My nie chcemy mieszać, ale podać najkorzystniejsze rozwiązanie. Oczywiście pod warunkiem, jakby się okazało, że bez pierwszego Trenera będziemy kilka meczów. Jeśli nowy Trener pojawi się lada moment to ten temat jak najbardziej do wywalenia.
Swoją drogą Górecki zasługuje na zainteresowanie swoją osobą, a widać, że został pominięty .
-
-
Piotr Górecki na tymczasowego Trenera
Jestem zdecydowanie za Goreckim.Czlowiek, ktory nie dostal nawet szansy na prowadzenie ME(pomimo licznych sukcesow w juniorach)Ogladajac mecze jego juniorow widac bylo ze jest tam fajna atmosfera, a co wazniejsze byl jeden cel czyli zwyciestwa.U sadko w me nie widac ani jednego ani drugiego. zgodze sie z mcz_ kazdy trener kiedys zaczynal wiec czemu nie dac tych paru meczow najlepszemu fachowcowi w klubie.
Nawet jeśli szybko nie podpiszemy umowy z nowym trenerem, to nie sądzę, aby Marcin Sadko był dłużej tymczasowym szkoleniowcem, na przykład do końca rundy jesiennej - podkreślił wiceprezes Cracovii.
Więcej... http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8583200,Cracovia_juz_z_tymczasowym_trenerem__ZDJECIA_.html#ixzz13gpSbck3
Szczerze miałem okazje trenować i trenerem Sadko i z trenerem Góreckim .
Myślę że obydwaj są dobrzy ale nie na ekstraklasę , szanse powinien dostać trener Górecki choćby za to że już tyle u nas jest i ma w sercu PASY ! .
Górecki to nie jest człowiek Tabisza, więc szans nie ma. Za kilka dni będziemy mieć pewnie stałego i ten temat chyba należy uznać za zamknięty.
Grałem z Pepe w Garbarnii, więc jestem jak najbardziej za tym pomysłem:)
ZAWSZE MÓWIŁEM - a teraz krzyczę
Że to sensowny gość i jak nikt się tam nadaje
głos młodego pokolenia
153 dni później
No, tośmy się doczekali, a raczej nie doczekali :(
www.mlodacracovia.com
Jim Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No, tośmy się doczekali, a raczej nie doczekali
> :(
>
> www.mlodacracovia.com
1.04 :)
1860 a nie 1960, jeśli już :)
:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)