czyzby byli slabsi od swistaka,makucha,gizy
-
-
cebula,bagnicki za slabi/
pewnie slabsi
od Świstaka nie powiem żeby Świstakowego brata nie urazić;-)))
Od Gizy moim zdaniem na pewno słabsi.
Od Makucha...cóż Maki miał parę meczy dobrych ale parę wręcz kiepskich. Na razie ciężko uznać go za pewny punkt drużyny.
Zadam takie pytanie Kazan (bez żadnych złośliwości). Zakładam ,że widziałeś jesienia Konrada i Piotrka:
Czy gdyby nie byli to NASI proponowałbyś aby ich akurat brać w miejsce Makucha i Gizy?
MOZE JEDYNIE OD GIZY A OD POZOSTALYCH BYLIBY NAPEWNO LEPSI
No i kolejny temat z cyklu "zły Stawowy dyskryminuje naszych wychowanków"... a odpowiadając na pytanie: od Makucha i Gizy w tym momencie słabsi...
bagnicki napewno,cebi nie wiem.kolego baylay masz kompleksy zwiazane z osoba trenera,obaj zawodnicy sa naszymi wychowankami i nalezalobny dac im szanse
Wasze porównania nie mają sensu;o ile jeszsze Świstak i Bagnicki grywali z musu na stoperze-ze wskazaniem na Bagnickiego to nie można go porównywać do Gizy czy Makucha bo to zawodnicy grający na innych pozycjach. Giza to środkowy ofensywny pomocnik ; Bagnicki stoper lub defensywny pomocnik. Na nominalnej pozycji Bagnickiego gra u nas A.BARAN z nim nie ma szans rywalizacji.Cebula jak na wiosne grał dobrze to w jesieni słabiutko jak cały jego klub. Poza tym to lewoskrzydłowy - na tej pozycji mamy PAwkę który grał świetnie. A Makuch po okresie aklimatyzacji grał dobrze kilka punktów mamy dzięki niemu. W końcówce trochę grał słabiej ale na pewno miejsce w pasach mu się należy bo to dobry piłkarz. Szkoda tylko że nie wykorzystuje STAWOWY jego b .mocnej strony czyli stałych fragmentów . Maki w hutniku bił świetnie rogi i WOLNE Z KTÓRYCH ZDOBYŁ 5 goli . U nas rogi i wolne wołają o pomstę do nieba ( nie wiem czemu rożne wykonuje PAWKA a wolne GIZA).A BAGNO I CEBULA muszą grać - a nie siedzieć.DLATEGO JA OSOBIŚCIE WIERZĘ ŻE DO NAS POWRÓCĄ - ale jeszcze nie teraz.
Kazan- przewrotnie zadam Ci takie pytanie, czy Olszewski jest lepszy od Bagnickiego i Cebuli? Jak możesz porównywać zawodników grających na różnych pozycjach! Przestańmy już tych bezsensownych porównań. Kazan musisz się zdecydować, czy mamy grać wychowankami i tkwić w III lidze, czy też szturmować bramy ekstraklasy i opierać się na graczach najlepszych. Tak wogóle to jest to kolejny temat z serii " czy Zdzisek lepszy czy Maniek". Jak narazie to wyniki bronią trenera. Proponuję więc zamknąć ten temat.
Ps.
Tak wogóle to jestem pewien, że gdy naprzykład zdobędziemy wicemistrza Polski to wieczni malkontenci powiedzą "a nie mówiłem, gdyby grał Cebula to bylibyśmy mistrzem"!
najlepiej zamknac wszystkie tematy nie bedace po mysli co poniektorych.
SzcZoCzaRz GóoooÓrą !! On JesT NajLepSzy !! NieCh żyJe mÓoÓj ZiomAl Z RzeSzoofA !!
CraCOvia FaN ŁąńcooOOOoooT !!
Cebula gorszyna pewno od Makucha i Gizy a ze Swistakiem to nie wiem
Bagnicki najlepszy pilkarz 3 ligi chyba tesh j.w a zreszta trenera sie pytaj nie biednych kibicoff, skad mamy wiedziec??
CrAcUfF OlSzA I
Na Olszy mej krainie noc zapadnie, psiarnia zginie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)