Revenator - co tymi obcokrajowcami naszymi ? - jak zawsze chujowi...
-
-
Unia Oświęcim - Cracovia 03.12.2010
klekot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Revenator - co tymi obcokrajowcami naszymi ? - jak
> zawsze chujowi...
Chu...wy to ty jesteś jak zwykle .
Alez,przeciez to naj fajniejsze jest! Dla samej druzyny. ogrywanie sie ,doswiadczenie,to jest to !i dla samych kibicow,Pasiakow ,rowniez,jakas odskocznia:) sklad mamy dobry,trenera rowniez,chociaz zal mialem do Niego okrotny ze,nie dawal zycia po sezonie..
brakuje nam jeszcze kilku zawodnikow,aby wzmocnic sklad i jeszcze jedna piatke. jesli to bedzie,to jestem pewien ze,zajdziemy,zajedziemy do finalu i to nie byle jakiego:)
o Naszych,na lige jestem spokojny!
[url=http://dailysport.pl/index.php/2010/12/03/%E2%80%9Epasy%E2%80%9D-lepsze-w-meczu-na-szczycie/][large]"Pasy" lepsze w meczu na szczycie[/large][/url]
Hokeiści obu drużyn uraczyli widownię niezłym spektaklem, trzymającym w napięciu do ostatnich chwil. Samo spotkanie trwało dokładnie ponad? 61 minut i obfitowało w wiele sytuacji bramkowych. Z ciężkiego boju zwycięsko wyszła jednak Cracovia, która powróciła tym samym na szczyt.
Zapraszamy na relację z meczu w Oświęcimiu...
dadson - ja wg ciebie może i jestem chujowy ale ty jesteś strasznie prymitywny !
Ja chciałem tylko sprowokowac dyskusję... i w meczu z Coventry i dzisiaj w Oświęcimiu bramka padła po błędzie Prokopa- to fakt, tylko chciałbym abyśmy wzięli pod uwagę ile lat ma Prokop i że do niedawna był juniorem, który nigdy nie grał dotychczas hokeja seniorskiego, to jego pierwsza seniorska drużyna - gra w drużynie lidera eligi i musi robić za podstawowego obrońcę...
Wyzywajcie się może na priv - skoro musicie....
Wracając do tematu zamieszania na meczu to Leesior ma oczywiście racje - tym razem wszystko odbyło się godnie z przepisami i sędzia postąpił dobrze!
generalnie na naszych trybunach przydałaby się lekka edukacja na temat przepisów. czasami ludzie lecą z wyzwiskami a racji nie mają.
To samo jest w Sanoku i Tychach, ale na dużo większa skalę.
[url=http://dailysport.pl/index.php/2010/12/04/aksam-unia-vs-comarch-cracovia-3-4-foto/][large]Unia vs Cracovia 3-4 [FOTO][/large][/url]
Zapraszamy na fotorelację z meczu na szczycie...
klekot Napisał(a):
> dadson - ja wg ciebie może i jestem @#$%& ale ty
> jesteś strasznie prymitywny !
> Ja chciałem tylko sprowokowac dyskusję... i w
> meczu z Coventry i dzisiaj w Oświęcimiu bramka
> padła po błędzie Prokopa- to fakt, tylko
> chciałbym abyśmy wzięli pod uwagę ile lat ma
> Prokop i że do niedawna był juniorem, który
> nigdy nie grał dotychczas hokeja seniorskiego, to
> jego pierwsza seniorska drużyna - gra w drużynie
> lidera eligi i musi robić za podstawowego
> obrońcę...
Zawalili wszyscy ktorzy byli na lodzie ,nie tylko Prokop .Hokej to gra zespolowa gdyby inni nie dopuścili do tej sytuacji to Prokop by błędu nie popełnił ,jak tylko on zawalił to gdzie byli inni???
pasiasty68 Napisał(a):
> Ja się pytam czy nie może przerwać.Skoro jest
> wątpliwość to chyba po to ma gwizdek ... Jak
> takie dzieło wyskoczy na początku tercji to
> całą będą dogrywać ? To może zmienić bieg
> np. wygranego meczu tak jak tu mogło być
> ...gdzie tu sport jest ?
No i właśnie o to mi chodziło !!! :)
Nie sądziłem, że ktokolwiek posądzi mnie o bluzganie sędziego :(, bo nie miałem takiego najmniejszego zamiaru, jednak takie zachowanie mogło zmienić bieg wygranego meczu i zamiast 3:2 zrobiłoby się np. 4:4 i nie wiadomo jak by się to wtedy skończyło !!! :(
Ciekawe co wtedy byście powiedzieli ??? :D
Po to sędzia ma gwizdek, żeby gwizdać, tj. przerywać trwającą grę, żeby podejmować decyzje co do zaistniałych przed chwilą faktów i watpliwości, a poza tym jak wszyscy wiecie, tym samym po gwizdku sędziego zatrzymuje się czas gry i wznawia się go od momentu jego zatrzymania, po podjęciu decyzji sędziego, która w niektórych przypadkach może trwać i kilka i nawet kilkanaście minut jak to już bywało i po jego gwizdku wznawiającym ponownie grę !!!
Jurassic, sędzia gola mógł nie widzieć, krążek wypadł z bramki, od tego jest właśnie analiza wideo, aby sobie mógł to sprawdzić! Tylko można to sprawdzać w przerwie gry, a że już do końca meczu grali, to trudno, takie są przepisy, a ci radzę, żebyś je przeczytał a dopiero potem narzekał na sędziów itd. Po drugie, tego nie wymyślił sędzia tylko goście którzy wiedzą naprawdę dużo o hokeju, w dodatku za oceanem, więc proszę, nie wypisuj tu takich głupot, bo wymyślili to mądrzejsi od ciebie...
Co do sytuacji, że mógłby być remis, to co powiesz o tym jak w tamtym sezonie, strzeliliście bramkę, której sedzia nie widział, a następna przerwa była dopiero gdy Gdańsk strzelił wam gola, wtedy sedzia poszedł zobaczyć cideo, przyznał wam gola, i cofnął czas do momentu strzelenia gola i odbrał gola Gdańskowi, wtedy to było dobrze nie?
PS. nie chciałem tu nikogo obrażać:), i pamiętajcie HOKEJ to nie piłka...
Pozdro:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)