TEODOR Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A co TEUTATES slinisz sie na jego posade ze
> musiales sie zarejestrowac by wyrazic ten poglad ?
Jesteś adwokatem Rząsy?
-
-
Ulatowski i Rząsa muszą odejść
TEODOR tak ten Tomek ale nie ta druzyna jesli to zdjecie ma czegos dowodzic to tylko to ze Tomasz był dobry na boisku a poza nim juzn nie koniecznie.nie jest z Ciebie adwokat bo argumentów nie masz. Rzasa z calym szacunkiem won -jak nie masz swojego zdania tylko Jakubkowi skłaniac głowe
Odczepcie się od Tomka. On więcej dla Cracovii robi niż wam się wydaje. A to że teraz nie ma efektów. Nikt ich natychmiast nie osiągnie. Zejdzcie na ziemię. Sami tylko gdekać na forum potraficie.
calder Napisał(a):
> Odczepcie się od Tomka. On więcej dla Cracovii
> robi niż wam się wydaje. A to że teraz nie ma
> efektów. Nikt ich natychmiast nie osiągnie.
> Zejdzcie na ziemię. Sami tylko gdekać na forum
> potraficie.
No i widzita jedni mogą inni nie... :o
Panowie ale za zasługi to otrzymuje się ordery i puchary a nie miejsca pracy .Takie podejście, że Tomek Rząsa to ikona Cracovii jest dobra ale to nie zwalnia faceta z odpowiedzialności za swoją prace .Ewangeliczne powiedzenie "po owocach ich poznacie " powinno być jedynym wyznacznikiem oceny i to bez względu czy ktoś wierzący czy nie.A każde inne przypomina czasy komuny ,kiedy to pierwszy sekretarz pytał " a dobry towarzysz i czy ma zasługi" koniec cytatu.
nie rozumiem tego szału z Bakero, Polacy zachowują sie tak, jakby w trenerce istniał TYLKO JEDEN Hiszpan na całym świecie, przypominam, że hiszpański naród to 40 milionów ludzi i dobrych trenerów na pewno trochę by się znalazło, Bakero takim nie jest, to królik z kapelusza, jego jedynymi atutami są względna znajomość polskich realiów (ja bym to nazwał liźnięciem) oraz przeszłość w Barcelonie, jak dla mnie to trenerski szrot i tylko ktoś tak zapatrzony w nazwiska/kluby/trofea sprzed lat jak Wojciechowski, może się nim podniecić,
niestety trener z zagranicy to kolejne ryzyko, nikt z nazwiskiem nie przyjdzie a jak się weźmie takiego ratownika typu Maskaant to trzeba odczekać na przełamanie jakieś 5 kolejek, wtedy będziemy już obiema nogami w I lidze,
sytuacja jest dramatyczna, zwolennikiem Stawowego na pewno nie jestem, ale przyznam że podobało mi się jego podejście do tzw. gwiazdeczek, obojętnie jakie masz nazwisko, obojętnie co w życiu osiągnąłeś, na treningach truchtasz równo ze wszystkimi a ja wybieram aktualną jedenastkę z wg mnie najlepszych, a jak się komu nie podoba (vide Świr) to wy**erdalać :)
taka jedenastka komponowała się miesiącami, i były tego efekty, słabszy tzw. późny Stawowy mnie nie martwi, po prostu wszedł w zbyt jałową koleinę gdy trzeba było jakiejś ewolucji, moim zdaniem dojrzał od tego czasu i nie grzązłby teraz w na podobnych manowcach, ale to tylko moje zdanie :)
Tylko czemu nie ośiwadczył wyraźnie Prezesom, że Świra nie chce?
Klaros, nie wiem, Staw nie był idealny
jednak obecna sytuacja woła o pomstę do nieba i tego typu dywagacje (chcieć Świra czy nie) są błahostką w porównaniu z nędzą jaką Cracovia za Ulatowskiego prezentuje,
więc wolę już Stawa, od Bakero czy innych szrotowych wynalazków,
jest bardzo ważny czynnik w postaci: on ma coś do udowodnienia, ludzie w takich sytuacjach spinają się ponad miarę,
a czy jest ryzyko? pewnie że jest: ale wolę spektakularną klęskę czy jak kto woli - piękny upadek, niż takie słodkie pierd*zenie gwiazdek, które udaja że graja i walcza a tak naprawdę przyjąć piłki nie potrafią,
oglądałem mecz z Polonią w necie w Holandii, co piłka to strata, co akcja to nieczyste podanie, co próba strzału to kiks, co podanie od kolegi, to piłkę przejmuje przeciwnik, tak sie nie da grać - Ulatowski to nieudacznik, i nie trzeba artykułów na Weszło.com żeby to zrozumieć,
Stawowy oprócz wzięcia towarzystwa za mordę ma jeszcze w sobie sporo finezji do ładnej i skutecznej gry,
ale to i tak temat spalony bo GKS go nie puści...
Roman
Od kiedy wuefista bierze piłkarzy za mordę:)??????? Pierwsze słyszę
dajcie spokój ze Stawowym był i wystarczy Bakero to wielka niewiadoma i kolejny eksperyment a tak prawdę mówiąc z tych kopaczy trudno coś ugrać.
Nie żaden wuefista, a porządny trener, który trzymał rygor w zespole.
Jaki kurwa rygor?
Za pomoca dyktafonu?
Byli pilkarze rowni i rowniejsi , i w zadnym badz razie nie mialo znaczenia kto jest w jakiej formie.
Ro Man Napisał(a):
> nie rozumiem tego szału z Bakero, Polacy zachowują sie tak, jakby w trenerce istniał
> TYLKO JEDEN Hiszpan na całym świecie, przypominam, że hiszpański naród to 40
> milionów ludzi i dobrych trenerów na pewno trochę by się znalazło,
Byl w Krakowie trener juniorow Realu trza bylo brac ;-)
o ile się nie myle w Hiszpanii jest 5 tys trenerów z licencją UEFA PRO
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)