[b]CRACOVIA - KH Sanok ( 03.10.10, godz. 18:30)[/b]
Sanok jest na 4 miejscu z dorobkiem 13 ptk, będą chceli wygrać..
[b][size=large]WSZYSCY NA HALE!!![/size][/b]
Bilety Normalne po 10zł
Dla Kobiet i Dzieci do lat 12 za symboliczną 1zł :)
-
-
CRACOVIA - KH Sanok ( Niedziela 03.10.10, godz. 18:30) WSZYSCY NA HALE!!!
Miałem założyć nowy temat ale kolega mnie wyprzedził %%%-)
[b]WSZYSCY NA HALE!!![/b]
dokladnie tak. dzisiaj musi byc doping !
Na głównej nie raczyli napisać, czy dziś Leszek już może zagra...
wygramy dzisiaj?
Arro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wygramy dzisiaj?
jak zAWsze ;)
Dzisiaj doping obowiązkowo !
18.34 ....czy oficjalna zrobi relacje live ???!!!
18.37 a na oficjalnej info 1 minuta zaczynamy mecz ( ze strony hokej.net info o 5 minucie meczu i naszym prowadzeniu 1-0).......
2-1 dla nas.
5-1 i żałuję, że nie ma mnie na meczu.
Się Pasiutek rozstrzelał po tych pierwszych trafieniach:)aż miło.
Ile nas było ? W przybliżeniu
Dawno nie widziałem tak ustawionego meczu. Potwierdza to nawet oficjalna strona Klubu.
[b]1 min
Rozpoczęcie spotkania
Początek spotkania w Krakowie!
0 min
GOL!!!
Gooooool!!! D. Laszkiewicz zgrał do Pasiuta, ten uderzył z 5 metrów, a kardynalny błąd popełnił Rączka! Krążek w siatce Bramkarz z Sanoka natychmiast po tej interwencji zjechał do boksu - w bramce Plaskiewicz[/b]
Jak widać mecz rozpoczął się od wyniku 1:0 dla Pasów :-)
A poważnie - cieszę się, że pokonaliśmy "miszczów" Polski. Mieszkańcy Polski "C" obwołali się nimi już przed sezonem...
I ładnie wygrana cieszy :)
Bez przesady Ci którzy n ie byli dziś mogą bardzo żałować,Pierwsze dwie tercje jedne z najlepszych Cracovii w ostatnich latach ,trzecią przemilczmy:P
Dobra robota naszego kapitana wczoraj w TVP3 ,ZACHĘĆIŁ I ZAPROSIŁ na dziś ,i frekwencja \dziś ok!!!
Mnie cieszy jeszcze jedno ze tak gramy ,a przecież w obwodzie mamy jeszcze dwóch świetnych snajperów(L.L i i Łopuskiego).Dziś na prawdę duze brawa dla całej druzyny
i jeszcze jedno czy ktoś jeszcze widział dziś na trybunach Drzewieckiego ???
Ale prawda jest taka...
...o meczu z Naprzodem mało kto wiedział...
...i druga smutna prawda....
Na oficjalnej stronie nadchodzace mecze powinny być EKSPONOWANE, tymczasem trzeba wymysleć ,żeby kliknąć w zakładkę mecze obok tabeli aby zobaczyc kiedy będą kolejne spotkania...
...już o plakatach hokejowych nie wspomnę....
Nie mówię ,ze jest teraz super rynek na hokeja....ale przy odrobinie standardowych działań marketingu można spokojnie grać przy 1500 widzach a nie przy 600...
...ale co by to jakiego Owsiaka obchodziło:(
mecz świetny! BRAWO! ahhhh!
dla mnie super Kostuch i Słaboń.
Obie bramki Damiana piękne!
No 2 tercje super. Radzik dziś rozkojarzony ale nie bardziej od Rączesa. Szkoda tylko ze każdy atak napastnicy muszą sami rozpoczynać bo obrońcy nie potrafią w tempo podać.
Drzewko był na meczu i zamieniliśmy słówko. Wraca do Gdańska.
Co do frekwencji to - na moje oko - coś w granicach 1000 +/-. Przyzwoity wynik jak na sezon zasadniczy.
http://www.sportowefakty.pl/hokej/2010/10/03/piekne-widowisko-pod-wawelem-relacja-z-meczu-comarch-cracovi/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)