mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kodiGa Napisał(a):
>
> > Mknacy ty taki obeznany w mediach i taka gafa
> ;)
> > Arek był gościem Ligi+ i komentował mecz na
> > gorąco.
>
> A w gazecie/portalu go gdzies czytales? O to mi
> chodzi :) Tv nie mógł odmówić, na innych się
> wypina :)
>
> edit: i nie mam tu akurat osobistej urazy:)
I jeszcze podpisal sie na pilce, jaki mily gosc;) Wiem ze to zły przykład ale po drugiej stronie błon tez maja kapitana ktory sie obrazil na media.
-
-
Zmiana Kapitana ???
I odkąd został kapitanem rozmawia:)
Radomski powinien trzymać towarzystwo na boisku za przysłowiowy pysk.
Powinien pomóc Jarabice i mówić mu np. przy wolnych kryj tego i tego i zawsze bądź krok przednim i tp.
Powinien na boisku sterować drużyną, tym czasem tego po nim nie widać...
Przemówił dla GW :)
prawdziwy kapitan to był BARANEK ty był chłop z jajami .A może teraz panowie bojom się odpowiedzialności kapitańskiej ? i wystawili nowego? Kapitanem powinien byc Ślusar albo Cabaj wrazie kontuzji Slusara a nie liży d...a trenera
A ja dalej twierdze że transfer Arka to strzał w 10 co do kapitana to przecież sami koledzy z boiska go wybrali.Co do porównań go z Barankiem obaj bardzo waleczni faulują tak samo tylko Radomski robi to bardzo inteligentnie Baranek ciął równo z trawą i za to łapał częściej kartki i osłabił drużyne co do techniki to przepaść Radomski widzi wszystko Baranek widział tylko najbliższego jak grał z Gizą to fajnie wyglądało on odbierał zagrał do Piotrka a Piotruś już wiedział co dalej zrobić z piłką zabrakło Gizy Baranek przestał grać!!! TYLKO PASY!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)