ach jestem dzis w nastroju sylwestrowym interesuje mnie o kogo chodziło z kibcodziałaczem czy o pana Palczewskiego ktory przeciez nie moge zaliczac do grona kibicodziałaczy bo był tylko pierdolo..m hochsztaplerem i swojego syna dał do klubu o ktorym nie chce pisac to nie on bo tak nie postepuje kibic wiec kto?znam paru ludzi którzy chcieli zrobic cos dobrego dla klubu a byli tylko kibicami Siekiera,Misior itd niejako z musu zostali działaczami bo chcieli zrobic cos dobrego dla Pasów to chyba nie oni?wiec kto troche mnie to zabolało moze sie myle moze jestem wrazliwy i to jest tylko bład w słowie powiedzcie mi chłopaki kto jest kibicodziałaczem .Czasami mysle ze fajna idea ktora zaproponowal Aniol czyli malowanie sprzatanie parkingu pomaganie przy biletach itd jednosc ktora sie wtedy wytwozyła miedzy nami i idea która nam wtedy przyswiecała została złamana nie chcielismy byc kibicodziałaczami wzielismy farby zapłacilismy za nie a wszystko co wtedy robilismy zrobilismy dla Cracovii nikt nas do niczego nie zmuszał czy bylismy kibicodziałaczmi? o kogo chodzi?
I zeby było jasne nie zale sie i nie mowie za siebie nie oskarzam prof.Filipiaka tak wyszło w nas jest siła i obojetnie co by sie nie działo nigdy nie odwróce sie od mojej Cracovii nawet po smierci bede jej bronił
-
-
kibicodziałacz
pewno chodziło o Obare ,Palczewskiego i innych ale nazywajmy to po imieniu panie profesorze a najlepszym sformułowaniem bez ogródek to ZŁODZIEJE ,NIEUDACZNICY,PSEUDODZIAŁACZE,ale nigdy kibcodziałacze bo kibic wie gdzie jego miejsce,i klubu nigdy nie zdradzi.
"ach jestem dzis w nastroju sylwestrowym interesuje mnie o kogo chodziło z kibcodziałaczem"
Maaciek ...czy Ty zawsze jak się napijesz siadasz do neta? ;-))))
prawie zawsze
ale to nie znaczy ze nie mam racji
na dobre mu to wychodzi :-)
Dobre Piwo nie jest złe! ;-)
odbiegacie od tematu
Tez sie nad tym zastanawialem. Dziwne okreslenie.
Też sie nad tym Maciek zastanawiałem i oto moje przemyślenia:
- od pojawienia się profesora znikneli z klubu (Obara, Palczewski, Adamus - miał być zatrudniony, profesor postawił veto, no i oczywiście K. Szostak). Żaden z nich nie należy do kibiców. Kogo miał na myśli profesor nie wiem, może się pomylił, może przejęzyczył,może to dziennikarze coś popir.olili.
- nie było konfliktu po pojawieniu sie dyrektora finansowego! To że wzbudza on niechęć ludzi i sprawia kontrowersje, to nie dlatego że jakt to mówi p. Filipiak, pilnuje kasy, ale dlatego, że jest człowiekiem, który zraża do siebie i do klubu ludzi. Niestety profesor tego nie widzi, lub nie chce widzieć.
Profesor powiedział tez że obawiał się konfliktu z kibicami że może wylecieć, że zostanie sam- to bzdury! Od początku był przez kibiców noszony na rękach, bo w nim widziano szanse na odbudowę Cracovii.
Jest jeszcze wiele wątków w tym wywiadzie z którymi moge polemizować.
A co sądzicie o grilowcach , Kaziu , Omascie.
Wszyscy oni robią dla Cracovii fantastyczną robotę. Rafał Omasta to taka pszczółka pracowita jest nie zastąpiony, Alex ustawił swietnie wraz z Robertem B. stoiska spożywcze, Kazek sprzedaje pamiątki klubowe, zasilając budżet Cracovii> Jest wielu wielu, którzy pomagają PASOM!
hmm Panowie, to znowu robi sie temat do pogadania przy piwie, a nie na forum publicznym. Czyz nie?
drogi maaćku, myślę, że nie o tych "gentlemanów" Profesorowi chodziło..
ale jak ktoś słusznie zauważył o tym nie na forum...
Manfred Netzermann
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)