no to na priv prosze
-
-
temat do rozmywania :)
4 dni później
hop hop .... nie śpimy:)
Pracujemy ;)
Opierdal.... sie :P he he
7 dni później
Dzisiaj znalazłem z 2 kolegami na Kazimierzu 50zł, postanowiliśmy kupić 4 Barmanskie Cytrynowe 0,5l. :D pil ja ktos? Dobra? :)
Bardzo dobra :)
I wychodzi na to że tania heh :D
Za 50 zł 4 flaszki po 0,5 l ? To chyba meta cięzka ;)
W Miechowie jest po 8 lub 9 zł w jednym ze sklepów, już nie pamiętam dobrze. Z tym, że to ma 20% :))
hehe no to jeszcze 80% i bedzie full :D
Tak z innej beczki to chcialem powiedziec, ze zgubilem dzis na Kazimierzu 50,- jak kupowałem zapiekanki musialo mi wypasc, albo gdzies po drodze...niech to szlag ;)
haha było to gdzieś przy Brzozowej? ;p tam jest obok plac żydowski, który słynie z zapiekanek :) musiales isc po ulicy jedno kierunkowej pod prąd, na ulicy Brzozowej :D jeśli tak to przepraszam, ale niewiedziałem ze to Twoje :) Wypilismy za Nasze zdrowie :D
W Tesco ostatnio za 90zł 4x Żołądkowa czysta i dwie pepsi 2L. Tylko nie wiem jakim cudem bo już zrobiony byłem dobrze.
To ja dziś 20zł znalazłem między starymi biletami z Cracovii :D jak robiłem świąteczne porządki.
Witam, nie wiecie czy jest dziś otwarta "Żabka" albo "Planeta", a jak jest to do której?
Zabka od 16-20 :D widzę że pić Ci sie chce :)
Po pasterce hah :D
6 dni później
Wszystkim Pasiakom i Pasiaczkom życzę szczęśliwego nowego roku!
5 dni później
jaka tu cisza
wszyscy spia :) tylko niektórzy choruja na bezsenność a i tak nie ma o czym gadać
Ale chujowa pogoda :/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)