Tu są listy do rady Miasta a lassota startuje do Sejmiku. BTW wychodzi ze glosuje na Rząsę ;-)
-
-
Pasiaste wybory
Czyli wychodzi mi Daniel Piechowicz z Listy nr 17 -Listy Majchrowskiego.
Kośmider będzie za tym co mu każe szef PO Kracik, a Kracik wiadomo kto to...
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dziś o 19 przy boisku KKS Prokocim spotkanie
> wyborcze z Tomkiem Rząsą.
Byłem:) dostałem jeszcze z dwoma innymi forumowiczami 3 tysiące ulotek i okolo 400 plakatów żeby spropagować głosowanie na Tomka :) Jeśli ktoś z chce to moge przekazać pare ulotek osobom z Kozłówka żeby pomógł nam wybrać Tomka do Rady Miasta.
Jako dyrektor, którego wylosował komputer podczas załatwiania transferów też chyba rozdaje ulotki zamiast dokładnie sprawdzać kogo kupujemy
Panie Rząsa, może pan opisze skuteczność, jaką się pan wykazal jako dyrektor sportowy ukochanej Cracovii.
Można powiedzieć, że pan utopił wlasne dziecko. Jako potencjalny wyborca, chcialbym poznać pana diagnozę kryzysu i propozycję wyjścia z niego.
To mnie interesuje a nie pieprzone ulotki i plakaty.....
ian i tak zagłosujesz na Pis nie sciemniaj
Marek Hohenauer to na prawdę zajebisty gość, jak najbardziej polecam na niego głosować.
Gada konkretnie i do rzeczy, nigdy nie opowiada bajeczek. Chłop z jajami. Nawet nie wiedziałem że jest kibicem Pasów ;)
Tomek Rzasa ma moj glos pod warunkiem ze zbudują wreszcie boisko na woli a nie same je*** bloki w kazdym mozliwym miejscu . a i zabroni strazy miejskiej poruszania sie po osiedlach :) bedzie bezpieczniej ( mozna bylo pic :) )
niekoniecznie Szaleniec - lekarka z Teligii Radwan-Ballada z PO , dużo dobrego zrobiła dla ludzi. Wiem coś na ten temat.......
Rząsa - NIC mi nie mówi, jako kandydat do władz Krakowa....Dał po prostu twarz dla PO
[quote="ian thorpe"]
Radwan-Ballada z PO , dużo dobrego zrobiła dla ludzi. Wiem coś na ten temat.......
[/quote]
ale tu chyba chodzi o rządzenie miastem, a nie "robienie dobrego" w indywidualnych sprawach
http://www.bip.krakow.pl/?sub_dok_id=15029
w/g mnie - SPRAWDZIŁA SIĘ :) nie tylko w indywidualnych sprawach ;)
no to się cieszę z Twojej satysfakcji ;)
ale czy jest za Cracovią? ;)
z innej beczki: zastanawiam sie co w mojej skrzynce robią ulotki kandydatów z innych okręgów...
Trzeba było przyjść na spotkanie bo Tomek o Cracovii również wspomniał oraz oczywiście o sytuacji drużyny i jak drużyna reaguje na zaistniałą sytuacje. Podobno Szatałow dla drużyny na plus, zwolnienie Ulatowskiego powinno być jeszcze przed meczem z Arką.
O, to widzę, że Pan Dyrektor już zdiagnozował: trzeba było zwolnić przed Arką.
To czemu nie zrobiono.
Teraz to każdy mądry... Zwolnienie Ulatowskiego powinno mieć miejsce przed zwolnieniem Lenczyka :(
Niech sobie Ian głosuje na kogo chce byle by na ludzi związanych z PASAMI z PiSu jest niejaki Rachwał , nie wiem czy w okręgu Iana.
Ja głosuje na Piechowicza z Listy nr 17 bo to ponoć swój chłop.
A Rząsa z PO w swoim okręgu bliższy , niż lekarka z Teligi z całym szacunkiem do lekarzy.
I tu nie chodzi co zrobiła dla ludzi , bo to głownie ludzie w radach dzielnicy "coś" robią dla lokalnej ulicy, osiedla itp.
W radzie miasta decyduje sie sprawy o wiele ważniejsze niz np usytuowanie zatoczki czy budowa chodnika, co też jest ważne ale w sakli mniejszej.
Dawno nie pisałem ale muszę się podzielić tym co zobaczyłem na stronie SKWK:
[i]Robert z Krakowa, 15-11-2010 18:31
baracus a z przegorzał ten radny Krzysztof Kowalski ksywa kowal to niby za kim jest? z judegangu i popiera Hawranka![/i]
Hehe z JG... :)
pierwsze słyszę ...hehehe
no ale cóż zazdrośnik z Olszy, który miał g. do gadania (w RD 3 "rządziła" frakcja Dominika Jaskowca) w RD 3 teraz się mści na ludziach, którzy chca coś zrobić dla lokalnej społeczności... tylko po kiego... miesza w to mnie i kandydata do RMK Andrzeja Hawranka...??
Czyli głosujemy na Dudę?:D
MIRKA Dudę...;D
to samo pomyślałem :D
BRACI SIĘ NIE TRACI PO (PEWNIE RZĄSA) BYLE NIE TA SEKTA Z PiSu he he
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)