Na stronie www.superexpress.pl
odbywa się głosowanie na "bohatera" roku.
Wśród tych ludzi jest człowiek,któremu wiele Cracovia zawdzięcza czyli nasz profesor !!!!
Panowie głosujcie bo na Tego człowieka czyż nie warto ?!
Wiadomość zmieniona (29-12-03 20:03)
-
-
CRACOVIO GŁOSUJEMY NA PROFESORA !!!!
Gdzie to jest bo nie chce mi się szukać...
posłałem Ci pocztą
a może tak jakiegoś linka !
mariusz daj e maila bo pod nickiem nie ma
mariusz - zmień temat na: NAGRODŹMY PROFESORA !!! - więcej ludzi przeczyta ten temat i może przyczynią się w ten sposób do formy podziękowania Profesorowi...
dla reszty podaję link:
[url]http://www.superexpress.pl/glosowanie/sr_2003/krnews.asp?region=2[/url]
Głosujcie - ja głosuje codziennie!!!!!!!!!!.Szkoda że nie ma chłopka ze Sławkowa bo co dzień by dostał negatywny głos(rogi). Ale kaliciak były pies ma u mnie co dzień jak w banku!!!!!.
Głos oddany :)
ja oddałem 3
Poszło.
głosujemy głosujemy moze nagrode wygram...:))))
głos oddany :)
zaglosowal
głos potwierdzony
Nieustannie głosować !!!!
Cracovia zawsze pany !!!!
18 dni później
no i wygralem, szkoda ze kasete vhs, a nie odtwarzacz dvd. ktos jeszcze? :)
Wiadomość zmieniona (21-01-04 09:38)
Proszę tylko zwrócić uwagę na regulamin (ciekawe czy ktoś go czytał).
Można oddać dowolną liczbę głosów za pomocą SMS-ów lub kuponów, ale tylko jeden ze strony www. To tak dla informacji.
Brajt,a które miejsce zajął profesor????????? Gdzie są wyniki?
Fenix uspokuj się, to jeszcze czas. Dopiero głosowanie trwa.
Panowie jest po głosowaniu Wygrał Roman Kluska, i profesor z CM UJ nie pamiętam nazwiska. Prodesor Filipiak zosał wyrózniony nie wiem natomiasr czy był na wręczaniu nagród odbyło się on w piątek 17,01.2004.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)