a może by tak...zorganizować turniej na lodzie dla kibiców?czekam...na propozycje.......
-
-
Cracovia Ice-CUP.....co Wy na to?
Przynajmniej 4 drużyny by trzeba, ze sprzętem.
Mozna zagrać na małe bramki po 3 lub 4 osoby w drużynie. Mecz na jednej tercji. Myślę że kilka takich drużyn by sie zebrało
No to mnie zapiszcie.
no to trzeba zalatwic tafle... ale to chyba nei bedzie problemem, Kuba lubi takie inicjatywy ;)
Chcecie przegrać ?:)
A chcesz się rozpłaszczyć na bandzie? :)
fajna sprawa. tylko sprzęt drogi :(
ja bym zagral ale nie mam sprzetu :(
Jakby ktoś chciał to ja sprzedaję swój stary... tak btw :)
[url=http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-sport-rekreacja-KOMPLETNY-SPRZ-T-HOKEJOWY-RBK-NIKE-BAUER-TPS-W0QQAdIdZ246849457][gumtree.pl][/url]
może hokeiści pożyczą.
DLA MNIE BOMBA !!
raczej nie.
D.J.Cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A chcesz się rozpłaszczyć na bandzie? :)
Ja sie moge rozpłaszczyć w polu bramkowym ;)
Wiem że Arkowcy by przyjechali :)
Fajny pomysł... tylko czy jest szansa realizacji?
Po boisku się cięzko biegało na tegorocznym CC a co dopiero byłoby na lodzie, pomysł bardzo dobry tylko dla uzdolnionych:D
Myślę że jest grupa kibiców mająca sprzęt hokejowy-najpierw trzeba by zrobić zapisy i zobaczyć ilu jest chętnych.
Można też się umówić iż nie podnosimy krązka, wtedy sprzętu tzreba troche mniej.
Zalezy jakie zasady przyjąć
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Myślę że jest grupa kibiców mająca sprzęt
> hokejowy-najpierw trzeba by zrobić zapisy i
> zobaczyć ilu jest chętnych.
> Można też się umówić iż nie podnosimy
> krązka, wtedy sprzętu tzreba troche mniej.
> Zalezy jakie zasady przyjąć
A gwarantujesz że za kazdym razem kazdemu się uda nie podnieść krązka ? :) czy bedziesz płacił za leczenie ? :D
wrzo
Jak była mała tafla to prę razy brałem udział w gierkach......stojąc na bramce-a miałem tylko ochraniacze na golenie:)
też się kiedyś skusiłem na gierkę bez osłon ale mi przeszło jak jeden koleś dostał w czoło i pojechał na Łazarza.
Zresztą mi po głowie chodzi coś co kiedyś wymyślił jeden z forumowiczów.
[b]Memoriał Bogdana Migacza - Międzynarodowy Turniej Żaków Młodszych.[/b]
Ale takie coś zorganizować to już duże wyzwanie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)