Lanbadia to ty sie otrzasnij i popatrz co graja i nie wypisuj glupot!!! gramy najgorzej w lidze i mam sie z tego powodu cieszyc....
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
2:1 suvorov - dziura za 2 :)
no gówno wielkie grają, co zrobić, powiesić się? szatalow jeśli czuje, że nie da się nic zrobić więcej to poda się do dymisji.
A mi jest żal Was. Wy jesteście trenerem?? Jak tak to co tu robicie?? Łatwo każdemu mówić wpuścić tego a tego nie;/ Widocznie Bizon popełnia jeszcze większe błędy w taktyce niż reszta, zresztą po co ja to pisze jak oczywiście mamy tu rzesze trenerów samozwańców ;] jak dla mnie ewidentnie widać brak rozgrywającego. Co mogli ustrzelić skoro Niedzielan musiał się cofać do pomocy aż?? No co?? Ehh serce boli ale cóż.
Mam nadzieje, ze tak bedzie. Tylko jeden celny strzal oddal Suvorov w ostatniej minucie...nie wiem po co w puszczal Dudzica? Zero gry z jego strony... zero obrony ...nie mamy praktycznie stoperow.... moim zdaniem jestesmy juz w dupie bo nastepny mecz z Ruchem tez przegrywamy i mamy juz strate - 5/6 punktow do nastepnej druzyny. Cztery mecze rozegrane i trzy porazki...super!!! ciekwy jestem, dlaczego nie gra ten puzigaca skoro nie mamy innego lewego obroncy???? Dokonowywane zmiany sa poprostu idiotyczne....
nastepny mecz mamy z Zaglebiem/.
Danen, Bizon popełnia jeszcze większe błędy ?! To kto go k.u.rw.a sprowadził, jak jest taki słaby ?! KTO ?! Po jasną cholerę, taka obrona trenera, po tym granym piachu ???
a tak na marginesie, czy spółka JF, JT, TR pomyślała już o przedłużeniu kontraktu z Suvorowem, czy dalej trzymają się debilnego, korporacyjnego myślenia i człowieka mają w dupie i w tej samej dupie, tylko, że z palcem za rok się obudzą, jak Alex dostanie od kogoś lepszy kontrakt???
beret Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a tak na marginesie, czy spółka JF, JT, TR
> pomyślała już o przedłużeniu kontraktu z
> Suvorowem, czy dalej trzymają się debilnego,
> korporacyjnego myślenia i człowieka mają w
> @#$%& i w tej samej @#$%&, tylko, że z palcem za
> rok się obudzą, jak Alex dostanie od kogoś
> lepszy kontrakt???
e tam... oni myślą, że i tak przedłuży, a okaże się dupa!! kiedy ten tabisz odleci...
[b]Powoli trzeba się chyba będzie żegnać Panie trenerze z naszym klubem...[/b]
Jeśli nie zdobędziemy w 2 najbliższych meczach 4 punktów to znaczy że Cracovia pod pan ręką wróciła dokładnie do punktu w którym pan ja przejmował w ubiegłym roku...
[b]Po tym kogo i co widzę na boisku - tracę resztki zaufania do pańskiej osoby[/b]
Przykro mi...
Szatałow pół roku oglądał Van der biezena po to zeby dzisiaj wpuścić Bratka Dudzica? Prosze was,kolejny blamaż trenera.Dlaczego nie grał Puzigaca tylko Kosanović którty od 1 minuty ledwo biegał za Kupiszem? Słuchajcie w Gdańsku Lechia miała 1 punkt było otwarcie stadionu mieli nasrane w majtakch i to nie Cracovia zagrała tam wybitny mecz tylko Lechia nic nie grała.Teraz zobaczycie co z nami zrobi Zagłębie.Tydzień był odpoczynku pomiędzy meczami a widać że Niedzielan nie miał siły grać.Trzeba zmienić trenera bo popełnimy ten sam błąd co rok temu kiedy Ulatowski powinien wylecieć po rpzegranym meczu z Górnikiem.Szatałow bedzie pilnował stołka na 100% nie poda się do dymisji.Drużyna jest źle ustawiona,źle przygotowana motorycznie i nic z tego nie będzie.Trzeba się modlić żeby uciupać z 13-14pkt na jesień i jakoś przezimować.
