Chcialem sie dowiedziec kiedy kontrakt podpisze z nami karol. bo cos juz dlugo niepodpisuje kontraktu a mial juz dawno podpisywac
CRACOVIA HOOLS
-
-
KAROL PIĄTEK
JA słyszałem od kolegi króry rozmawiał z włodarzami klubu dzień przed świętami że podpisał .
to czemu o tym nie nie pisza na forum albo na glownej
Dobre pytanie! Czekamy na "niusy" a tymczasem najważniejsze sprawy sa pomijane. Mam nadzieję, że ktos napisze na forum o awansie!
wydaje mi się że misior mówił coś że po świętach a przed sylwestrem
Dalej nic nie wiadomo ???
Dzisiejsze Tempo podaje, że podpisanie kontraktu może nastąpić "nawet dzisiaj".
Czy uspokojeni będziecie jak Was poinformuję że trener Stawowy dzwonił do Piątka aby pojawił się na Treningu Noworocznym. Czy kontrakt jest podpisany - nie wiem, ale myślę że tak.
będziemy :-)
PIŁKA NOŻNA Piątek już jest
Środa, 31 grudnia 2003r.
Jeszcze przed upływem roku udało się Cracovii załatwić transfer, o którym informowaliśmy już wcześniej, że jest pewny, tylko brakuje jeszcze niektórych formalności.
Zostały one już załatwione i Karol Piątek jest oficjalnie piłakrzem ,Pasów". Przypomnijmy, że ma 21 lat, występował w rundzie jesiennej w ŁKS-ie Łódź, do którego został wypożyczony z Lechii Gdańsk. Dokonano już transferu z gdańskim klubem i piłkarz pojawi się w Krakowie 4 stycznia, tak by 5 zacząć treningi.
Z uwagi na okres sylwestrowy trener Stawowy okazał się liberalny i nie zażądał bezwzględnej obecności zawodnika na treningu noworocznym.
- Karol jest w Gdańsku, będzie się bawił na balu sylwestrowym i nie było sensu, by przyjeżdżał na trening nowowroczny, musiałby się bowiem zjawić w Krakowie już w środę i tu spędzać Sylwestra. Od 5 stycznia będzie z nami. Jestem elastyczny, umiem zrozumieć ludzi, piłkarz musiałby przejechać setki kilometrów. Cieszę się, gdy cieszą się piłkarze. Niech korzystają z tych niewielu już miłych chwil, gdyż wkrótce przyjemności się skończą. Zawodnicy są profesjonalistami, wiem, że będą się bawić rozsądnie, a koło godziny 2-3 1 stycznia pójdą do łóżek, by jeszcze wyspać się trochę przed meczem. Zbiórkę mamy o godz. 11.
1 stycznia to od połowy lat 20-tych tradycyjny już trening noworoczny. W samo południe w czwartek na stadionie przy ul. Kałuży zagra pierwsza drużyna z rezerwą. W tym roku sprzyja aura więc pojedynek powinien stać na wysokim poziomie.
- Piłkarzy mamy w kadrzue tak dużo, że skałdy będą mieszane - mówi Wojciech Stawowy. - Cracovia I to będzie ta drużyna, która jest wiceliderem II ligi, nowi piłkarze których pozyskaliśmy i zawodnicy na co dzień występujący w rezerwie stanowić będą Cracovię II. Sądzę, że poziom meczu będzie najwyższy od lat, zagramy na nie ośnieżonym boisku, nie będzie więc kiksów, zawodnicy będą się mogli zaprezentować indywidualne umiejętności.
Transfer Piątka nie kończy wzmocnień ,Pasów". Być może już wkrótce dojedzie do kolejnego wzmocnienia, w każdym razie przed nikim nie są zamknięte drzwi do Cracovii.
Żuk - Gazeta Krakowska
I pamiętaj Karol...I ARKA GDYNIA!
Karol to ekstra zawodnik. Ofensywny prawy pomocnik. Szybki, ambitny i dobry technicznie. CZasami miewa słabsze mecze, ale jak gra dobrze, to nikt go nie zatrzyma.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)