGO kluby a nie innego...
gza TY MASZ POJECIE GDZIE SIE ZALOGOWALES, TO NIE UPRAWA BARSZCZU! ZACZNIJ CHODZIC NA SPACERY TO CI DOBRZE ZROBI!
A TEN CEBULKA TO DOBRY TECHNIK I MA SZYBKOSC, STAWOWY W NIEGO WIERZY I NAPEWNO KIEDYS DA MU SZANSE!
TAA JAK STAWEK WIERZY W CEBULE TO CZEMU NIE DAŁ MU JUŻ SZANSY???!!!
CEBULA JESZCZE ZAGRA W PASACH JAK ZMIENIĄ TRENERA!!!
A NARAZIE POMOŻE GÓRNIKOWI...
AKS: jak narazie stawowy wierzy ze nie przyda sie w Cracovi. Juz bardziej wierzyl w Szwajdycha (sa z tego samego roku - na 80%), ale to tez minelo.
Friko: masz racje, u stawowego nie pogra. A co do pomocy Gornikowi. No coz mam nadzieje ze nie pomoze im tak jak Proszowiance :).
Ej nie robcie z niego nie wiadomo kogo. To nie mlody bog.
FRIKO:
JEDEN ZAWODNIK NIE MOŻE GRAĆ ZA JEDENASTU!!!
NIKT NIE UWAŻA GO ZA BOGA. ALE TRZEBA PRZYZNAC ŻE POTRAFI WIELE.
Z TĄ SZYBOKŚCIĄ I TECHNIKĄ DALEKO ZAJDZIE. I UWIERZ MI LUB NIE ALE W GÓRNIKU DŁUGO MIEJSCA NIE ZAGRZEJE(MAM TAKĄ NADZIEJĘ) BO MA TALENT I NAPEWNO LUDZIE TO ZAUWAŻĄ.
SERO1906 CO TY NA TO??
GZA, PROSZOWICE JUZ RAZ UTRZYMAL CEBULA ,KOPYSC.........WYSTARCZY IV LIGA!
AKS mysle ze bardziej nic Cebula przyczynily sie dwa kluby z pn Polski :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)