W obliczu patologii, którą dane jest mi oglądać 4 kolejny sezon w wykonaniu Cracovii...nastaje pytanie... na ile utrzymanie to dzieło maestro Szatałowa, a na ile... totalne partactwo Polonii B i Arki ; )
Po 2 sezonach od pamiętnej sprawy licencyjnej jestem coraz bardziej pewien że spadek był nam potrzebny żeby to wszytsko zbudować od początku bo nikt tego pozbierać nie umie w tej formie... ludzie PARANOJAAAA!!!
ja myslałem, że tacy goście typu Żytko to będą solidne wzmocnienia \akurat na naszą ekstraklase ale widze ze to jedno wielkie nieporozumienie.
My potzrebujemy sprowadzania gościu pokroju (kosztu) SAIDIEGO na obronę, pomoc
wiele osób pierdoli, że mamy dobry skład owszem kilku jest neizłych ale tacy goście jak Straus, Boljevic czy Struna to są dobrzy na I lige a nie na ekstraklase!
Potter miał racje zamiast sprowadzać tabuny beznadziejnych gości lepiej zło.zyć kasę na jakiś konkretny transfer
beret Napisał(a):
> a tak na marginesie, czy spółka JF, JT, TR
> pomyślała już o przedłużeniu kontraktu z
> Suvorowem, czy dalej trzymają się debilnego,
> korporacyjnego myślenia i człowieka mają w
> @#$%& i w tej samej @#$%&, tylko, że z palcem za
> rok się obudzą, jak Alex dostanie od kogoś
> lepszy kontrakt???
Nie sadze a nawet jestem pewien ze Alex [color=#FF0000]NIE[/color] bedzie chciał przedłuzyc kontrakut:)
a zmian dokonanych w dzisiejszym meczu to Ci trenerze nigdy nie zapomnę
TO BYŁ SABOTAŻ
south man ale oni nie wyłożą kasy na taki transfer.Filipiak woli robić kilka transferów za małą kasę bo dzięki temu ma kilka konferencji=większy szum w mediach a przez to lepsza reklama Comarchu.Saidiego kupili tylko i wyłącznie po to aby Rząsa miał dobre wejście bo wiedzieli,że prezentuje inny poziom.
Czeska Komedia Napisał(a):
> south man ale oni nie wyłożą kasy na taki
> transfer.Filipiak woli robić kilka transferów za
> małą kasę bo dzięki temu ma kilka
> konferencji=większy szum w mediach a przez to
> lepsza reklama Comarchu.Saidiego kupili tylko i
> wyłącznie po to aby Rząsa miał dobre wejście
> bo wiedzieli,że prezentuje inny poziom.
No właśnie to co przewija się przez nasze forum od dłuższego czasu, największą naszą kulą u nogi jest Filipiak (taaa tylko czekam aż ktoś mi powie zebym znalazł innego sponsora).
On potrafi tylko pierdolić, że mamy wielkie pieniądze na transfery z których nic nie wynika. Rozumiałbym to jeszcze zma gdy bylismy w strasznej sytuacji ale teraz? wszyscy zaczynaja od zera, nie powinno byc tak trudno w kupowaniu zawodników.
Skoro mamy kase to dlaczego nei przychodza do nas dobrzy gracze? patrzymy na Polonie czy nawet Zaglebie oni tez maja kase tylko oni ja naprawde maja a u nas o tej kasie pierdoli tylko Filipiak
Dlaczego nei mozna bylo kupic Sernasa, Bosackiego czy innych? bo szkoda kasy wielkiemu panu profesorowi
Ciekaw jestem czy Szatałow dalej uwaza ze Voskamp gorszy od Bizona ! bo własnie Voskamp pakuje bramke Legii na 0-2
Tyle ze Voskamp gra w przeciwienstwie do Bizona
No Bizon nie gra bo przy 0:2 nasz trenejro wzmacnia defense Struna i wprowadza goscia ktory jest na poziomie Snadnego (a jeszcze jest w tym klubie) czyli Dudzica.
BRAWO!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)