boniekKrK Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zakończył się okres uderzeniowy na obozie
> Cracovii,wchodzimy w szybkość oraz
> dynamikę.Ostatnie 2 sparingi powinny pokazać w
> jakiej jesteśmy dyspozycji :)
To pokaże dopiero mecz z Legią. I to, czy ma kto strzelać bramki :)
-
-
Przygotowania do rundy wiosennej
Coś mi się wydaje, że Ształow nie przepada za testowanymi.
Cracovia zagra dziś w następującym składzie: Kaczmarek - Struna, Trivunović, Kosanović, Puzigaća - Viš?akovs, Radomski, Klich, Ntibazonkiza - Giza - Dudzic.
Dziwna sytuacja - testujemy dwóch napastników i żaden z nich nie wychodzi na boisko od początku. Miałem nadzieję, że zagrają chociaż po "połówce".
0:1 po karnym...
Ciekawe ,który "nasz obrońca" sfaulował?
0:2 - testowany przez nas Maicon
"Testowany ostatnio przez nasz zespół Maicon dostał piłkę, minął Kaczmarka i zagrał ją do pustej bramki..0:2"
no to pięknie;/
A nie mowilem ze trzeba go brac nie tylko nam strzela bramki a poza tym jakis testowany napastnik powinien wejs chyba nie????
Gum Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dziwna sytuacja - testujemy dwóch napastników i
> żaden z nich nie wychodzi na boisko od początku.
> Miałem nadzieję, że zagrają chociaż po
> "połówce".
Jakich 2?
Chodzi o Fuadiego i Fernandeza pewnie ;-)
Ironia losu. :/ Co to do cholery za testowanie ?! Zamiast obserwować chłopaków od 1 minuty, to sztab szkoleniowy robi im jakieś 45 minutowe przebieżki...
Z Fuadiego taki napastnik, że ...
testowany przez nas Maicon strzelił nam bramkę....
Sławetni, trener wie co robi, spoko.
Dokładnie - chodziło mi o Fernandeza i Ndayisenga, który mimo wszystko był na oficjalnej przedstawiany jako napastnik :) Chociaż pewnie z niego taki napastnik jak z Saidiego :P
Nie panikujmy nie gramy jedenastką meczową po to sparingi żeby trener zobaczył i jeszcze próbował i wtedy powstanie 11.Myślę że ten ostatni sparing to będzie 11 meczowa:)Głowa do góry Pasiacy a nie lamentowanie!Mecz się jeszcze nie skończył
Mamy karniaka !
Dudzic dobry chłopak bo szybki to jak wchodzi w pole karne to fauluja i sędziemu tylko podyktowanie karnego zostaje :-).
Długo wykonuje albo nie trafił;/
łohoho GOL
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)