[b]CRACOVIA - Akuna Naprzód Janów (1.10.2010 godz.18:30)[/b]
Następny mecz Pasów przy Siedleckiego. Tym razem Janów potrzebuje punkty bo jest na 10 miejscu czyli są ostatni w tabeli. Czy pokaże jak potrafi grać ?! Z Krynicą mimo porażki strzelili, aż 5 bramek...
[b]DO BOJU CRACOVIA ![/b]
-
-
CRACOVIA - Akuna Naprzód Janów (1.10.2010 godz.18:30)
zaskoczyli mnie i chyba nie wyrobie :/
mnie tez zaskoczyli, ale dam rade byc na 2ga tercję :)
z Janowem bez trzech napastników (L.Laszkiewicz ,Łopuskiego oraz Witowskiego
więcej http://beta.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/w_piatek_bez_trzech_napastnikow
Bez L.L. może być ciężko o wygraną?!?!?
eee moze nie bedzie dramatu, zastanawia mnie tylko frekwencja, bo jak tu dopingowac jak jest garstka ludzi :(
Ja w piatek pracuje:(szkoda,ze nie moge przyjsc:( ale w niedziele obowiazkowo:D
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> atek_bez_trzech_napastnikow
> Bez L.L. może być ciężko o wygraną?!?!?
Spokojnie, mamy przecież Kostucha, który zaaplikuje do bramki gości 5 celnych trafień.
Wygląda na to, że nie będziemy mieli nawet czterech piątek, o ile dobrze liczę.
Wie ktoś może co z obrońca Guzikiem ? Wiem, że też był kontuzjowany, ale kiedy zagra ?
Sznotala jest w składzie drużyny (patrz storna), a zdaje się, że nie jest naszym zawodnikiem. Chyba, że coś się ostatnio zmieniło.
I wygrana . Na meczu niestety dramatycznie mało ludzi . Gra w 1 i 3 tercji bardzo dobra:)
Meczyk spoko ,i znowu niech żałują Ci którzy nie byli,wszyscy raczej dobrze czy poprawnie ,ale zawodnik n.r 29 Houda dla mnie tragedia od polowy pierwszej czy od drugiej tercji grał za niego Landowski (dobrze )Simka juz znacznie lepiej
Dziś dobre spotkanie rozegrał tez nasz Kapitan D.Laszkiewicz
i wrescie rozumiałem co mówił spiker ,chyba nowy ???
świetny mecz, czekam na wątek z MVP :)
oj żałuje żałuje ale miałem tak porypany dzień że szkoda gadać.
mam nadzieję ze w niedzielę też będzie dobry mecz.
wygrana za wygraną a ludzi coraz mniej :(
W niedziele muszą ludzie w końcu przychodzić , żeby wspomóc tych naszych chłopaków !!!
Bramka Naszego Kapitana cuuudna :)
http://www.sportowefakty.pl/hokej/2010/10/01/latwe-zwyciestwo-i-asysta-bramkarza-relacja-ze-spotkania-com/
Bramka Daniela Piękna!!!
Damian w końcu ładny mecz - teraz tylko czekać, aż dojdzie do formy!
fakt mecz pod całkowitą kontrolą i cieszy ze gramy tak bez co by nie mówić dwóch podstawowych polskich zawodników w Cracovii (L.Laszkiewicza oraz Łopuskiego ),Nie ukrywam ze mimo tego na mecz z Sanokiem dobrze jeśli by wrócił Leszek Laszkiewicz !!!,,Kanadziory''tez Ok !!ale juz nasi zagraniczni bez specjalnych fajerwerków choc poprawnie ,poza Hodą który dziś grał fatalnie !!!!!!!Myslę ze zagraniczni powinni grać na jakimś w miarę przyzwoitym poziomie nie ukrywam ze tu jestem trochę zawiedziony !!!!
Kostuch mega waleczny. W dalszym ciągu kuleje u Nas niestety gra w przewadze. Bramka Daniela - super!:). Hehe, Radzik ma asystę:D
Hoda dramatycznie słabo, a i Dulęba się nie popisał dziś (i nie tylko dziś zresztą).
Ten nowy spiker zdecydowanie wyraźniej mówi od poprzedniego, albo nagłośnienie ustawili.
Minus największy: Frekwencja!:(
Do niedzieli!
do niedzieli. Dobranoc :)
Żałuje żałuje....
mam nadzieje,że dam rade w niedziele...
A jak Mihalik?
Czy trybuny nawiązały z nim kontakt?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)